Ноемврийски бебчета 2010 - тема 11

• 29 009
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
  • Λάρισα
Ysabell, разменям нашето 'тата' за вашето 'баба', че баща й все се мъчи да я поправи, но нещо не му се получава.. Joy

# 691
Разменям "папа" (angela_vesi може да се включи в сделката)  Wink и "ба-ба" за "тата" и "мама" !  Laughing
Много е сладка Дора!  Heart Eyes

И ние днес сме на ДК! Дано няма много хора и ваксините минат добре.

Хайде до скив и с пожелания лесно да изкретаме до петък, че да ни пекне едно слънце!

# 692
Вече изговаря мама, баба и някакви други думи които в българския поне ги няма - едната от оплакванията е гънгънгън  hahaha
Изабелче, според мен ще те стреля малкия, нещо не си му угодила.  hahaha

Така като гледам, моя малък мъж върви доста едър. За това и има рахит. Качваше доста до четвъртия месец. Сега давам вигантол и по схема калциев глюконат.
Две нощи вече се събужда с як рев, второто зъбче го почна. Давам дентокинд, мажа с дентинокс, а като го боли много си позволявам и малко панадол да му дам. Няма такива нерви...

Дъгичка, успех на консултацията!

slb83 , малкия също е със заден ринит. Пръскам яко физиологичен разтвор, но въпреки това завчера сополките успяха и да потекат на вън. От вчера нослето е по-добре, но се наложи два пъти да му сложа ксилометазолин. Хич не ми се искаше, защото е за по-големи деца, но хремата му пречеше и на сукането.

Днес ще пробвам еклерите.

Приятен ден, мами. Гледам, че май ще се излиза днес - дано да не духа!

# 693
Добро утро  Hug

Като гледам вашите са се разприказвали  Laughing моя спря да говори , не е като преди да не му спира балалайката  Joy обаче двигателно се развива добре ... вече пропълзя официално , а с проходилката никой не може да го спре  ooooh! вчера ми обърна кофата за боклук , изпразни две чекмеджета тихо и безшумно ...

# 694
  • 42.016399,23.101179
Добро утро,
Честит празник на  именниците и на всички които празнуват на този ден,
тук за сега още е слънчево дано и да не завали.
Белослава от няколко седмици е само на "Ги, ГЕ, ГА", като някое гарче си грачи милото. Мина и мерака и за бръмченето и за крещенето слава богу.
Ние днес трябва до ходим до черквата да и отнеса копие от акта за раждане за кръщенката и ако мога да купя подарък на кръстницата. newsm78
Щеше ми се и аз да пробвам еклерите ама мъжо е на вълна здравословно хранене, та ше поизчакам докато му мине ентусиазма. Wink
...вчера ми обърна кофата за боклук , изпразни две чекмеджета тихо и безшумно ...
Сладур, започнаха белите значи. Joy

# 695
Добро утро  Hug

Днес моето момиче става на 6 месеца! Да почерпя

Честита половин годинка и на другите "рожденници"  Mr. Green

Сега един бърз отчет от вчера - 6900 гр/67 см. Качила е 500 гр, което според мен е добре. Сложиха и и третия прием на двете ваксини. Сега имам задачата да събера урина и да я заведа да и вземат кръв. Днес ще ходя за колекторчета и да видим колко време ще ми отнеме. А заължително ли урината трябва да е вземе сутринта, или може и по друго време?

