КАРТИ ТАРО - 10

• 56 161
  • 757
  •   1
Отговори
# 195
Е аз ако си кажа въпроса всички ще ми се смеят хахаха

# 196
Днес реших да изтегля 3 карти - минало, настояще, бъдеще. Минало: Колелото, Настояще: 10 мечове (обърната), Бъдеще: Рицар пентакли.
За карта на деня - Колелото.
Абсолютна обърквация  newsm78

# 197
Здравей, Мишева!
Въпросът ти с някой конкретен човек ли е свързан, или просто така си изтеглила три карти?
Това, което аз разбирам от комбинацията е, че има проблем, който те тормози отдавна и ситуацията остава непроменена. Не случайно и картата ти на деня също е колелото - застой.
В бъдеще също не виждам развитие. Рицар пентакли е бавна карта, както и боя пентакли като цяло. Приготви се да си много търпелива, защото дълго ще чакаш... Освен ако сама не предизвикаш събитията, тогава може и да създадеш интересна ситуация.  Peace

# 198
Здравей, Мишева!
Въпросът ти с някой конкретен човек ли е свързан, или просто така си изтеглила три карти?
Това, което аз разбирам от комбинацията е, че има проблем, който те тормози отдавна и ситуацията остава непроменена. Не случайно и картата ти на деня също е колелото - застой.
В бъдеще също не виждам развитие. Рицар пентакли е бавна карта, както и боя пентакли като цяло. Приготви се да си много търпелива, защото дълго ще чакаш... Освен ако сама не предизвикаш събитията, тогава може и да създадеш интересна ситуация.  Peace
Здравей C. Legoix, благодаря за тълкуването, честно казано и аз до нещо подобно стигнах, но не успях да го структурирам и подредя така добре:) Ами не съм задавала въпрос, просто така ги отворих картите, но с идеята и усещането, че ще видя нещо за връзката ми (прочетох някъде че това било за любов). Конкретен въпрос не съм задавала, може би е трябвало, но ако съотнеса това, което ти си разтълкувала към нещата, които се случват във връзката ми определено си пасва. Жалкото е, че няма развитие, явно това ще е положението, още много време застой. Още веднъж благодаря    bouquet

# 199
Защо не попиташ картите какво можеш да направиш за да подобриш нещата или да разнообразиш застоя, може той да има нужда от побутване малко...  Simple Smile

# 200
Защо не попиташ картите какво можеш да направиш за да подобриш нещата или да разнообразиш застоя, може той да има нужда от побутване малко...  Simple Smile
А това как се прави - задавам въпрос и пак деля на три колоди и тегля по една карта? Аз съм много боса още  Blush

# 201
Момичета,моля за малко помощ! Аз се опитвах и не мога сама на себе си да си гледам. Може ли някой да ми хвърли едни карти с времеви период зададен,за това кога ще се появи нов човек до мен(че вече 1 година не ме поглежда никой).... Моля ви Sad((

# 202
Мишева, бъркаш докато си мислиш за въпроса, цепиш, задавайки въпроса наглас и после теглиш 3 карти като пак си мислиш за въпроса. Идеята е да е формулиран точно и ясно в главата ти и подсъзнателно да изтеглиш отговора. Това става като ти самата влезеш във връзка с колодата ти. Затова всеки с практиката си измисля свой вариант на задаване на въпроса. Има хора, които просто ги пръскат по масата и теглят  Simple Smile. Ако докато ги бъркаш изпаднат карти, често това е отговорът, обърни внимание и ще видиш.

С Петкова, питах дали до 6 месеца ще си намериш приятел. Мисля, че няма за какво да се тревожиш. Магьосник, Асо пентакли, 2 пентакли. Според мен всичко ще се нареди, но може би сама стопираш нещата. Мисли позитивно, Магът показва, че нещата зависят от теб. Имаш контрол над ситуацията.  Simple Smile

# 203
C. Legoix ,  Hug  bouquet Flutter Мерсаж, айде дано, та и по-скоро да е ,че не се търпи тъй самотнУ Simple Smile))))

# 204
Днес реших да изтегля 3 карти - минало, настояще, бъдеще. Минало: Колелото, Настояще: 10 мечове (обърната), Бъдеще: Рицар пентакли.
За карта на деня - Колелото.
Абсолютна обърквация  newsm78

Ситуация която наистина е затлачена ,не зависеща от тебе,депресия ,болка.Закубени надежди по някой .Неизяснена ситуация...Иска ти се да разбереш какво и защо е станало.В бъдеще .ще си изясниш всличко -ще стъпиш на здрава земя.

# 205

С Петкова, питах дали до 6 месеца ще си намериш приятел. Мисля, че няма за какво да се тревожиш. Магьосник, Асо пентакли, 2 пентакли. Според мен всичко ще се нареди, но може би сама стопираш нещата. Мисли позитивно, Магът показва, че нещата зависят от теб. Имаш контрол над ситуацията.  Simple Smile
Бих добавила,да не ги приемаш нещата токова на сериозно, в смисъл - ще минеш през някави флиртове и фриволности.Ти много искаш и надяваш,залагаш големи очакваня,а картите както че да ти казват- да го даваш по-лежерно......

# 206
Здравейте, shopkata, благодаря и на теб за тълкуванието. Вчера беше много противоречив ден - голяма драма, лоши отношения, караница, после обаче всичко се обърна сякаш, подобриха се нещата много, сдобряване, сякаш се отвори нова страница - направихме разместване, подобрения в къщата, имаме нова придобивка. Днес се събуждам в съвсем друго настроение, хубаво, приповдигнато, с енергия. Да видим.
Днес картата за деня ми е 9 жезли - някакви страхове, напрегнатост го тълкувам.
Пуснах гадание с 4 карти, въпросът ми беше Как ще се развие връзката ни?

1. Предистория (миналото, което влияе на настоящата ситуация): Звездата. Тълкувам го като търпение, любов, надежда, приемане. Пречупено през моята ситуация - това, което ни държи заедно:)
2. Силите, които влияят на настоящето: 10 жезли . Претоварване, пренасищане, умора.
3. Бъдещи събития: 8 пентакли. Ново начало, нова ситуация, обръщане на нова страница, любов.
4. Съвет, как да постъпите в дадената сложна ситуация: асо пентакли. Подарък, дар, успех, някаква материална награда? Хм. Тук ми харесва като резултат, но не знам как да го интерпретирам като действие от моя страна.

Последна редакция: нд, 21 авг 2011, 10:16 от misheva

# 207
ей, пак тия красиви карти
тути, разбързала си се нещо.. за сватба ли и де реч, за обединяване на 2 имота и ли пари.... има и някакво разделяне, отделяне- както и да е в живота ти е настъпила качествена промяна  на местоживеене, хора, околна среда

- ще стане мисля, че вече има интерес.... ама успокой топката, ако можеш  bouquet

п.п. тая втората карта е много красива, ако не беше за имот бих казала, че ще забременяваш Thinking,

п.п.п.тути, намислила си нещо  надявам се да е добро
Искам да ти пратя лично, но пощата ти е пълна...

zdrasti tuti
питай направо
Ооооооо, исках да благодаря   bouquet
Дано се продаде скоро, че ми писна...

# 208
misheva - всичките карти при теб са нещо като една седем чаши и асо чаши-инък казано желанието ти да имаш тези хубави послания на картите като асо пентакъл е звезда за която ти приемаш че е сбъдването на желанията. но според картите за мен  са само  товара при теб , не пълно щастие,товар както ти казваш,защото можеби се разминават надежди,очаквания с дествителността при теб. асото не вкарва в кошарата,но  все пак със звездата е  като повдигане на духа ти.все пак не бива да се отчайваме от някакви си  нанагорнища. Simple Smile идва края,завършека,но дали не си склонна да  се връщаш на задат,и пак на горе...понеже няма срок за въпроса, мился че асото си е на мястото...ще се види...

# 209
Интересно...мерси *МЕГИ*  bouquet) Ще видим, определено нещата тръгнаха нагоре след събота, но е твърде рано да се каже какво ще се случи. Да, определено се въртим в кръг от много време, има една неудовлетвореност...Много съм боса с тия карти, освен това засега ги гледам една по една, т.е. всяка за себе си, а те в комбинации са много по-различни.

Теглих онзи ден пак 4 карти на въпрос Как се развиват нещата в работата ми? Нямам някакъв проблем или притеснение, по-скоро исках да видя настоящето и близкото бъдеще през картите.

Паднаха се следните неща:
1. Предистория: Колелото
2. Силите, които влияят на настоящето: 5 жезли
3. Бъдещи събития: 9 пентакли
4. Как да постъпим в ситуацията: Смъртта

Общи условия

Активация на акаунт