КАРТИ ТАРО - 10

• 56 152
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
така като гледам ще ме вземат и после не че ще ми е трудна ами ще ми омръзне  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 541
Момичета понеже днес не съм концентрирана би ли ми хвърлила някоя едни карти, утре съм на интервю за работа и искам да видя какво ще излезе иска ми се вече това да е моята работа
Изтеглих ти
Паж п+Кралица меч+паж Ж
Мисля ,че ще се справиш много добре,макар ,че ще ти е мнго напрегнато и притеснено,финала смяатма че еще е добър.
Странно и на мен 3 пъти ми изпадна 6ч - нчкой сързан с миналото ти има ли намесен -нещо както информация да ти е спуснал или да хододтайства да подложи едно рамо?

# 542
и на мен ми излезе тази карта странно  е защото наистина няма нищо общо с миналото и не познавам никой съвсем ново е за мен всичко Laughing Laughing Laughing Laughing

# 543
Ноеми, в дълбоки води нагазваш Grinning
Колкото хора попиташ,толкова и различни мнения ще получиш...мисля. newsm78
ЛуАн , а ти какво мислиш?  Wink

Дарба без знания е гола вода, и обратното.  umnikuu

# 544
  • София, Лагера
  bouquet
(отивам да чета и да проверявам що е то дарба и вирее ли у нашата къща  Wink)

# 545
Момичета понеже днес не съм концентрирана би ли ми хвърлила някоя едни карти, утре съм на интервю за работа и искам да видя какво ще излезе иска ми се вече това да е моята работа

Мила по твоя въпрос дали ще бъдеш одобрена на интервюто за работа утре се паднаха следните карти...

Здравейте, момичета, за мен 6 Ч не е винаги свързана с миналото -вижте изображението - това много приличма на предложение,  и на мен ми се е падала с това значение преди. 10Ж може да значи просто нагърбвне с повече задължения, отговорности,  не е задължително да е гадно, може да е по-отговорна позиция от досегашните ти или просто да значи, че ще поемеш работата,която ти предлагат!. УСпех!

# 546
Да отговорна е работата доста  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

А иначе дарбата е само едно ниво над което градиш , колкото повече знаеш толкова по добър ставаш

По горе бях помолила някой да ми хвърли и едни карти за един мъж Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 547
Може ли някой да ми хвърли карти във връзка с бизнес, който мисля да започна, как ще се развие?  Simple Smile

# 548

Обесеният е обърната карта и 5 пентакли

Така като гледам ще го започнеш, ще потръгне и нещо ще се случи

# 549
Еех, обезсърчих се малко...имам известни страхове
Някакви други предположения???  Praynig
Последните карти приличат на предупреждение ...

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 23:29 от Eskar

# 550
може да имаш някакъв проблем,но някой ще ти помогне

# 551
 naia, Какъв е въпросът и каква е подредбата, какви са позициите на картите? Знам, че ставам досадна като повтарям едно и също, но ,моля ви, много е важно какъв е точно въпроса.
Най-лесно е да подмина или да изръся малко общи приказки, но не е това целта на темата тук.

ето една хубава статия за важността на правилното задаване на въпроси

Последна редакция: пт, 16 мар 2012, 08:56 от ЛуАн

# 552
  • Балчик
момичета може ли някой да ми хвърли карти , че днес ми е
супер натоварен ден и мноого важен относно служебни ангажименти.
Много благодаря.

# 553
naia, Какъв е въпросът и каква е подредбата, какви са позициите на картите? Знам, че ставам досадна като повтарям едно и също, но ,моля ви, много е важно какъв е точно въпроса.
Най-лесно е да подмина или да изръся малко общи приказки, но не е това целта на темата тук.

ето една хубава статия за важността на правилното задаване на въпроси
  въпросът ми е как ще се развие бизнесът ми ако го започна

# 554
  • София, Лагера
Момичета, седя, чета книгата, гледам картите... както съветват навсякъде. Но аз в малките аркани нищо не виждам, защото те се състоят само от съответния брой чаши, пентакли и т.н.  newsm78 Освен да ги преброя друго сякаш няма какво да ги правя  Rolling Eyes Няма и как да ми направят асоциации даже, защото няма нищо, за което да се хвана... бъркам ли нещо, бързам ли, какво ли? Rolling Eyes
Някой тук използва ли Марсилско таро?

Общи условия

Активация на акаунт