КАРТИ ТАРО - 10

• 56 184
  • 757
  •   1
Отговори
# 210
misheva -  Peace казваш че нямаш проблеми в работата и наистина не виждам и аз такива. малко подвеждаща е  ''5ж'' Wink, тя би лъзнала  някого(можеби и мен).на тази позиция обаче  в която се показва виж колко е интересна с друг поглед  вече.показва силите с кото се работи,конкуренцията с колегите,желанието да си добър,по-добър от другите,пък и картата си е жесъл хъс за работа(с хора,май си обичаш работата). 9 пентакли е акрта при теб на задоволството,увереноста,нескромничко но пък с гордост постигнати успехи. само като въпрос,отношение ''как да постъм''-не ми допада подредбта,ти нямаш нещо за разрешаване-затова,така си мился де.все още търся и аз няколкото перфекти ,уникални подредби за почти всички въпроси.... Joy
та ''смъртта'' там е че верочтно испитваш нещо повече от удоволстви да ходиш там.понякога това било карта на сексуалността?така ми се струва в случая.
-ако нещо съм сгрешила моля извени,нали  се учим сами тук от себе си...

а аз има три карти  с ''таен '' въпрос.не ми го каза дружката затуй. но предполагам е за  имот,жилище Rolling Eyes. бегло подхвърли...
  2пентакли-крал меч- провесен
тук май нещата опират до служби и пари още повече и този провесен с пентаклите като жертва(даване на нещо,зада ''залъжеш'' някого).за сега нещата  май ще са  в застой,без промяна.

а това е КК пак с отношение към ситуация намиране жилище(и всички проблеми в сегашната ситуация)
1-папата
2-8м
3-императрица/8п
4-3п
5мин-крал жезъл
6-3 чаши
7-висша жрица/3ж
8-кралица меч/6м
9-7чаши/3м
10-2п/2ж
9-

# 211

а аз има три карти  с ''таен '' въпрос.не ми го каза дружката затуй. но предполагам е за  имот,жилище Rolling Eyes. бегло подхвърли...
  2пентакли-крал меч- провесен

Тоз крал меч нещо не ми харесва....Май наистина е както казваш ..Едва ли не да му се махнат от главата- хич не му се дават пари за жилището и се уди как да се измъкне.За сега се отлага ,разтакава....

а това е КК пак с отношение към ситуация намиране жилище(и всички проблеми в сегашната ситуация)
1-папата
2-8м
3-императрица/8п
4-3п
5мин-крал жезъл
6-3 чаши
7-висша жрица/3ж
8-кралица меч/6м
9-7чаши/3м
10-2п/2ж

Тука вижам ,съпругата колке е амбициозна  и ...неориентирана. Нещо като искам и това и това и това....Малко вятърничева жена. Съпругът е безгласна буква според мен,квото каже госпожата....Няма май да купят и май не е момента сега ,за тяхно добро е

Мишева, по товйте работни какрти- ще има някави разместваня, съкращения, реорганизации.Мисля че ти не си застрашена от това ...но ще бъде доста различно и мисля че каквото и да стане - ще бъде както подарък за тебе

# 212
Момичета ,сега ще ви тормозя и аз с няколко подредби:

Какви са чувствата на  Мъж ,към жена след някава си случка на скоро?
Свят+Слънце+Рицар меч

Мойто мнение ,че тази жена е Алфата и Омегата за този мъж,но той целенасочено иска да бъде "Снежния,ледения Принц". Аз картите ги виждам 2 срещу 1.Рицаря се бунтува срещу чувствата си.

Попитах защо се отдръпва?

Дявол+Рицар П+Паж чаши
страх го е да не се подхлъзне и да хлътне.

Разделили ли са се като семейство  Мъж и Жена?

Асо ж+крал  ч +император+паж меч/ отцпих на  останалите:
Отшелник+маг +смърт
-По тея карти  на които отцепих  всеки би казал  ДА на 100 %, но по горните ,които са реялно изтеглените?

Ще се съберат ли отново Ю и С?
Слънце+колесница+асо м- миии май не на този етап...

Какртите са подобни на Уайт.

