Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 232
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 30
  • София
като гледам, за по-голяма сигурност женените си хващат омъжени любовници, обаче не флиртуват с тях месеци. Все пак женените мъже са заети, имат семейство, деца, тъща..., нямат време за флиртове с часове всеки ден, в продължение на месеци. Да не би да не могат да вдигат самолета?

# 31
  • Варна
Точно за флртове имат време женените, те секс и чувства (да не пиша любов, че отиде темата 200 стр.) си имат.

# 32
  • София
Andariel, еее, че кой е казал, че той чака само нея. ))))
Със сигурност има поне 1жена, която да спи с него. ) А някоя друга, може и да я чака да се накани, ако я харесва достатъчно много, а не му липсва секс иначе. )

Обаче, това не изключва ли желанието за дълга връзка, както намекна авторката - че той не иска секс а... "не искаха от мен само секс"? Мъжете като цяло искат първо и основно секс. Абе, този нещо я е баламосвал, май тя е била мишката!

# 33
Andariel, абе каква дълга връзка....докато не те вкарат в леглото, всички мъже могат и звезди да ти свалят. ) Но ако там нещо не им хареса, не биха се замислили да ти бият шута....) А и за какъв дявол му е на някой дълга връзка, като може да има просто секс...)

# 34
 Grinning Нито едното, нито другото.

Бяхме от различни градове. Запознахме се през интернет. Виждахме се от време на време. На последното ни виждане, за малко да изгоря...Но той ми постави ултиматум, че имам срок от три дни, да реша и естествено всичко приключи.
Беше ми мъчно после, защото се бях привързала много. Не се гордея с постъпката си, тъй като беше влюбен в мен.

Andariel, аз с мухьовци не се занимавам. Ако обичаш престани да слагаш етикети.

Последна редакция: сб, 25 юни 2011, 17:56 от Gia Marie Carangi

# 35
  • София
така и предположих, писнало му е да те чака да се правиш на котка! Значи, все пак нещата опират до секса, никакви невинни флиртове няма!
Какви етикети, момиче, казах на мен как би ми изглеждало!

Тъй де, нали и аз това казвам, Мирама! Всичко е секс.

# 36
Gia Marie Carangi, е, естествено, че ще ти постави човека. )
Няма да те чака 1година да се наканиш....)
Теб хем те е страх от мечки, хем в гората ходиш....аз това не го разбирам...

# 37
  • Варна
Ултиматум за секс?  Shocked

# 38

Ами вероятно човека и е казал - ако искаш да си с мен, обади се. Като не искаш, всеки по пътя си...

# 39
така и предположих, писнало му е да те чака да се правиш на котка! Значи, все пак нещата опират до секса, никакви невинни флиртове няма!
Какви етикети, момиче, казах на мен как би ми изглеждало!

Естествено, че му е писнало да ме чака и да го мотая. Той искаше да бъдем заедно, да живеем заедно. И не, не беше навинно, защото накрая той беше наранен.
Разбирам как ти изглежда, но никой друг освен мен не знае как е било.

# 40

Ултиматум да реша и да избера него. Защото той знаеше, че съм във връзка.

# 41
  • Варна
Три дни й е дал за размисъл Simple Smile Много притискащо ми звучи това на мен. Не е като да въртиш неангажиращ флирт.
Сам по себе си този факт /това ултимативно заявление/ би ме отказал въобще да се виждам с въпросния индивид, камо ли да мисля за флирт, още по-малко пък за секс.

# 42
  • София
Сори, ама ти още от втория пост, като стана въпрос за флиртовете каза, че било  невинно. Пък сега излезе, че не било баш така. Затова написах, че трябва да внимаваш, защото може да си го отнесеш "най-невинно" от някой по-честолюбив, дето не обича да го мотаят.

# 43
Хаха, невинен флирт....при който мъжа очаква да живеете заедно...)
Баси и невинното да ти кажа....

# 44
Три дни й е дал за размисъл Simple Smile Много притискащо ми звучи това на мен. Не е като да въртиш неангажиращ флирт.
Сам по себе си този факт /това ултимативно заявление/ би ме отказал въобще да се виждам с въпросния индивид, камо ли да мисля за флирт, още по-малко пък за секс.

Ами да, при положение, че съм го мотала 2 месеца, ти какво очакваш? Това му беше последния, отчаян опит. След това не ме потърси. Надяваше се аз, да го направя. След един месец получих, най-красивия смс, който съм получава и който напълно затвърди, че ме е обичал. Не му отговорих, бях ядосана, че така ме зачеркна от живота си и не поиска да останем само приятели  ooooh! Blush Ужасна съм, знам.

Общи условия

Активация на акаунт