Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 274
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Цитат
Той искаше да бъдем заедно, да живеем заедно. И не, не беше навинно, защото накрая той беше наранен.
Това е много по-различно от всичко, което писа досега. Ние не сме екстрасенси и не можем да знаем какво е било, камо ли да го коментираме.

# 46
Ами добре, накрая имаше опарени и наистина не беше чак толкова невинно. Заслужавам напълно, да бъда порицана.

# 47
Хубава темичка, обаче подозирам, че повечето на които им се е случвало да искат да кривнат може би ще си замълчат  и ще пишат другите дето не им се е искало никога и ще се получи малко изопачаване на статистиката  Wink
Иначе случката на авторката на мен лично не ми е никак чудна.

# 48
  • Варна
Три дни й е дал за размисъл Simple Smile Много притискащо ми звучи това на мен. Не е като да въртиш неангажиращ флирт.
Сам по себе си този факт /това ултимативно заявление/ би ме отказал въобще да се виждам с въпросния индивид, камо ли да мисля за флирт, още по-малко пък за секс.

Ами да, при положение, че съм го мотала 2 месеца, ти какво очакваш? Това му беше последния, отчаян опит. След това не ме потърси. Надяваше се аз, да го направя. След един месец получих, най-красивия смс, който съм получава и който напълно затвърди, че ме е обичал. Не му отговорих, бях ядосана, че така ме зачекна от живота си и не поиска на останем само приятели  ooooh! Blush Ужасна съм, знам.
Нещата стават все по-заплетени и по-заплетени. Аз, понеже съм руса, не ги разбирам. И не знам какво да очаквам Simple Smile

# 49
Ами добре, накрая имаше опарени и наистина не беше чак толкова невинно. Заслужавам напълно, да бъда порицана.
А ти защо избра стария пред новия?

# 50
Gia Marie Carangi, ти всъщност знаеш ли какво искаш?
И за какво точно пусна темата...) Защото вече ми се струва, че доста се отклони от първоначално зададеният въпрос...)
А иначе....в повечето случаи тези, които те карат да се чувстваш безумно влюбен, завладян и т.н....постъпват яко курвенски, подобно на това, което ти си направила. ) Теглят ти една и те оставят да си мислиш колко много ги обичаш...)

# 51
  • София
Gia, щом си пробвала веднъж докъде ще стигнеш, преди да спреш и се замисляш да пробваш пак, значи с настоящата ти връзка не се чувстваш добре и търсиш нещо друго.
при подходящия мъж не се получава така.

# 52
  • София
Е, как, невинен флирт има и още как.  Mr. Green
много ме бива в тази дисциплина, като стане напечено и си обирам крушите. На мен само флирт ми стига, че даже ми остава. Изневяра не ми трябва, че ще ми подпали чергата.

# 53
А ти защо избра стария пред новия?

Защото първо исках само флирт. Наистина в онзи период нещата не вървяха по мед и масло и може би за това се стигна до там.
Избрах да заложа на сигурното. Новото наистина беше вълнуващо и многообещаващо, но аз нямаше как да съм сигурна в това. Замисляла съм се много пъти, какво ли щеше да бъде, ако бях рискувала...Накрая осъзнах, че не съм била влюбена, а по-скоро силно превързана.

Mirama накрая ще се окаже, че ти си моя най-голям съдник  Laughing И няма нужда, да редиш епитети  по мой адрес. Доста се отклоних, защото само задавете въпроси и човъркате..никой не иска разкаже неговата история и се хванахте за моята.

# 54
  • София
"Само приятели", направо ме уби! Гия, ти на колко години си? как си представяш нормален зрял мъж, в разцвета на силите си да ти бъде "приятел", вместо да те из...? Ти да не си на петнайсет? За какво му е да ти е приятел, за да го правиш на идиот ли? Това да не са ти романите тип арлекин или някоя долнопробна сапунка!

# 55
"Само приятели", направо ме уби! Гия, ти на колко години си? как си представяш нормален зрял мъж, в разцвета на силите си да ти бъде "приятел", вместо да те из...? Ти да не си на петнайсет? За какво му е да ти е приятел, за да го правиш на идиот ли? Това да не са ти романите тип арлекин или някоя долнопробна сапунка!

По-полека с емоциите  Laughing Колкото взехте да се вживявате, ще кажете, че си нямате собствени грижи. Потретвам го сигурно, но не се гордея с постъпката си. И какво трябва да направя сега, да оголя гръб и да се оставя да ме бичувате? Доволна ли ще си тогава?

# 56
  • София
и все пак, за какво я пусна тази тема? май много ти се искаше да се похвалиш как ти си едно такова, невинно същество, обаче с умения на фатална жена, как си успяла да омаеш един мъж, пък после си останала вярна. Точно като в сапунка.

# 57
  • София
Абе мацки, нека не изяждаме момичето, то само искаше да си свери часовника относно моментното изтрещяване, а иначе е държавно известно, че тук никой и никога не изневерява, и през ум не му минава даже Wink И аз така Simple Smile
Вече прецакани връзки не коментирам-там положението е на разграден двор и всеки влиза и излиза когато си поиска.
Предполагам, че подобни желания могат да се появят след една дъъъъълга, стабилна връзка, когато носталгията внезапно те удари по кокалчетата и ти се прииска да си спомниш какво беше това първа среща, първа целувка, бъзсънни, романтични нощи и прочее отдавна забравени хубавини...  Повдигането на самочуствието е нещо, от което има нужда ВСЯКА жена и никой не може да ме убеди, че не е така. Важно е само да не се губи границата.
А това тук ми е много познато Wink
Искало ми се е да кривна, но не по причините изброени от Джия. Искало ми се е да изневеря, когато съм била обидена, наранена, недооценена, като един вид наказание за другия и повдигане на самочувствието за мен...

# 58
  • София
Добре де, Gia, защо не се чувстваш свободна да си сама, да флиртуваш, да видиш какво ще стане след това, ако не стане пак да си сама и тн. Това винаги ме е учудвало де се крепи нещо, което не става и човек да избира да е несвободен. Това си помислих като видях "да кривнеш". Че кой е начертал правият път, питам?

# 59
защото само задавете въпроси и човъркате..никой не иска разкаже неговата история и се хванахте за моята.
Ами виж сега, тука повечето сме на по-голяма възраст, омъжени, и с деца, така че по съвсем различен начин стоят нещата при тебе и при нас, ако опре до такива ситуации. От различен ъгъл се гледа на нещата, така че как някоя от нас би постъпила в моментната си ситуация, не знам как би могла да го съотнесеш към себе си...

Общи условия

Активация на акаунт