КАРТИ ТАРО - 10

• 56 840
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Ето изображенията: https://picasaweb.google.com/116738794117641584737/Taro1?authkey … gCPiumZfkxqTqhgE#
Май не се виждат много добре - кажете ако не са ок да снимам пак:)

Това Дюрер на Гаджова ли е? Имам тази колода и ще ги погледна.
Да, точно на Дюрер са, рисувани от Дора Гаджова Simple Smile Аз пък досега четях само имената на картите, на изображенията не съм обръщала внимание  Embarassed

# 256
Имам колодата,но книжката към тях не можах да намеря.
Така че ще караме по изображенията.
Папесата от тази колода е Висша жрица в Уейт, а изображението е на една много тъжна жена,която е сключила ръце в молитва и  гледа в книга, сякаш се опитва там да намери отговора на проблемите си. Това си изтеглила като карта на настоящето, може би олицетворява теб самата.
Слънцето е изобразено като човек ,който сякаш е гушнал бебе. А Луната като жена-ангел с бременно коремче. По карти бих казала да се молиш и да се надяваш за най-хубавото Praynig

Последна редакция: пт, 02 сеп 2011, 16:35 от ЛуАн

# 257
Няколко пъти гледах изображенията...не бях виждала тази колода.Харесва ми...
Рицар Меч в бяло.Обикновенно конят на рицатят е бял  (или поне ние го боядисваме ,ако въобще има кон и ако въобще има Рицар, но това е друго...), а тука е обратното..Някак, като че този Бял Рицар проправя път това да се случи...Бели одежди- Лекарски????? И аз както Меги смятам че в миналото е имало някава лекарска намеса ,която позволява това да бъде осъществимо. Папесата...И тя много бяло има...Много мъченичество ,изстраданост....болка и надежда която се проявява в Слънцето. .....Ох ...защо ми се струва ,че има някаъв проблем с овулацията с тази Луна на края.... Дали не трябва това да се проследи и регулира. някак ,като че от зад на пред ги виждам картите. Регулиране на цикъла и нещата заспиват....Това е съветът от  всички карти както  го виждам...

# 258
шопи  Peace ЛУАН е не аз
Цитат
И аз както Меги смятам че в миналото е имало някава лекарска намеса
  Peace

Лу Heart Eyes шопи  Heart Eyes

# 259
Да бе верно. #Crazy Sorry

# 260
Момичета, имам нужда от малко помощ по един въпрос. Много е лично и не мога да ги разтълкувам сама, защото съм пристрастна. Става въпрос за мъж Simple Smile Ако можете, ще се радвам да разбера и вашите мнения.

1. Какво очаква (...) от мен? Слънце Кралица Мечове Сила

2. Ако не направя нищо, каква ще бъде неговата реакция? Асо Пентакли 2Пентакли Смъртта

Според мен той е много уверен в себе си и си мисли, че ме познава достатъчно добре, за за предвиди реакцията ми, точно затова не мисля да правя каквото и да е, поне на този етап.

# 261
Някакви предположения за комбинацията императрица + смърт?

# 262

1. Какво очаква (...) от мен? Слънце Кралица Мечове Сила

Крлаица Меч +Сила на мен ми е излизала както нистина пречка и то серьозна. Нещо както трън в Г,,,,,Прът в колелото и т.н. Явно си сериозен коректив за него,макар че очаква да се оглежда в тебе и да вижда любимия си образ Wink

2. Ако не направя нищо, каква ще бъде неговата реакция? Асо Пентакли 2Пентакли Смъртта

Ще си платиш- ,някаква комуникация ще има ,може би смс-, имейл.

# 263
Кво става тея дни- аз също тегля смъртта? Легоикс и тя... newsm78
По горната комбинация  - какво ми идва- Ялова работа, неплодотворно ,не ползотворно. Накой  Жена ,изключително много се раздава залудо.Няма да бъде оценена.

# 264
Привет:) Много благодаря отново за интересните тълкувания, мен наистина тази комбинация ме остави в голямо чудене. Аз, както и партньорът ми много се колебаем, не сме сигурни все още дали трябва да имаме дете. От една страна заради нас самите като връзка и отношения, от друга всеки поотделно в момента е фокусиран и отдаден на работата си. Въпреки това се замислям доста и ми се иска сякаш някой да ми даде отговора. Слава Богу нямам медицински проблем, поне засега всичко от обичайните контролни прегледи изглежда чудесно. В крайна сметка картите си показаха вярното!

Факт е, че през ден карта за деня ми се пада Колелото.

А за последната комбинация Императрица+Смърт и аз мисля, че може би са някакви усилия без резултат.

# 265
shopkata, благодаря ти за помощта. Аз мисля по същия начин, но не бях сигурна.   bouquet  bouquet  bouquet

# 266
Здравейте, момичета! Simple Smile

Може ли някоя от вас да ми хвърли едни карти, че нещо съм се забатачила напоследък, а пък и все като съм си пристрастна и си ги фантазирам едни. А и от много време не съм пипвала картите и вече доста неща забравих.
Много ще съм ви благодарна!

# 267
Здравейте, момичета! Simple Smile

Може ли някоя от вас да ми хвърли едни карти, че нещо съм се забатачила напоследък, а пък и все като съм си пристрастна и си ги фантазирам едни. А и от много време не съм пипвала картите и вече доста неща забравих.
Много ще съм ви благодарна!
Ако искаш ,щом имаш карти- ти ги изтегли,пък ние ще помагаме с тълкуването. Мисля ,че е по-точно с твойта си ръка и енергия.

# 268
Добре, Simple Smile
Изтеглех едни за партньорски взаимоотношения:

1.Карта - сигнификатор (определител) на съюза - 5 мечове
2.Какво партньорът мисли за питащия и съюза -  6 жезли
3.Какво партньорът чувства по отношение на питащия и съюза - рицар жезли
4.Как партньорът действа (какво показва), поведението му относно питащия и съюза - Колесницата
5.Поведението на питащия, свързано с партньора и съюза - Луната
6.Чувствата на питащия към партньора и съюза - 3 чаши
7.Мислите на питащия относно партньора и съюза- Императрицата
8. Съюзът - актуално състояние - Асо жезли
9. Съюзът - тенденция на развитие - 9 пентакли

Предварително ви благодаря за отделеното време! Simple Smile

Последна редакция: пт, 09 сеп 2011, 16:48 от Lilac flower

# 269
Кво става тея дни- аз също тегля смъртта? Легоикс и тя... newsm78
По горната комбинация  - какво ми идва- Ялова работа, неплодотворно ,не ползотворно. Накой  Жена ,изключително много се раздава залудо.Няма да бъде оценена.

Защо  ялова ако е дявола-да, но със смъртта не значи ли точно обратното- нали смъртта е ново начало, трансформация, приключване на един период за да започне нов?

И за още една комбинация да попитам -3чаши+жрец - не ми харесва. Но искам и ваше мнение.

Общи условия

Активация на акаунт