Хубави места около Варна - еднодневни и двудневни почивки!

• 163 972
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Ние сме в хотел Изгревът на язовир Цонево в село Аспарухово. http://izgrevat.traffic.bg
Много сме доволни от всичко.
Нов е, прави впечатление, че е обърнато внимание към детайла.
Страхотна гледка към язовира, чист въздух и много, много птичи песни.
Доволни сме от кухнята, обслужването, всичко.

# 271
Един единствен минус за Шерба- няма мрежа на прозорците  Wink
Страхотен хотел, кухня, обслужване, хигиена!
Спа- то е много добро, успяхме до яз. Елешница да отидем.
Пак ще се ходи.

# 272
Няколко пъти сме ходили на Шерба, сякаш имаше мрежи на прозорците  Thinking Почти съм сгурна. Може вие на такава стая да сте случили.

# 273
  • Варна
Ние сме в хотел Изгревът на язовир Цонево в село Аспарухово. http://izgrevat.traffic.bg
каква е цената на нощувка в този хотел?Влязох в сайта им,но неможах да намеря информация.Вижда се само,че има двойни стаи и апартаменти.

# 274
  • Варна
каква е цената на нощувка в този хотел?Влязох в сайта им,но неможах да намеря информация.Вижда се само,че има двойни стаи и апартаменти.
За събота стая за двама възрастни и дете на 9 г, което спи на нещо като разтегаем единичен фотьойл - 80 лв.
За неделя - 65 лв
Това е с включена закуска.
Приятелите ни бяха в стая където диванчето беше двойно - за две деца, но тази стая не е с гледка към язовира, а към уличката с къщите.
Недостатък на стаите с прекрасната гледка към язовира е, че щорите не са от най плътните и ако дневната светлина ви събужда в 5:30 ще започнете да се въртите.

Пускат ваучери в Грабо и вип е май другия сайт.
Цените в ресторанта са като във Варна, не е по евтино.
Рибена, плешка супа - 3.50
Салати - 5-6 лв
Голяма порция агнешко със зелена салата - 15.50
Домашен чийзкейк - 4 лв
Малка ракия - 3 лв
Другите цени не ги помня.
Закуската не е богата и разнообразна.
Но като цяло сме много доволни и бихме отишли пак с удоволствие.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 10:45 от missNoir

# 275
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ето цените във сайта,но според мен са височки.
http://izgrevat.traffic.bg/%D1%80%D0%B5%D0%B7%D0%B5%D1%80%D0%B2% … 1%86%D0%B8%D0%B8/
МИСЧЕ,вие на свободно ли ходихте или със ваучер?

# 276
  • Варна
Без ваучер, защото той беше за по малко дете, а за по голямо с доплащане и се оказа, че ни излиза по евтино по цени на рецепция.

# 277
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 bouquet bouquet bouquet

# 278
  • Варна
Нахълтвам и при вас Simple Smile

# 279
Някъде около Батово, Долище - да знаете да има екопътека?

# 280
  • In transit
Здравейте, да побутна темата и да споделя пресни отзиви за к-с Белведере в с.Аспарухово от моето първо и последно пребиваване там.
Не бяхме ходили досега, така, че не зная как е било преди. За мен стаите са доста западнали, тъмни. Банята беше новичка и чиста. Стаята беше чиста като цяло, но стените напукани, щорите поразнебитени, изпочупени, нямаш нито уединение, нито светлина като хората. Леглата бяха стари и потъваха, на сутринта ме болеше ужасно гърба!
Много неудобно е направен самия к-с, всички стаи са на два реда, едните гледат към езерото, другите към някаква полянка. Всеки минава пред стаята ти, абе като хан е общо взето. Ако искате да си починете идете задължително през седмицата, без петък, събота и неделя. В съседната стая настаниха двойка пушачи, при условие, че целия комплекс беше празен! Еми не стига, че трябваше да държа щорите пуснати, и прозореца ми трябваше да е затворен защото те от момента, в който дойдоха не загасиха цигарите.
За храната, официално обявяват,че има ресторант и приготвяли прясна храна по заявка. Да, има, приготвя се от едната камериерка. Много хубави мекици направи жената, ама 5лв за 2 мекици с 2 лъжички сладко ми се струват множко. Другите неща, които приготвяха бяха на ниво закусвалня като качество на продуктите и храната, докато цените бяха като на ресторант в центъра на Варна. Кюфетета бяха като тия дето ги продават в Била по 0.30лв, само, че на цена от 1.20лв за брой. Опитаха се да ни надуят и сметката с 10лв, което много ме подразни.
Гледката беше страхотна, но същата може да имате и в другите комплекси наредени по брега на язовира.

# 281
  • Варна
Мики, същите впечатления бях чела, когато аз търсех къде да спим около Гергьовден.

Пак мръсно, същото за кухнята, същото за опит за написването на сметката.

# 282
  • In transit
Мики, същите впечатления бях чела, когато аз търсех къде да спим около Гергьовден.

Пак мръсно, същото за кухнята, същото за опит за написването на сметката.

Аз тогава като търсих инфо нищо не открих, затова споделих...а цената от 47лв за нощувка ми се вижда скъпо на фона, на това, което видях. Това място явно разчита основно на големи групи за уикенда, които да се напият на чист въздух и няма да им пука за храната и за спането.

# 283
Повдигам темата за нещо ново около Варна? Или нови открития на стари места?

# 284
Новият исторически парк в с. Неофит Рилски до Варна, но честно казано билет от 30 лв. е прекалено много. Така че ще следя темата, дано някой се включи с нещо ново.

Общи условия

Активация на акаунт