# 696
Аз да си похваля чаавето. Тази сутрин я сложих на гърненце и се изпишка и се изака.  Mr. Green От около седмица - две баща ѝ я беше приучил да ака в клекнало положение в памперса и днес реших да я пробвам и на гърне и воалааа. Много се радвам.
Гледам обсъждате какво говорят малчовците. Нашата е на 'бау-бау' и нещо подобно на 'ба-ба' другото само тя си го разбира  Mr. Green Даже и в момента си припява в кошарата. Голяма е бърборана  Mr. Green

# 697
   Честита половин годинка на всички бебоци.  dazzler1 dance
   Моя дребен, казва ма-ма, ба-ба, бу-бу, но мисля, че съвсем несъзнателно. В последно време като напълни пампито също казва ма-ма Mr. Green
   Мамите, които слагате бебоците вече на гърне, седят ли стабилно или вие ги държите. Давид не седи дълго стабилно, а и е тежко да го задържа изобщо на едно място Crazy

# 698
  • София
  Честит Имен Ден на всички празнуващи!

Браво на бебоците с резултатите от ДК и новите думички  Hug.

Валко и той издава звуци, като Бебославка на Марси  Laughing.

Изабелче, помъчи се малко за едно римско заглавийце  Laughing.

bobito0785, браво на девойката  Hug.

Берушка, Честита половин годинка на Ивка! Да е здрава, весела, обичана!

# 699
  • В две мънички очи...
Честит имен ден на всички празнуващи!

Беруш честита половин годинка на Иветка - да е много щастливо дете и да е все така сладка като сега Simple Smile

Тази сутрин станахме рано че чакам да дойдат да засекат топломерите.
Моя Т още не може да я изговаря явно, бау съм го чувала само веднъж и съм го запомнила защото стана много смешна ситуация, а бръмченето е когато му доскучае.
Всички думички които изговаря са несъзнателно казани, единственото което прави е че се обръща чат-пат на името си или поне на нас така ни се струва.
Дарче, твоя Вико направо ме кефи вече е започнал да прави бели Simple Smile
Дори, чакам Мишето да каже явно нещо има в предвид като напомня за римуваните заглавия Simple Smile

# 700
Честити половин годинки на Ивето и Нико! Много да са здрави!!! newsm59

poison как се казва сладкия ти беберон? Да го включим на първа страничка. Все пак си част от нашата темичка вече!

Васи от вчера крещи '' ко бе, ко бе'' Joy. Иначе както не се обръщаше, беше се обърнала за първи път и то без да видя как точно, преди 3 седмици, от вчера се обръща във всички посоки , все едно цял живот това е правила.А сутрин я намирам напречно на леглото да спи с крака висящи през решетките. Joy

# 701
  • Торонто/София
минавам само да ви почерпя за годишнината ни - 9 години празнуваме днес!  Heart Eyes Ще пиша после че вече минава 5 сутринта при мен и цяла нощ учих  Tired

# 702
booboo's mama , честит празник!!! от любов и разбирателство да не се оттървавате

за римуването - нямам никави идеи, просто се сетих, че от март не сме кръщавали темата така и реших да попитам

за "говоренето" - Пурко освен 'бррррррбррррббррррбрр' друго разбираемо не казва  Mr. Green

# 703
  • гр.София
Привет и от нас Simple Smile

Бобос Мама Честита годишнина   bouquet Да се обичате и уважавате още дълги години и децата много да ви радват Simple Smile

Честити половин годинки на Ивето и Нико.Да са много послушни и да растът весели и усмихнати  Hug  bouquet Hug

И накрая да дам отчет от днешната ни консултация.Вече сме 7140гр(+240) и 66,5см(+1,5).Не качваме кой знае колко явно сме си с право черво  Grinning Дадоха ни направление за изследванията на 6 месеца.И ни биха последния прием на пентаксим и синфлорикас.А другия месец ще ни бие хепатитната.

Айде това е от нас лек ден за сега Simple Smile

# 704
Здравейте и от нас!И ние се прибрахме от ДК току що.След геройски понесените пентаксим и синфлорикс.Плакахме ама малко за което съм много доволна.А за размерите тегло-9.200кг и 73см или (600гр.и 2см).Всичко си ни е наред и започваме с кашите по препоръка на док.

Честити половин годинки на Ивето и Нико!Да са много здрави и щастливи!
Честито и на booboo's-много дълги години щастливи и влюбени!

Общи условия

Активация на акаунт