Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 226
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 1 110

Ехей, аз насън съм изръшкала всички холивудски секс символи, че веднъж дори и Милен Цветков.  Joy

Shocked smile3544 hahaha

А мен Андариел, така ме нахока в тази тема, че не само не ми минават грешни помисли, ами и вече не мога и да сънувам прегрешения  Crossing Arms

# 1 111
Е, ти нали в предния си живот си била грешна  Laughing

# 1 112
  • София
Джия, и аз бях потресена заради Миленчо като се събудих, но какво да се прави!  Mr. Green

# 1 113
Е, ти нали в предния си живот си била грешна  Laughing

Grinning Направо съм била жив дявол.

# 1 114
Нещата се случват или на сън, или на яве.  Blush
Но едното зависи от нас, а другото май- не. Thinking Simple Smile

# 1 115
Джия, и аз бях потресена заради Миленчо като се събудих, но какво да се прави!  Mr. Green

Е не ти ли беше приятно преди да се събудиш  newsm78

# 1 116
  • София
Вили, и с папата насън щеше да ми е приятно сигурно.  ooooh!

# 1 117
Вили, и с папата насън щеше да ми е приятно сигурно.  ooooh!

Ах тииииииииииии  Joy
Хубавото сигурно е, че като се събудиш - мъжът ти го отнася наяве! Само гледай да не объркаш имената  Joy

# 1 118
Абе, как успявате да сънувате изневери, аз така и не се научих на тая благинка  Joy

Малко ти е практиката затова. Laughing

Joy Да си взема поука ли сега?

Вземи си бележка. Поуката по-късно идва. Grinning

Gia Marie Carangi, травмирана си един вид, така ли? Има терапия има.... Grinning

# 1 119
Ми къ. Така ми свиха сърмите, че не мога и гък да кажа даже  Mr. Green

# 1 120
Тази нощ аха да намажа на сън и не ми се получи Crossing Arms Ама ха.То бива бива ама и на яве на сухо и на сън пак така.Не е честно пък

# 1 121
Аз съм прелюбодействала и продължавам само в мислите си.
А сънищата броят ли се за `прегрешение`? Blush Все пак не са ни `подвластни`. Whistling
Ехей, аз насън съм изръшкала всички холивудски секс символи, че веднъж дори и Милен Цветков.  Joy

Пфу, завидЕх, аз само Брад Пит, ама какъв сън беше. Crazy

# 1 122
И аз си мисля, че с друг човек ще е "по-така"  - и той, и ти ще вложите повече старание, повече страст. Като се сетя как беше първия път със съпруга ми - ее, де ги вече тия времена. Сега всичко си е влязло в едни рамки и всеки път е почти едно и също. Друго си е да го направиш с някой за пръв път, но трудно се намират "вещи в занаята". Засега не съм пробвала, нито пък имам намерение да го правя в близко бъдеще (да криввам от правия път). Но нищо не се знае, голям тласък би ми дал самия ми съпруг, ако го хвана в някое прегрешение ама и той много дискретен се оказа.  Rolling Eyes

# 1 123
Искало ми се е и съм го правила Whistling,но откакто съм с мъжа ми даже не ми е минавало през акъла(поне за сега),но знам ли ако не получавам това от което имам нужда вкъщи може би ще го потърся другаде. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт