Хубави места около Варна - еднодневни и двудневни почивки!

• 163 965
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • Deutschland/HE
Последният дали работи още?
Ние бяхме ходили да проверяваме преди няколко години,но беше затворен (може и временно да е било).

миналата пролет работеше със сигурност Simple Smile

# 256
  • Варна
мерси  Peace

# 257
Извинете, кой е този открит басейн на МНО? Търсим си открит топъл басейн край Варна, както беше онзи на св Константин и Елена.. него го закриха вече, че се строял и хотел.. та кой е този на МНО?

От спирката на автобус 8 тръгваш по посока Слънчев ден и се пада от дясно.

http://www.militaryclubs.bg/node/13

Благодаря  Peace Аз малко не знам автобусите от къде минават... но ще се ориентираме.

# 258
  • Варна
Благодаря  Peace Аз малко не знам автобусите от къде минават... но ще се ориентираме.
[/quote]

Тогава за по ясно от бензиностанцията към Слънчев ден , втория излаз на кръговото Simple Smile
И още нещо - под двата открити басеина на МНО е хотела и ресторанта на МНО , качеството и цените на ресторанта ще ви изненадат много , много приятно.Легловата база е доста старичка , но реиновирана , доста прилична , цялата база може да се ползва не само от военослужещи , но и от всички граждани , стига да не е пълно , разбира се  Simple Smile

Последна редакция: пт, 27 яну 2017, 07:07 от peterky2002

# 259
  • Варна
Чудя се утре къде да се разходим на въздух, но трябва да е лека и кратка  пътека  заради свеки.
От Виница до Аладжа такава ли е?

# 260
От Горски кът до Аладжата е такава, без финала, на който има малко стръмно, но е за много кратко.

# 261
  • Варна
От Горски кът до Аладжата е такава, без финала, на който има малко стръмно, но е за много кратко.
Благодаря, pina!
Обаче, този маршрут сме го минавали няколко пъти и исках друга пътека.

# 262
А, ясно.

# 263
Екопътеката от Виница до Кранево дали е подходяща за преминаване с 9-10г деца? Чудим се къде да се разходим с децата през почивните дни?

# 264
  • Варна
Екопътеката от Виница до Кранево дали е подходяща за премигнаване с 9-10г деца? Чудим се къде да се разходим с децата през почивните дни?
Да, аз съм била и с по - малки деца. Лека и приятна е пътеката. Само не знам частта от виница до Аладжа как е. Четох само описание и пишеше, че е приятна, лека, нищо особено.

# 265
Моля ви,дайте ми идея за разходка около Варна )не много далече) с хубава гледка  Hug bouquet

# 266
  • Варна
Моля ви,дайте ми идея за разходка около Варна )не много далече) с хубава гледка  Hug bouquet
Язовир Цонево?
Крепостта Овеч.

# 267
Язовир Цонево?
Крепостта Овеч.

Благодаря ти! Hug bouquet Цонево отпада тъй като сме ходили вече и то скоро.За Овеч ще помислим,а нещо край река,море?  Flutter Rolling Eyes newsm78

# 268
  • Варна
Ами, за Дълбока се сещам.
Комплекс Калиакрия от който се разкрива невероятна гледка, включително от терасата на която е разположен ресторанта им.
Ще допълвам, ако се сетя още нещо.

# 269
Отивам с приятелки на "Шерба" за почивните дни.Ще разкажа за там във вторник  Peace

Общи условия

Активация на акаунт