Снимки 9

• 94 940
  • 451
  •   1
Отговори
# 390

http://jazzy69.snimka.bg/children/lyato2012.703466  -  а ето и малко Летен полъх....ама ще има и 2-ра серия.... Joy

# 391
Може ли и аз да видя малката принцеса

# 392
  • Някъде в България
Сара, голяма сладурана! Да ти е жива и здрава Hug Като гледам първите снимки - май сте и от моя роден град Simple Smile Де се вика сме на един баир разстояние Wink

# 393
Може ли и на мене паролки? Толкова деца пропуснах да видя... Simple Smile  Hug Пратете ми ключетата, моля ви!:)

# 394

elitto Hug/.Благодаря - да баира е само един и не е никак далече, та когато се организираме- може да се видим - ще се радвам smile3521
     исках само да споделя, че докато избирах кои снимки да кача , и разглеждах всичко, което сме нащракали... и като сравних първите - със сегашните....ами да ви кажа честно То направо все едно си е друго дете- от малкото стреснато зайче- сега вече си е уверено щръклеещо и мрънкащо Човече с характер!!!!!!! smile3501- та с две думи - ДОВОЛНА СЪМ СИИИИИиииии  newsm44 newsm10 - не само защото Сърчицето и Душичката  ми са пълни и се събуждам със Усмивка,  а и защото с всеки изминал ден виждам резултата от усилията си  - Дано и Вие да се чувствате така  bouquet Hug

# 395
Sara94 , страхотно е да виждаш щастливата усмивка на едно детенце. А и на мама разбира се  Hug.
Благодаря на теб и другите мами, че споделяте щастието си с нас очакващите още   bouquet.

# 396
Ето го:
http://shatim.snimka.bg/daily/krisko.715577
Последните четири са от преди осиновяването

# 397
Хубав млад мъж!

# 398
Шуши - много готин и усмихнат юнак! Май има ведър и светъл характер. Да ти е жив и здрав!

# 399
  • у дома
Страхотен!
Да сте много здрави и щастливи!
пп и на мен ми се вижда послушен и разумен.

# 400
Малко ОФ от темата, но едно нещо ми прави впечатление - почти всички деца от домовете са с издадена напред горна челюст. И на нашия бандит е така. Обяснявам си го със смукането на пръстите. На вас това правило ли ви е впечатление. А друго, което ми прави впечатление е, че за много кратко време децата претърпяват невероятна промяна - особено в погледа. Страхотни са всички, много красиви и одухотворени деца.

# 401
  • на път
Ето го:
http://shatim.snimka.bg/daily/krisko.715577
Последните четири са от преди осиновяването

Hug Гушкв, мил, усмихнат сладур!!!

# 402
Благодаря момичета! Не сте виждали такова дете:) Много е умен, талантлив, музикален, емоционален, артистичен и весел:). Трябва да кача някое клипче да го видите. Мил и добър е ако той реши:) Понякога е много вкиснат и заядлив. Имаме още доста да работим за да ни е добре заедно, но всеки ден става все по-добре и малко по-малко нещата си идват на мястото. Бързо напредва почти във всичко. От 2 месеца е на детска и почти няма разлика с другите деца. Даже много го хвалят госпожите:)
Горната челюст наистина му е изскочила, точно заради смученето на пръста. Според логопеда в детската, това е и причината да не изговаря добре някои звуци, но и това ще се оправи с времето.

# 403
  • София
Горната челюст наистина му е изскочила, точно заради смученето на пръста. Според логопеда в детската, това е и причината да не изговаря добре някои звуци, но и това ще се оправи с времето.
не искам да ти попарвам ентусиазма, но това се оправя с шини, брекети и/или операция - ние сме там, за сега чакаме да видим, какво ще стане, но смукането на палеца далеч не е толкова безобиндо  Peace

# 404
Ние бързо се отучихме от палеца, но челюстта му все пак си е напред и ще видим като вземе да сменя зъбите какво ще правим. Подобна захапва води до проблеми в бъдеще. При такава захапка започват да се натоварват повече задните зъби и те се "амортизират" по-бързо и съответно вероятността за проблеми с тях е по-голяма. Но това да им е кусура на децата ни, не е непоправим и ще му мислим като дойде време на смяната на зъбките.

Общи условия

Активация на акаунт