Искало ли ви се е понякога, да кривнете от пътя?

• 50 238
  • 1 123
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Ми ти вече си кривнала, какво ни питаш!? Simple Smile

При нас положението е променливо, но ще се оправи. Wink

# 16
  • Варна
Моля ви, криВВане се пише.  Peace

# 17
Ако сте още гаджета и вече сте си омръзнали, какво правите заедно, наистина ми е чудно? Нещата помежду ви с течение на времето няма да сменят посоката на развитие, в която вече са поели....

# 18
Дори да ми минава, това ще промени ли твоето решение? Ако кажа ,че ми минава през ума да изневеря на мъжа си, че дори и да си завъдя любовник, това ще отпуши ли твоето смътно желание за изневяра? А ако кажа, че вече съм го правила, ей така, както съм отдадена домакиня и майка, и дори не съм изпитала угризения на съвестта, ти ще изневериш ли? Защото явно става въпрос за евентуална изневяра в твоя пост, а не за скачане с бънджи. Другият вариант е да напуснеш мъжа си, да му тропосаш децата, да отмъкнеш парите от разплащателната сметка на семейството и да си биеш шута по света.

Първо не съм взела никакво решение, и второ нищо от това което споделиш с мен, нищо няма да отпуши  Laughing Laughing
Просто исках, да се получи приятна темичка, която не засяга само мен. В която да споделяте лични изживявания...

Ох, Джия, Джия, пускала ли си други теми в СО? НИдей, момиче... Hug
Олелеее, и да разказваме искаш...

Мдам. Моя грешка.

# 19
  • София
какво приятно има в една тема, в която хората си признават изневери или нещо не за пред хората, и то насред мегдана?
Пък и, обикновено такива теми се пускат от жени, на които им се иска да книвнат, ама не им стиска, или от такива, които веча са кривнали, но искат да се самооправдаят чрез чуждите признания за същото, някак като "и другите го правят, пък ей ги на, живеят си".  Simple Smile

# 20
Не знаех, че това, че искаш да пофлиртуваш малко не е за пред хора. Никой никого не кара, да си признава изневяра. Пък и имаше подобна тема преди. Или  да се оправдава с някой.  Прочети пак заглавието на темата.

# 21
  • София
Флиртът е само ордьовъра към книвването от пътя. Много често като си казал "А", трябва да си готов да кажеш и "Б". Флиртовете не са чак толкова невинни, колкото изглеждат, а са си чиста свалка, оставяща широко отворена вратата към секса, което вече си е чиста изневяра.

# 22
Флиртът е само ордьовъра към книвването от пътя. Много често като си казал "А", трябва да си готов да кажеш и "Б". Флиртовете не са чак толкова невинни, колкото изглеждат, а са си чиста свалка, оставяща широко отворена вратата към секса, което вече си е чиста изневяра.

Е хайде стига. Много ли съм грешна, че си признах.
И това за флиртовете, че не били чак толкова невинни, си зависи от човека. При мен не се е стигало до секс, при такъв флирт, който продължи около 2-3 месеца. Просто ми харесаше да си играем на котка и мишка.

# 23
Искало ми се е да кривна, но не по причините изброени от Джия. Искало ми се е да изневеря, когато съм била обидена, наранена, недооценена, като един вид наказание за другия и повдигане на самочувствието за мен, но е глупост и се чувстваш още по сам и още по раним. Моногамна съм и не обичам изневярата, ако бивам с друг, това означава, че вече съм скъсала връзката, че вече съм прекратила отношенията си в сърцето си. Ако обаче човека до мен е наистина с мен и до мен, нямам нужда от нови тръпки и усещания. Peace

ПП Иначе флирта може да е забавен, но трябва да знаеш къде е границата, защото излезе ли от рамките си на "невинен флирт", може да стане доста объркано и опасно или пък просто да се превърне в еднократна консумация, ама знае ли човек....

# 24
  • София
Харесвало ти е, но повече не се навирай между шамарите, че може да си го отнесеш накрая! Доста мъже приемат флиртовете като покана за секс и си го търсят.

# 25
Харесвало ти е, но повече не се навирай между шамарите, че може да си го отнесеш накрая! Доста мъже приемат флиртовете като покана за секс и си го търсят.

При мен беше по-различно. Не искаха от мен само секс, то и за това продължи толкова дълго.  Кой мъж ще позволи една жена, да го мотае толкова време, ако е искал само секс.

# 26
То на човек му се искат много неща....друг е въпроса доколко ще осъществи някой от тях. Дали му стиска и т.н.
Някой си остават само с искането, други и с действията.
А ти докъде ще стигнеш...си зависи от теб.
Изпепеляващите чувства накрая могат да изиграят доста лоша шега...

# 27
  • София

При мен беше по-различно. Не искаха от мен само секс, то и за това продължи толкова дълго.  Кой мъж ще позволи една жена, да го мотае толкова време, ако е искал само секс.

Абе, такъв мъж, дето се оставя някаква жена да го мотае толкова време, хич и не заслужава секс, мен ако питаш! Има вид на мухльо. Не казвам, че трябва да е агресивен, но не мога да си представя един мъж със самочувствие, достатъчно харесван от жените, ще седне месеци да стои на сухо и да чака на мацката да й дойде кефът след месеци флирт. Лично аз бих била много подозрителна към поведението на такъв мъж. Или нещо не му е съвсем наред, или има секс с някоя друга.

# 28
  • Варна
Или е женен.

# 29
Andariel, еее, че кой е казал, че той чака само нея. ))))
Със сигурност има поне 1жена, която да спи с него. ) А някоя друга, може и да я чака да се накани, ако я харесва достатъчно много, а не му липсва секс иначе. )

Общи условия

Активация на акаунт