КАРТИ ТАРО - 10

• 56 212
  • 757
  •   1
Отговори
# 240
Ето видя ли ,че си знаеш всичко Laughing По- добро и точно обяснение никъде н=е съм срещала...

# 241
Супер обяснение, много интересно ми беше:) Как ги знаете така в детайли, възхищавам ви се:)
А да поясня - критиката към мен беше не затова, че излагам комбинациите тук (което си е моя работа и не позволявам да ми се бъркат:))) а че си позволявам да гледам на лице, което не присъства, тоест човекът X ме пита нещо което изцяло касае човекът Y. Според мен няма проблем, освен това картите очевидно познават - човекът е на интервю:)
Освен това си мислех, че когато видиш нещо позитивно като отговор на въпроса ти само дори тази информация помага на психическата нагласа на човек и му дава повече възможности и добра енергия.

# 242
# 243
Miшева, ,това също го разбирам -отива някой на врачка и пита за сина си ,за щерка си ,за майка  си за брат  си ,за себе си за гаджето си и т.н. Аз съм против единствено ,да се ровиме сами в нечии живот , без явна заявка за това. Например,- някой колега ме ядоса и аз решавам да гледам какво става в семейството му- ето това не го рабирам,но питащаият ,ако има някави отношения с човека за когото се интересува -да.

# 244
Леле Вятър, трябва  да напишеш книга за таро smile3501.Със сигурност ще я изчета на един дъх...

# 245
Момичета, помагайте.
Момче подържа ли взаимоотношения с бившата си приятелка?
Дявол+2ч+2ж
Мисля че макар и да знае ,че е зловредно за него -да.

# 246
Момичета, помагайте.
Момче подържа ли взаимоотношения с бившата си приятелка?
Дявол+2ч+2ж
Мисля че макар и да знае ,че е зловредно за него -да.

И аз така мисля, но като че ли поддържа 2 връзки.

# 247
въй, въй
иска да поддържа, независимо от ситуацията, която е по 2

# 248
  • плевен
Здравейте,аз пак се губя,защото нямам и минутка свободно време,но ще ви помоля за малко помощ....
Ще получа ли одобрение.....(въпроса си го зададох за мен си по-конкретно но не ми се ще да пиша тук за какво точно).Отговор-коментар-съвет-резултат

картите ми се видяха интересни,паднаха се случайно само големи аркани и мисля че ми казват че няма да имам одобрение,но така е най-добрия вариант за мен за в момента,колкото и да искам друго....може би ще имам нови възможности по този въпрос...

# 249
Привет и от мен. Днес имах въпрос "Ще забременя ли в следващата година?"
Паднаха се следните неща:
1. Предистория: Рицар мечове
2. Силите, които влияят на настоящето: Папесата
3. Бъдещи събития: Слънцето
4. Как да постъпим в ситуацията: Луната

Много се чудя, според мен е имало колебания, имало е нужда да се изяснят приоритетите и да се вземе решение за дете, но в крайна сметка сякаш още не са свършили тези колебания и несигурности и от много мислене май нищо няма да стане.

# 250
Мишева - наистина  при теб това е като  ''сделка''  бременността не е  приятна изненада, а склоняване на някой.
 слънцето и луната  Thinking  той и  ти ?! сякаш слънцето като негова карта показва неговата намеса,присъствие, а луната ти и твоят страх,инстинкт типично женствен,майчинството на една жена.
 мисля че ти трябва да се преродиш,да излезеш от тази луна,и да застанеш силно пред изгарящото слънце,трябва да си равна на неговата  енергия та и повече...
 сложи край на този рицар ,използвай го дотолкова доколкото да си изясниш вътрешното усещане за желанието .
 дали неговата майка,сестра няма да помогнат в случая(стига те да не са - ).

тази луна  как бихме е тълкували ако беше подредба :отг,ком,съв,резултат?-според мен като наличие на бременост.

# 251
misheva, Папесата не е "традиционна" карта, така че за мен ще е хубаво да качиш изображенията, защото много често там се крие отговора, както и послания извън контекста на въпроса. 
Картите ти като цяло са много силни и значими,но някак много общо и принципно като послание. Срока,който си дала е твърде дълъг  - общо ок.15 месеца. Може би заради това са излезли карти без конкретен отговор, с изключение на рицаря,който мисля е прекарана операция или здравословен проблем. Моят съвет е да скъсиш срока на въпроса и пак да го зададеш.

# 252
Ето изображенията: https://picasaweb.google.com/116738794117641584737/Taro1?authkey … gCPiumZfkxqTqhgE#
Май не се виждат много добре - кажете ако не са ок да снимам пак:)

# 253
Ето изображенията: https://picasaweb.google.com/116738794117641584737/Taro1?authkey … gCPiumZfkxqTqhgE#
Май не се виждат много добре - кажете ако не са ок да снимам пак:)

Това Дюрер на Гаджова ли е? Имам тази колода и ще ги погледна.

# 254
красива колода .

Общи условия

Активация на акаунт