КАРТИ ТАРО - 10

• 56 831
  • 757
  •   1
Отговори
# 270
три чаши е калабалък, но от седмица ми е близка някак, харесах е. преди време имах мнения за нея че е строгонаказателна,но мился че  има гъде,къде по-добър ефект от  появата и.  другото което е май показва  няколко човека с общи интереси, а с жреца, може да е силно насочваща карта,показваща начина на разрешаване на спор,изход от ситуация...

имам  усещането че съм се задръстила в едно положение,капан или мой или  на кой знае какво , че прескачам бързата искра на мисълта за нещо по-лошо като техен отговор.и залитам в грешен такъв,като тълкуване.... newsm78 newsm78 Thinking

някой да има опит с подредба чакри. Simple Smile да попитам и тук Whistling

лилак дали има вероятност бременост-заради 3чаши,императрица и асото.

# 271
Цитат
лилак дали има вероятност бременост-заради 3чаши,императрица и асото.

Не, абсолютно изключвам такава вероятност, нещо друго ще да е...

# 272

Защо  ялова ако е дявола-да, но със смъртта не значи ли точно обратното- нали смъртта е ново начало, трансформация, приключване на един период за да започне нов?

И за още една комбинация да попитам -3чаши+жрец - не ми харесва. Но искам и ваше мнение.
АКо беше с Дявола-щях друго да кажа. Или ако беше в обратния порадък ,смърт+императрица-ще се съглася с теб,но так буквално ми изглежда като"мъртво роден" -да не дава Господ пу-пу. Не знам каъв е въпросът,нито съседните какрти. Нека и другите кажат.
А за 3 чаши+Папа-ако има спор - ще бъде потушен ,ако има заговор -ще бъде осуетен,а може просто и сватба да е ,ама не твоята Wink.Може и да е среща ,сбирка с някой женен вече.

# 273

някой да има опит с подредба чакри. Simple Smile да попитам и тук Whistling

Меги ,мисля ,че Джема работи с тази подредба и е отзивчива.
http://tarot-manija.forumlatvia.com/f20-forum

# 274
Добре, Simple Smile
Изтеглех едни за партньорски взаимоотношения:

1.Карта - сигнификатор (определител) на съюза - 5 мечове
2.Какво партньорът мисли за питащия и съюза -  6 жезли
3.Какво партньорът чувства по отношение на питащия и съюза - рицар жезли
4.Как партньорът действа (какво показва), поведението му относно питащия и съюза - Колесницата
5.Поведението на питащия, свързано с партньора и съюза - Луната
6.Чувствата на питащия към партньора и съюза - 3 чаши
7.Мислите на питащия относно партньора и съюза- Императрицата
8. Съюзът - актуално състояние - Асо жезли
9. Съюзът - тенденция на развитие - 9 пентакли

Предварително ви благодаря за отделеното време! Simple Smile
Патрньорът нещо е изморен и много напрегнат. Прави нещата както мисли, че е правилно ,но не ги прави от сърце и голямо желание..Мисли да тръгне в друга посока.Даже почти е готов. Ти във връзката си която дава ,дава и има усещането че не получава нужното в замяна. Липсва ти инфо за много неща и тази инфо - целенасочено се крие и недоизказва,а може и този който създава тези неяснотии ,доволно да потрива ръце. Плуваш както в дебела мъгла. Връакта ...това асо не е достатъчно. 9п - Мисля че в случая кава ,че каквото и да стане е наистина за доброто на питащия или на двамата.

# 275
три чаши е калабалък, но от седмица ми е близка някак, харесах е. преди време имах мнения за нея че е строгонаказателна,но мился че  има гъде,къде по-добър ефект от  появата и.
Охх, и на мен тия три чаши сега...
*МЕГИ*, дано да си права за положитекния им ефект...

shopkata , благодаря ти много за тълкуването   Hug  - май наистина положението е подобно на това, което си описала...
Цитат
Патрньорът нещо е изморен и много напрегнат. Прави нещата както мисли, че е правилно ,но не ги прави от сърце и голямо желание..Мисли да тръгне в друга посока.Даже почти е готов.
Това тръгване в друга посока много ме притеснява! Какво по-точно би могло да бъде??? Друга жена? Нова работа? Или просто ще се опита да гледа на света по друг начин?...  newsm78

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 13:46 от Lilac flower

# 276
три чаши е калабалък, но от седмица ми е близка някак, харесах е. преди време имах мнения за нея че е строгонаказателна,но мился че  има гъде,къде по-добър ефект от  появата и.
Охх, и на мен тия три чаши сега...
*МЕГИ*, дано да си права за положитекния им ефект...

shopkata , благодаря ти много за тълкуването   Hug  - май наистина положението е подобно на това, което си описала...
Цитат
Патрньорът нещо е изморен и много напрегнат. Прави нещата както мисли, че е правилно ,но не ги прави от сърце и голямо желание..Мисли да тръгне в друга посока.Даже почти е готов.
Това тръгване в друга посока много ме притеснява! Какво по-точно би могло да бъде??? Друга жена? Нова работа? Или просто ще се опита да гледа на света по друг начин?...  newsm78
Koолесницата ,когато ми излизаше на мен ,в мойта редичка,просто казваше ,че ще напусна връзката ,ще поема този риска за да се съхраня.Нито имах друг мъж ,нито знаех къде отивам и какво ще стане.просто скок в  бездната...Не знам как ще е при вас ,може просто да се съсредотчи върхо друго занимание.не виждам по тези карти друга женска фигура....

# 277
.. Или ако беше в обратния порадък ,смърт+императрица-ще се съглася с теб,но... .

Не бях обръщала внимание до сега за поредността на картите. Тълкувам комбинациите без да обръщам внимание коя е първа Thinking Ето, че научих нещо ново.  Simple Smile

# 278
  • плевен
Здравейте,ще помагате ли? Подредба за отношения.....
(1). Какви са отношенията ви в настоящия момент

(2). Каква е съвместимостта ви - физическа, по темперамент, духовна

(3). Какви са вашите изисквания към партньора

(4). Какво се надява той/тя да получи от вас

(5). Какви са реалните перспективи на връзката ви

(6). Какво можете да промените в отношенията си

(7). Резултат

# 279
Цопвам и аз една комбинация - партньорски, за мен излиза всичко ясно - голям застой, и двамата се лутат, изчакват, дават си време, но май няма да го бъде. Питащият е жената от връзката.

1.Карта - сигнификатор (определител) на съюза - асо пентакли
2.Какво партньорът мисли за питащия и съюза -  9 мечове
3.Какво партньорът чувства по отношение на питащия и съюза - кралица чаши
4.Как партньорът действа (какво показва), поведението му относно пиtащия и съюза - 4 мечове
5.Поведението на питащия, свързано с партньора и съюза - смъртта
6.Чувствата на питащия към партньора и съюза - 7 пентакли
7.Мислите на питащия относно партньора и съюза- паж жезли
8. Съюзът - актуално състояние - провесеният
9. Съюзът - тенденция на развитие - дяволът

# 280
@Mia , при тази подредба ти ли определяш сигнификатор, или го изтегляш?
Асото Пентакли като С на съюза , мисля поставя двамата в ситуация където всеки залага своите надежди и концепции за връзката. Съгласна съм с теб за цялостното звучене на подредбата, като мисля,че на двамата им е трудно да се засекат "във времето и пространството"

# 281
@Mia , при тази подредба ти ли определяш сигнификатор, или го изтегляш?
Асото Пентакли като С на съюза , мисля поставя двамата в ситуация където всеки залага своите надежди и концепции за връзката. Съгласна съм с теб за цялостното звучене на подредбата, като мисля,че на двамата им е трудно да се засекат "във времето и пространството"
Аз само го изтеглих, т.е. знам, че тази карта е това и го тегля - може пък да не е правилно, че съм доста нова.
МЕрси за мнението, хубаво си го казала - сякаш не могат да се "срещнат".

# 282
И за още една комбинация да попитам -3чаши+жрец - не ми харесва. Но искам и ваше мнение.

Погребение... Sad

Едно уточнение- става въпрос за възрастен човек. Тук кръщене не е възможно и все пак 3чаши/ калабалък/+ жрец/ всичко свързано с църквата, духовната страна/. Чудя се, обаче за кръщене каква е комбинацията. По-скоро тази е весела комбинация, бих казала за кръщенка а не за тъжен повод. Не знам...

Последна редакция: пн, 03 окт 2011, 21:43 от Dojh

# 283
Здравейте ,
нова съм тук. От известно време чета коментарите Ви с интерес .
Днес изтеглих много противоречива комбинация от 3 карти  6 жезли , петица пентакли , десетка пентакли .Тъй като картите са много противоречиви възможно ли да бъдат изтълкувани , че  за да постигна успех трябва да намеря верния път , а за момента не го виждам?
Ще бъда благодарна при помощ от Ваша страна .
Благодаря Ви !

# 284
Dojh -замислих се и аз по питането ти,интересно е да намерим отговора.
може би на готово ще е най-лесно,но няма пример за момента. Simple Smile
та каче за мен не три чаши са лошите,а може би жрецът,той не е водачът тук,мисля че би трябвало да има роля  за друго време,друг свят.макар че е насоката,но той е учителя,водещия с дестинация края.а на нас ни трябва закрилата и раждането..,предполагам. не съм се замисляла особено  в подобен вид разгръщане на карти.

мисля че трябва да присъстват карти като:крал чаша,асо чаша,слънце, може и някой меч,но кой и в каква последователност,не зная,такова ми е усещането...

Simple Smile
lunatik
6 жезли , петица пентакли , десетка пентакли -
 първите две карти според мен са фукливи карти. нещо като бегла искрица на надеждата си видяла,но не е уловена,или не е била точната. десетката пентакли,като повечето десетки за мен са сложни,необясними, но мисля че следваш някава своя логика,и няма нмачин да не те отведе там където искаш,но доста път има до там...

та какво е вашето усещане за десетките в тарото?

Общи условия

Активация на акаунт