казваш че нямаш проблеми в работата и наистина не виждам и аз такива. малко подвеждаща е ''5ж''
, тя би лъзнала някого(можеби и мен).на тази позиция обаче в която се показва виж колко е интересна с друг поглед вече.показва силите с кото се работи,конкуренцията с колегите,желанието да си добър,по-добър от другите,пък и картата си е жесъл хъс за работа(с хора,май си обичаш работата). 9 пентакли е акрта при теб на задоволството,увереноста,нескромничко но пък с гордост постигнати успехи. само като въпрос,отношение ''как да постъм''-не ми допада подредбта,ти нямаш нещо за разрешаване-затова,така си мился де.все още търся и аз няколкото перфекти ,уникални подредби за почти всички въпроси.... 
та ''смъртта'' там е че верочтно испитваш нещо повече от удоволстви да ходиш там.понякога това било карта на сексуалността?така ми се струва в случая.
-ако нещо съм сгрешила моля извени,нали се учим сами тук от себе си...
а аз има три карти с ''таен '' въпрос.не ми го каза дружката затуй. но предполагам е за имот,жилище
2пентакли-крал меч- провесен
тук май нещата опират до служби и пари още повече и този провесен с пентаклите като жертва(даване на нещо,зада ''залъжеш'' някого).за сега нещата май ще са в застой,без промяна.
а това е КК пак с отношение към ситуация намиране жилище(и всички проблеми в сегашната ситуация)
1-папата
2-8м
3-императрица/8п
4-3п
5мин-крал жезъл
6-3 чаши
7-висша жрица/3ж
8-кралица меч/6м
9-7чаши/3м
10-2п/2ж
9-