# 213
misheva -  Peace казваш че нямаш проблеми в работата и наистина не виждам и аз такива. малко подвеждаща е  ''5ж'' Wink, тя би лъзнала  някого(можеби и мен).на тази позиция обаче  в която се показва виж колко е интересна с друг поглед  вече.показва силите с кото се работи,конкуренцията с колегите,желанието да си добър,по-добър от другите,пък и картата си е жесъл хъс за работа(с хора,май си обичаш работата). 9 пентакли е акрта при теб на задоволството,увереноста,нескромничко но пък с гордост постигнати успехи. само като въпрос,отношение ''как да постъм''-не ми допада подредбта,ти нямаш нещо за разрешаване-затова,така си мился де.все още търся и аз няколкото перфекти ,уникални подредби за почти всички въпроси.... Joy
та ''смъртта'' там е че верочтно испитваш нещо повече от удоволстви да ходиш там.понякога това било карта на сексуалността?така ми се струва в случая.
-ако нещо съм сгрешила моля извени,нали  се учим сами тук от себе си...

Здравей, много интересно тълкувание, как ще се обидя, напротив, не стига че ми даваш мнение:) Ами да, така както си го написала е 1:1. Направо съм пристрастена към работата си, радвам се и се стремя към успехи, имам амбиции. Много са ми готини и колегите, не толкова в интимен план има някой там, просто като цяло ми е гот и ми е тръпка. Питах , за да видя дали не пропускам все пак нещо около себе си. Дори всичко да е наред, човек трябва да е нащрек:)
Учим се, аз обаче засега не съм особено полезна, на този етап опознавам картите всяка за себе си, виждам колко разнообразни са те в комбинации.

# 214

Мишева, по товйте работни какрти- ще има някави разместваня, съкращения, реорганизации.Мисля че ти не си застрашена от това ...но ще бъде доста различно и мисля че каквото и да стане - ще бъде както подарък за тебе

Благодаря много за тълкуванието, доста различни неща сте казали, въпреки това имат сходства. Засега не се чуват размествания, надявам се да няма или те да са положителни, ако има. Ако пък са и  добро развитие за мен, какво по-хубаво:)

# 215
Шопката, ще се опитам да тълкувам картите Simple Smile

Какви са чувствата на  Мъж ,към жена след някаква си случка на скоро?
Свят+Слънце+Рицар меч
- Светът и Слънцето според мен показват среща, общуване с повече хора, което е завършило зле. Рицар мечове говори за огорчение, яд от страна на въпросния мъж. Може би агресията  му е провокирана от ревност.  newsm78

Разделили ли са се като семейство  Мъж и Жена?
Асо ж+крал  ч +император+паж меч
- Като гледам картите, раздялата не е официална, но ми се струва, че мъжът има любовница, най-вероятно по-млада от него, която е причина за отношенията му с жена му на този етап.

Ще се съберат ли отново Ю и С?
Слънце+колесница+асо м
- По-вероятно е да се съберат, но първо ще си изяснят ситуацията веднъж завинаги (Асо мечове)

# 216
шопи ето и от мен малко:-Какви са чувствата на  Мъж ,към жена след някаква си случка на скоро?-
смятам че е самодоволен,и мисля че прави на пук на някого.

Дявол+Рицар П+Паж чаши-защо се отдръпва-ето тук има нещо неясно,дори може да е под влияние  както казва  C. Legoix -''дозата ревност'' или да добавя сметкаджийство,интереси

дали вече е разделе,можеби  питащия иска  ясен отговор,но картите не са категорични с твърдо не,засега нещата при тях са на инерция от някакви проблеми. дали този паж на края не подсказва тяхното отношение един към дръг,или по скоро контакта който  им се предоставя,верочтно търсят такъв,та било и да се сдърпат...

дали ще се съберат-да.

# 217
Значи първо да благодаря на отзовалите си. Това което знам за първата комбинация  е ,че наскоор,буквално преди броени дни между мъжът и жената е имало много романтична и любовна среща били  сами.. За това ме очуди появата на рицар Меч. Той е някак си като опозиция на предишните 2 карти и на цялата случка..И за това попитах уточняващ въпрос защо той се "вкаменява" и " вледенява". Може би и даже съм сигурна че има "напук 'както казва Меги.

C. Legoix  е много права Мъжът има любовница и никой не знае колко са  и кои са. Въпроса е зададен от зълвата,която не можа да изкопчи никаъв  отговор от брат си. Попитах току що по-конкретен въпрос .С  жената напуснала ли е Ю?
5ч+9ч+справедливост.
Да добавя, че Ю си обича и чашката. По-скоро го виждам както наказателна акция от нейна страна,но с тази спрведливост накрая ,не мога да изключа и друго развитие...

