Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 224
  • 1 123
  •   1
Отговори
Напоследък не знам какво ми става, може да е от хормоните  Laughing, но ми се иска да изживея нещо ново и разтърсващо. Искам да усетя тръпка, та дори и за малко. Определено ми се иска, но ще остане само в мислите ми явно, защото не искам да нараня човека до себе си.

При вас как е положението? Само не ми казвайте, че дори и през ум не ви минава  Laughing Няма да мине номера.

# 1
  • Варна
Аз съм не човек, а желязо - нищо няма да кажа по въпроса!  smile3505

# 2
За изневяра ли става въпрос? Това ли имаш предвид нова тръпка?

# 3
  • Варна
Каква ще да е тази тръпка, дето ще нарани човека до теб? Искаш да станеш монахиня?
 Mr. Green
Ако е до нещо ново, разтърсващо и адреналиново - скочи с бънджи или парашут.
Или за друго кривване тип несемеен секс иде реч? Там пък какво те спира? Отиваш, разтърсваш се и се прибираш. Не е необходимо да информираш мъжа си за това.

# 4
  • Варна
За изневяра ли става въпрос? Това ли имаш предвид нова тръпка?

Ти си максималист! За пориви и нужди става дума предполагам.

# 5
Каква ще да е тази тръпка, дето ще нарани човека до теб? Искаш да станеш монахиня?
 Mr. Green
Или за друго кривване тип несемеен секс иде реч? Там пък какво те спира? Отиваш, разтърсваш се и се прибираш. Не е необходимо да информираш мъжа си за това.
Плюс едно, дето се вика.

Това, с "нараняването на другия" го има само в женските мозъци. Или поне в голяма част от тях.

# 6
 Mr. Green

Абе я не ми се прави на приятно разсеяна  Laughing Много ясно, че ства въпрос за изневяра иначе как разбираш "кривването от пътя" ?

И не става дума за секс за една нощ...само.

# 7
криволичещите пътища  крият неподозирани/понякога и неприятни/ изненади  Mr. Green.

в същото време ми е много монотонен и скучен гладкият, равен път  Rolling Eyes.

решението - редуване   Crazy

# 8
Джия, ще ти пиша нещо на лични! Laughing

# 9
  • Варна
Що???? Кривването от пътя има много измерения. От това, да захвърлиш офисната си работа и да станеш дауншифтър, през поопознаване с наркотичните вещества, до надлежното приложение на членовете и параграфите на Наказателния кодекс спрямо твоята персона Simple Smile

От друга страна, ти може да си мислиш, че не е "само за една нощ", но действителността да те изненада Simple Smile И да си остане само за една нощ.

Само не разбрах, от нас какво очакваш да получиш? Индулгенция, напътствия, порицание?

# 10
  • Варна

Абе я не ми се прави на приятно разсеяна  Laughing Много ясно, че ства въпрос за изневяра иначе как разбираш "кривването от пътя" ?

И не става дума за секс за една нощ...само.

Така, ти съвсем максимално го мислиш явно.
Иска се яко дупе, но не буквално, и подходящ човек. Пак ще си позволя да цитирам моя приятелка: "То стана по-лесно да намериш подходящ съпруг, отколкото подходящ любовник".

# 11
Колкото и да обчаш и уважаваш човека до себе си, тръпката все някой ден се изпарява. И в един момент започваш, да си представяш как някой друг те прегръща и целува и кара да се чувстваш така, както не си се чувствала отдавна....Последния път като си мислех за подобно нещо и то взе, че не закъсня. Появи се някой, който ме изкара от правия път.

# 12

Само не разбрах, от нас какво очакваш да получиш? Индулгенция, напътствия, порицание?

Нито едно от изброените...искам да си признаете  Twisted Evil Laughing Да споделите, дали сте се чувствали по-подобен начин, да разкажете някоя история....

# 13
  • Варна
Ох, Джия, Джия, пускала ли си други теми в СО? НИдей, момиче... Hug
Олелеее, и да разказваме искаш...

# 14
  • София
Дори да ми минава, това ще промени ли твоето решение? Ако кажа ,че ми минава през ума да изневеря на мъжа си, че дори и да си завъдя любовник, това ще отпуши ли твоето смътно желание за изневяра? А ако кажа, че вече съм го правила, ей така, както съм отдадена домакиня и майка, и дори не съм изпитала угризения на съвестта, ти ще изневериш ли? Защото явно става въпрос за евентуална изневяра в твоя пост, а не за скачане с бънджи. Другият вариант е да напуснеш мъжа си, да му тропосаш децата, да отмъкнеш парите от разплащателната сметка на семейството и да си биеш шута по света.

Общи условия

Активация на акаунт