КАРТИ ТАРО - 10

• 55 975
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
Много ви благодаря за отговорите. Вчера честно казано нищо интересно и конкретно не се е случило, даже съм учудена, днес до момента също. Дори като усещания и мисли не бих могла да изтъкна нещо интересно. Мерси за идеята, ще започна да си записвам всяка дневна карта в някой от тези сайтове, както и начина, по който е изтеглена (наобратно или не). Предполагам, ако обърна внимание на цял период може да разбера нещо по-конкретно. Като цяло в момента чувствам един застой, тормозя се с различни глупости и може би затова ми се появяват такива  карти, които просто виждам, че имат сходства. Например, преди дни ми се падна Отшелникът, преди това беше нещо подобно пак свързано с мисли, усамотение и разсъждение. Явно сега тези карти казват, че трябва да взема някакво конкретно решение и вече няма какво да мисля...не знам, може би трябва да направя едно цяло гадаене, но не знам още как точно.

# 181

Какво му предстои на мъж (младо момче ) в следващите 6 месеца?
Израстване,намиране на себе си ,баланс. Излизане от депресия?

# 182
  • Sofia
shopkata, аз от известно време съм подала искане за регистрация на таромания- сайта, обаче уви не ме харесват нещо май  Sad Wink След колко време одобряват новаците?

# 183
хм??? интересно , едва ли е проблема в това да се харесаш на някой...вероятно си имат причини.аз все още не съм регната там.

# 184
shopkata, аз от известно време съм подала искане за регистрация на таромания- сайта, обаче уви не ме харесват нещо май  Sad Wink След колко време одобряват новаците?
Няма идея.Хъм Интересно. Значи Джема ,която го създаде -изчезна някъде и може би това е причината ...Жалко.Хубав сайт е,но може би ще трябва да говря в минало време за  него.Някой има ли идея как бих могла да се свържа и с кого за да го запазя както сайт.Тука питам хора които имат опит с компютри и хостиси и тем подобни преполагам.

# 185
  • Sofia
Да, наистина жалко, има интересни нещица там ...

# 186
shopkata, малко със закъснение да дам мнението за картите,които си подредила( и аз гледам на карти от година почти). Та...смятам,че това момче ще се оттегли да помисли за проблемите си,да види кой кого трябва да почита и кой не е за него. Ще реши твърдо някои неща и ще застане на позиция, на място.Ще възъжее може би.В последствие това ще доведе до умереност в емоциите,по-малко приказки,по-умни действия, излизане "от пубертета" (казвам го като метафора тъй като съм виждала и 40 годишни мъже да се държат като хлапаци). Дано съм в помощ Simple Smile

# 187
shopkata, аз от известно време съм подала искане за регистрация на таромания- сайта, обаче уви не ме харесват нещо май  Sad Wink След колко време одобряват новаците?
Няма идея.Хъм Интересно. Значи Джема ,която го създаде -изчезна някъде и може би това е причината ...Жалко.Хубав сайт е,но може би ще трябва да говря в минало време за  него.Някой има ли идея как бих могла да се свържа и с кого за да го запазя както сайт.Тука питам хора които имат опит с компютри и хостиси и тем подобни преполагам.
Ако става дума да запазиш домейна трябва да видиш от кого е регистриран, евентуално ако се разбере, както и ако има някакви координати. Тоест, за да не се загуби името. Вече самият сайт с всичките данни вътре няма как да вземеш без собственика или който го е правил или поддържал. Така че ако човекът, който го е поддържал не може да бъде открит е загубена кауза.

# 188
Сега проверих, значи това всъщност не е сайт. Това е форум, създаден към безплатна форум услуга. Изглежда въпросната жена - Джема го е създала и му е администратор. За да започне някой друг да го администрира трябва да вземе от нея пароли и прочие. Той все още може да се използва, но от хора с регистрация, явно няма кой да одобри новите заявки, както и да го поддържа. Може тази жена да се върне или пък да предостави акаунта си на някой друг. Това разбрах засега Simple Smile

# 189
shopkata, малко със закъснение да дам мнението за картите,които си подредила( и аз гледам на карти от година почти). Та...смятам,че това момче ще се оттегли да помисли за проблемите си,да види кой кого трябва да почита и кой не е за него. Ще реши твърдо някои неща и ще застане на позиция, на място.Ще възъжее може би.В последствие това ще доведе до умереност в емоциите,по-малко приказки,по-умни действия, излизане "от пубертета" (казвам го като метафора тъй като съм виждала и 40 годишни мъже да се държат като хлапаци). Дано съм в помощ Simple Smile
Благодаря за кометара.Не се различава от моя.Надявам се да сме прави.  bouquet

# 190
Сега проверих, значи това всъщност не е сайт. Това е форум, създаден към безплатна форум услуга. Изглежда въпросната жена - Джема го е създала и му е администратор. За да започне някой друг да го администрира трябва да вземе от нея пароли и прочие. Той все още може да се използва, но от хора с регистрация, явно няма кой да одобри новите заявки, както и да го поддържа. Може тази жена да се върне или пък да предостави акаунта си на някой друг. Това разбрах засега Simple Smile
Да и аз проверих и стигнах до същите изводи.Няма как да я намеря Джема.Мнгократно съм й писла на лични- никаъв отговор...Остава   вариант с хакерите Laughing Освен ,ако някой нещо не се досети ,но много ми се иска да го запазя.Защото и мателиалите са добри там и упражненията на мен и другите момичета ни дръпнаха много бързо напред. Още идеи какво може да се направи?

# 191
Друг вариант е всички материали и написани неща да се изкопират ръчно и може да се създаде нов форум, на който да се сложи информацията и евентуално да се пренасочат потребителите. Освен някой да разбие форума друго не ми хрумва.

# 192
Друг вариант е всички материали и написани неща да се изкопират ръчно и може да се създаде нов форум, на който да се сложи информацията и евентуално да се пренасочат потребителите. Освен някой да разбие форума друго не ми хрумва.
Вторият вариант по-ми харесва Grinning Къде мога да немря "разбивачи"

# 193
Момичета , дайте съвет. Искам да питам Тарото въпрос за време, как да стане?

# 194
Ми освен или да посочиш срок ,например до ...Н бр месеци /дни и тн. Или вадиш по една ,или повече какрти по дни/седмици .месеци.
Ако искаш дай да опитаме с директен въпрос кога ще се случи това и дай тука картинките да ги мислиме.Аз както съм задавала такива въпроси  ми излизат отговори не както сезон ,а по скоро при какви условия и след какво това би станало.

Общи условия

Активация на акаунт