Ноемврийски бебчета 2010 - тема 11

• 29 043
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • Дъблин
didka, аз днес точно се канех да ти пиша ЛС да питам дали сте се оправили и да дадеш съвет, че знам, че бяхте така и вие.
Значи понеделник и вчера яде чист морков, по около 50 гр. и останалото си е кърма. За последно произведе в неделя, днес щяха да станат 3 дни. Вчера правих масажи, гимнастика с крачетата, никакъв ефект. Почнах да й давам пак Биогайа, откакто я захранвам, че бях спряла след коликите.
За днес бях решила да й дам чиста тиква само и ако не помогне, утре да звъня на док. Е, тя се справи сама де, не приличаше на запек хич, но пак мисля да й там тиква, тя ни е въведена вече, с нея почнах.
Дано се оправите и вие!

# 346

ekumcheva, абсолютно правилно процедираш. Процедурите са едни и същи както в 14,00, така и в 2,00 часа Joy Joy Joy

За по-прегледно мога да назова нещата пак:

...

Люси, много ти благодаря за съветите.  bouquet
А мъжа ми сам предложи да помогне Simple Smile Много ми е грижовен Simple Smile

# 347
Smurfi-ами и ние се оправихме,но и аз както ти си се сетила наблягам на тиквата.И за сега тиква все с нещо ядем или чиста тиква.Уж се оправи и стана през ден,а днес пак стават 2дни откакто не сме пълни памперса.Започвам да се замислям,е при Неси не ми се е случвало това,защото 1во бях въвела плодовите и с тях явно се провокираше всичко.А сега се чудя кога да ги започвам съвсем се омотах  ooooh!,но съм сигурна е като и тях започнат да хапват вее ще се оправят нещата.

# 348
# 349
  • гр.София
Привет на всички Simple Smile

Нямам много време да ви чета и ви преглеждам отгоре отгоре,но с тия двамата време не ми остава вече Simple Smile.Ние днес ходихме до гастроентролог,издаде ни протокол за Фризопепа и утре ще оправим и рецептурната книжка и готово.За три месеца са ни изписали 33 кутии.И след три месеца пак на преглед да видим как сме.Но казаха че най вероятно ще ни отпуснат мляко за още три и чак тогава ще провокираме алергията да се види дали сме я израснали.Тоест към годинка.

И между другото ако някой пие ФРИЗОВОМ или АПТАМИЛ АР да каже,че имам две пълни кутии само където са отворени.Давам ги на който иска стига да пиете такова мляко.

# 350
Лианка , сега не трябва да кърмиш ли ?

# 351
  • гр.София
Тони аз мога да си кърмя даже е най доброто.Но аз имам вече малко кърма.И сме на смесено хранене в момента,просто спазвам и аз диета.

# 352
Този чийзкейк е повече от страхотен!!!  thumbsup

# 353
  • Пловдив
мамчета кажете с какво отпушвате нослето на бебето,когато е запушено?
пръскам стеримар,физиологичен,сребърна вода,витамин ц,но не ще и не ще да се поотпуши,от снощи й се запуши на Никол нослето,днес не може да суче и се дърпа,иначе пие вода,изяде си кашата следобед,но сукането й е трудно.Какви капки слагате-имам Виброцил,то не е хубаво капки,но като не може да спи и суче детето Sad
снощи имаше и Т-37,7 давад панадол,някакъв вирус ни донесе баткото,и всички в къщи ще ни хване май,и бебето също.

# 354
  • 42.016399,23.101179
мамчета кажете с какво отпушвате нослето на бебето,когато е запушено?

От спрея Euphorbium съм много доволна, хомеопатичен е и става и за кърмачета. Wink
Бързо оздравяване. Hug

# 355
Ей, момичета, помните ли Красиии . Беше с нас в началото, но мина и тя през спонтанен аборт и сега като четях архива ни, видях че пак е бременна в 14 г.с. Така ми стана гот.  Simple Smile

лианка, радвам се че Ивко си е вече при вас.  Simple Smile

Берушка,
може ли да ми припомниш от къде купихте новата количка и колко ти излезна?  Thinking

# 356
Скоро я засякох Красиии, май в клюкарника.
Да расте бебо, а мама да му помага. Hug

# 357
Здравейте  Hug

Ние с Мел днес бяхме на ваксини. Цял ден след това се разходждахме, че на това
хубаво време нямаше как да е затворена  Flutter
Всичко наред, ама преди малко вдигна Т  Crossing Arms Ниска беше - 37.4.
Дадохме й Панадол и я смъкна, дано не вдигне пак.

Вече е 7100гр и 65 см  Flutter
Набъбнали са й долните венци, педи каза, че чакаме зъбки  Flutter
Каза също и, че е много палава, понеже не спира да се върти, надига, както и да си
бута краката в устата  Joy

Дъгич, викам утре да се мотаме из квартала ?

# 358
  • В две мънички очи...
И аз да си кажа - днес водих моя да го води педи че нещо все киха и прикашля ама не можеше да се разбере от лигавенето ли е, настинал ли е, освен това и акитата се промениха към зелено.
Прегледа го и всичко е наред и май зъбите го тормозят яко.
Иначе и аз преглеждам на диагонал че се скъсва да реве вече няколко дни - прегракнах да пея и вече нямам идеи какво ще помогне (сигурно бабата и дядото под нас научиха всички детски песнички)

# 359
Я сега да видим днес кой е най-ранобуден  Joy

Добро утро! И сервирам Wink Дано нямате против, че е чай, а не кафе....

Дени, супер за Краси, много ме зарадва като прочетох. Дано този път всичко е наред и има едно прекрасно същество, което много да я слушка Simple Smile

Надявам се днес и нас най-сетне да ни огрее за разходка Simple Smile

Хубав ден на всички   bouquet

П.П. Не си мислете, че сме станали... След малко пак лягаме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт