КАРТИ ТАРО - 10

• 56 041
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
  • София, Лагера
Благодаря, Вятър  Simple Smile Peace
ЛуАн,   bouquet

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 16:52 от Ноеми

# 526
и тя говори за обвързване, договор, но  не толкова добър ( колкото  любовниците или 10 пентакли)
 ами... явно е стрябвалод  аго подпишете това нещо досега ( малко май сте се позабавили в чудене и мислене или пък е  имало много неща, които са ви  възпрепядствали) надявам се начинанието да се окаже с отлоено  хубав край:)
понякога  2 чаши е карта, която човек  отказва д апоеме, защото не го устройва винаги.. със страшния съд
 успех  bouquet

здрасти ноеми,

в интернет има много информация какво представляват картите и т.н. разгледай и първите теми от бг мама

Вятър, права си, това начинание трябваше да го направя отдавна, но чак сега банката е взела решение да ти връща парите за нотариалната такса. Това беше проблема преди това да не се реша на тази стъпка. А страшния съд разбира се има и негативна страна - от това мое чакане кредита се увеличи, заради поскъпването на валутата в която е теглен  Mr. Green
Всяко зло за добро както се казва Hug

# 527
  • София, Лагера
Ноеми, най-добре е да започнеш с карти , които са за начинаещи, за да разбереш и свикнеш със символиката и значенията.  Може да получиш различни мнения по този въпрос, но аз ти препоръчвам  Таро на Уейт
Благодаря ти, ЛуАн, а към тях има ли инструкции, и ако не - как се тълкуват картите? Някаква литература сигурно има, но каква би ми препоръчала?  Rolling Eyes
(сори, че така разпитвам като малко дете, но отнякъде трябва да го подхвана   Blush)
Мерси отново!  Hug

# 528
Ноеми - аз започнах с това което беше налично за момента в книжарницата ни  Wink. а то  беше - уйет карти и книга. после  от началните теми си  преписах на НЕССА  значенията в тетрадка, също съм  съм преписала и други  значения от http://www.taroastro.com/malkiarkani.php . това е като начало, добра комбинация е тази - карти и книга на банцхаф, друиди и уика също  добра и красива колода ,
 за уейт има позитиви и негативи- тя е класика, като  тесте е удобно за ръка и боравене с нея, аз си е харесвам,бързо се запомнят картата и символа, понеже в марсилско при банцхаф може да ти се стори неразбираемо,малките аркани са само елементите на таро.  ...
 това е то  таро води до п-ристрастяване- може да  имаш колкото и която си колода искаш, книги и инфо също много из форумите...

# 529
  • София, Лагера
Уаууу, Меги!!!  Shocked Hug На какъв език беше това?  Shocked Laughing Май имам наистина много да уча! Захващам се!  Peace
Благодаря!   bouquet

# 530
Ноеми, виждам,че Меги ти е отговорила, но ще допълня, че е хубаво да си водиш нещо като дневник, как самата ти усещаш картата. После ще сравняваш с това,което четеш за нея.

# 531
  • София, Лагера
Като стигнахме до въпросът за усета бих искала да попитам при тарото трябва ли човек да има доза  дарба, за да чете картите или е въпрос на добро научаване на тълкуванията и съответната интерпретация? При астрологията, доколкото знам, си е въпрос само на добро познание на символите, не е необходимо да имаш вроден талант.

# 532
Като стигнахме до въпросът за усета бих искала да попитам при тарото трябва ли човек да има доза  дарба, за да чете картите или е въпрос на добро научаване на тълкуванията и съответната интерпретация? При астрологията, доколкото знам, си е въпрос само на добро познание на символите, не е необходимо да имаш вроден талант.

Ноеми, в дълбоки води нагазваш Grinning
Колкото хора попиташ,толкова и различни мнения ще получиш...мисля. newsm78

# 533
  • София, Лагера
Такаааа, сдобих се с карти Марсилско таро, както и книга "Таро за начинаещи", тази: http://www.hermesbooks.com/detail.php?pID=1370&pcatID=140:
В магазина имаше един много приятен човек, който ми каза, че самият той се занимава активно с Таро и ме посъветва да взема точно тези.  Като основен довод изтъкна, че картинките са нарисувани от хора, като всеки автор си има свои виждания за съответната карта и така ги предава на собственика на картите. Даде ми да разгледам една и съща карта от различни тестета и наистина, ако разчитам на това, което аз виждам и усещам излизаха мноооого различни едно от друго тълкувания.

Ноеми, в дълбоки води нагазваш Grinning
Колкото хора попиташ,толкова и различни мнения ще получиш...мисля. newsm78
ЛуАн , а ти какво мислиш?  Wink

# 534
Като стигнахме до въпросът за усета бих искала да попитам при тарото трябва ли човек да има доза  дарба, за да чете картите или е въпрос на добро научаване на тълкуванията и съответната интерпретация? При астрологията, доколкото знам, си е въпрос само на добро познание на символите, не е необходимо да имаш вроден талант.
И за астрологията и за Таро се иска интуиция и усет.
В голяма грешка си, че астрологията е наизустяване на символи.....

# 535
Добре дошла Ноеми,  bouquet
С течение на времето ти ще си усетиш дали това тесте ти е удобно ,дали ги усещаш картите , дали почваш да разбираш себе си чрез тях. Както казват  по нагоре- добре е за начало да си теглиш дневна карта и да си записваш с какво я свързваш.
И съм съгласна с Ани 27 ,че астрологията съвсем не е само до научаване на символи ,планети и значения. Там па колко усет трябва....Бих казала, че това вече и висш пилотаж...И комбинацията между таро и астрология е нещо наистина  впечатляващо.

# 536
Момичета понеже днес не съм концентрирана би ли ми хвърлила някоя едни карти, утре съм на интервю за работа и искам да видя какво ще излезе иска ми се вече това да е моята работа

# 537
  • плевен
Здравейте,едно въпросче на което ще има отговор в понеделник.Човекът С. е съкратен от работа,но има шанс да бъде назначен  отново в понеделник,та въпросът е ще бъде ли назначен С. отново на работа?
отговор-коментар-съвет-резултат

....човекът ми  е близък и незнам правилно ли тълкувам,но все ми се ще да мисля че след някакъв спор или скандал с някой началник ще се развие всичко в негова полза и ще бъде върнат на работа Thinking

# 538
отговора  е че ще преговарят коментара е че ще се смилят над него съветът е да се подчинява и ще е доволен

# 539
  • плевен
Момичета понеже днес не съм концентрирана би ли ми хвърлила някоя едни карти, утре съм на интервю за работа и искам да видя какво ще излезе иска ми се вече това да е моята работа

Мила по твоя въпрос дали ще бъдеш одобрена на интервюто за работа утре се паднаха следните карти...

И аз не съм в кондиция нещо,затова да помагат другите.Може би ще започнеш работа,но в последствие ще разбереш че е трудна за теб,нещо такова ми се върти в главата

Общи условия

Активация на акаунт