# 218
сега шопи, мисля  слидното:
-събиране ''да'',като отворен отговор във времето и развитие усещам че  след събирането,и тези мечове(било като раздяла,било като умуване в нещо и някакъв изход), след появата на справедливостта като общ изход в края на краищата може да има фактическа раздяла(5 чаши-справедливост)

# 219
Според мен С е доста емоционална, изпитва смесени чувства. Когато при гледане с 3 карти 2 от тях се паднат чаши, не мога да съм категорична...Факт е, че жената е объркана, но Справедливостта на последна позиция показва, че в крайна сметка е взела правилното решение, каквото и да е то. Тя е доволна от избора си, това показват 9 чаши.  Thinking

# 220
Благодаря момичета, Ще дам обратна връзка ,ако и аз я получа.

Линокс, какви са ти наблюденията при струпване на много чаши?

# 221
как мислите тезик арти на въпрос ''ще започне ли работа жена през септември''

императрица-крал пентакли-6 чаши

дали не би се върнала на старо място...и дали тези 6 чаши не търпят  тъпчене на място(каточели без изход,без работа отново...)-ще дам обратна ако започне тази жена

# 222
Аз ще се пробвам с моите 0 умения, чисто интуитивно като ги гледам тия карти ми се вижда хубава подредба. Шансът да започне според мен е голя, 6те чаши са риск - според мен тя има колебания или е нерешителна и има риск да изпусне добър шанс, затова трябва да е по-уверена и смела. Аз както ги виждам ако започне ще е стабилна там, мака и по-бавно. Друга интерпретация ми е, че ще започне, но по-късно от септември.
Тя има ли реални предложения, оферти?

# 223
Тя има ли реални предложения, оферти? - eto edin hubaw wypros,na kojto tyrsq otgowor. значи има някакви овъртания от нейна старна,дававт се предложения,но дали  тя не иска да работи,или просто иска да почине,или не и допадат предложенията(макар че не е никак в позиция на претенции). та всъщност аз имам още три подредби с три подходящи въпроса,но  сутринта нямах време да пусна всичко, едната е КК.
 кои карти  ти сочат срока?

КК- на същата жена е с тези карти
1-кралица чаши(случайно попада и като сиг,а жената е риби,не сипада чувствителна натура)
2-7 пентакли
3-3 пентакли
4-асо пентакли
5мин-дявол(зад лицето на кралица чаши)
6б-5 пентакли(пред лицето на кралицатач)
7-кралица жезъл
8-крал чаши
9-5 жезъла
10-4 пентакли

ще споделя че на тази жена преди 2 месеца пак с питане за търсене на работа, се яви крал чаши.този неин близък мъж и' даде времена работа(10 дни),обгрижване на възрастна жена.тя ''търси''. именно затова искаме да видиим къде е проблема. с този КК идеята на въпроса е  " защо А** незапочва работа ? "

такива  сПОКОЙНИ картииии...че ми се щеше тези 5 жезъла да заиграят,да задвижат,но  едва ли с тези 4 пентакли. зад себеси с дявол а над глава асо пентакли , едва ли разчита на своите усилия,като да падне от небето. криели жената нежелание за работа?(питането е поднесено от приятелка за нейна роднина,някак не знам ка да го кажа),но с нея си говорим,че тази жена май отказва предложения(понамързява е)-е изписах го...но малко съм подвластна на нейните думи,и да не подведа себе си и вас... Thinking

ето следващия зададен въпрос :
причини довели до това съст-    справедливост
моментното нейно поведение -  рицар меч
как би трябвало да постъпи-    2 жезъла
резултата от нейни действи-  висша жрица

плащане на сметки(дали и дявола в кк не нейни някакви сметки),и сега  като ранен рицар размахва меча над главата си, търсейки ''врата'',която изисква не ''лудото препускане'' а спокойната преценка,да се огледаш къде си, защото в това препускане ....може да не успе да улови  нещопреминало край нея(висшата жрица). която подсказва че ще се яви нещо,но преди това трябва да се слезе долу,при хората.

# 224
За забавянето - в първата подредба кралят пентакли ме навежда на постоянство, но и на забавяне, т.е разглежда възможността като постоянна, като нещо по-сигурно, но с възможност да се забави във времето. Обаче още първата подредба си личи, че въможности има, всичко зависи от жената, тя или няма желание или е неуверена или нещо вади претенции...не знам точно. После и другите ти подредби са подобни сякаш - има шансове, но тя май ги пропуска, т.е. картите няма да и намерят работа, трябва тя да се стегне, именно защото явно и идват вече сметки, задължения...така мисля.

Общи условия

Активация на акаунт