Снимки 9

• 94 943
  • 451
  •   1
Отговори
# 375
Ееее    Sara94 , има и други будуващи посред нощите  Simple Smile . До утре ли ще чакам  Heart Eyes . Моля за паролка, ако може.

# 376
  • v. turnovo
Искам и аз парола,макар да знам колко прекрасна е малката кукла Heart Eyes

# 377
  • София
И аз искам парола,моля:)

# 378
И на мен, моля!

# 379
  • у дома
и аз. Praynig
пуснах наши в другата тема.

# 380
Ето и моето пораснало гардже :
http://sislie.snimka.bg/maternity/pri-baba.703347

Може ли паролка и за мен, моля

# 381
  • София
sislie, страхотна е дъщеря ти! С бляскави и щастливи очички! Да е жива и здрава и да я слушаш:)

# 382
Ако може паролка и за мен. А ето ни и нас - http://dessyslava1.snimka.bg/family/moni.703284.all   
Отдавна се кача да кача снимки, все не ми остава време, но днес се взех в ръце. Постарах се да събера от почти първите му дни вкъщи до последните му снимки. В тази тема са снимките на най-хубавите деца Simple Smile

# 383
Леле sislie , много сте пораснали наистина. Направо си е госпожица вече, красавица пу пу. Много здраве ви пожелавам и все така да греят от щастие очичките и.

Sara94  , прекрасна е Деничка-Звездичка, много щастие и на вас ви пожелавам. Да си призная твоята темичка за чакащи на 40+ ме провокира да започна и да пиша във форума, не само да чета   bouquet .

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 18:52 от z.2012

# 384
  • у дома
Напълни ми се сърцето,толкова хубави и щастливи деца!
Живи и здрави да сме да им се радваме и те да са здрави,за да ни гледат  Joy
Ох,като видя бебоци и се разтапям-искамммм,ама не ми стиска г....а
Сисле,много е променена-истинска мадама е вече Heart Eyes

# 385
Сара, малка сладка джуджанка е твоята девойка. Абе, ако хората си даваха сметка какви малки бисерчета и пеперудки чакат някой да ги открие, нямаше да ми се кумят толкова. Полянка от цветенца е тая тема.
Момичета, благодаря, ние вече наистина сме големи. Лисиско, ами аз основно това правя - слушам я. Взели сме акъла на бабите от блока, всеки ден им рапортуваме с нова придобивка. Щото сме шопинг манячки и изнудваме мама много успешно с тая "кучешка муцунка". Гледам да я водя в "левчето", че там джунджориите ми излизат по-евтино. Обаче черния манджурски скорпион...абе като порастнете ще видите какво чудо е. Hug

# 386

Hug z.2012  - Благодаря Heart Eyes
       Това са снимки от първите 2 -3 месеца ...сега вече се променя много бързо и вече не е сладко бебче   , а сладко малко момиченцеее newsm53 newsm03 ... И аз много се радвам, че темичката, която започнах получи развитие и е от полза за Момичетата, които още са в периода на Безтегловност... Rolling Eyes Praynig Peace - всички знаем колко е трудно да се чака....и как измъчва Неизвестността...Само ще ви кажа - КУРАЖ- ВСеки миг Чакане си СТРУВА!!! Hug Hug HugПосле Радостта е 1000000-кратна!!!!Чета ви редовно и се радвам и плача заедно с Вас! newsm51

# 387

sislie, dgidgi  Hug
         Благодаря за хубавите отзиви!- и аз си я харесвам Момата...ама  коя Мама не обича да и похвалят Гарджето newsm03 smile3521
      Сисли- представям си я твоята лисичка - как те гледа с едни такива очичкиииииии Joy - тя и Дени от сега ми вади душичката с памук- като каже Мамииииииии ooooh! Embarassed- ама Така ще е !!!!!Няма да се оплакваме- Това са Всички Екстри на Родителството  .... #Crazy #Cussing out Mr. Green Shocked Joy newsm78- нали за Това сме се мъчили тоооооооолкова време Hug Praynig Peace

# 388
и аз надник, надник и кво да видя, чудеса Simple Smile

на Сисли няма кво да и казвам, че й е чудно момичето и колко е пораснала, тя си знае Simple Smile

Мен Мони ме порази и ме върна назад във времето ... голям сладур, няма спор, но има поне три снимки, на които убийствено си прилича с моята, просто момчешка версия, погледа, муцките ... аз в тоя поглед и муцки се влюбих от пръв път, колкото и да не искам да популяризирам мита за трепването Wink

Сара, моля, моля, моля, искам и аз парола, моля, моля, моля Simple Smile

# 389
  • София
Sara94,  bouquet! Чудесна е девойката! Красива,артистична.....наистина-не бебе,а вече момиченце!

Общи условия

Активация на акаунт