КАРТИ ТАРО - 10

• 55 917
  • 757
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета!   bouquet
Пиша ви с молба да ми помогнете в разтълкуването на едни карти.
Въпросите ми за свързани с това как ще се развият нещата в следващите няколко месеца. Предстоят ми важни изпити през Юли месец.
Желанието ми е да запиша Право - като ще кандидатствам на две места : в София и в Благоевград.
Въпросите ми са свързани с това как ще се представя на изпитите, дали ще ме приемат в желаната специалност и в кой от двата града ще бъде. Картите, които си изтеглих са следните:
1 позиция - 9 ( Справедливост )
2 позиция - 1 ( Магьосникът )
3 позиция - 3 ( Императрицата )

Благодаря ви предварително!   bouquet

4 въпроса и само 3 карти???????
За София- ще си на кантар,Благоевградо -сигурно.По първата избрана специялност.

# 91
На въпрос за работа се пада 2 пъти 7 пентакли+ Давол. Това уволнение ли ще да значи?  Thinking
По-скоро тегаво обвързване/сделка/договаряне.

# 92
shopkata, благодаря за тълкуването.
Може би си права, че въпросите са много, а тегленето - само едно.
Ето и какви карти ми се паднаха на въпроса : Как ще премине изпита в София и дали там ще ме приемат Право :
1 позиция : 7 меча
2 позиция: 3 жезли
3 позиция : 10 меча

Какво ще кажете сега за картите - има ли някаква надежда за София ... ?  Rolling Eyes

# 93
Бети, мисля, че за теб е по-добре след като минат изпитите да питаш тези въпроси.
Първо защото въпросите ти са 2 -как ще мине изпита е едно и дали ще те приемат е друго.
И второ -голяма е вероятностт да се обезсърчиш ако отговорът е "не" и наистина нищо да не стане.
Аз лично на база тези 3 карти немога да оговоря как ще мине изпита и дали ще те приемат в София, че и право...

От личен опит споделям, че може изпита да мине зле, но да те приемат; може да мине добре и да не те приемат; може да мине зле и да те приемат друго, а не право и това да те устройва; може да мине добре, но да те приемат друго и това да не те устройва.  Затова задавай много конкретен въпрос на карите, защото и те отговарят така както ги питаш- неясно.  Hug

# 94
 Simple Smile Добре - тогава след като ми минат изпитите ще се включа отново  Grinning
Да видим тогава какво ще стане  Simple Smile
Dojh, благодаря за насоките  и съветите  bouquet

# 95
Леле откога не съм влизала в темата и колко много сте изписали...
Луната и на мен ми се пада много често напоследък...и все се питам какво иска да ми каже тази карта, но се замислям че ми показва път който трябва да извървя колкото и да се страхувам,просто пътеката е ясна.
Днес си получих от амазон карти таро Ло Скарабео.Вие какво мислите за тях момичета...http://www.albideuter.de/html/lo_scarabeo.html

# 96
Честити и добре да ти служат .честити да са ти и да ни гледаш и на нас.

# 97
Иве, честити да са ти.
На мен лично ми допадат  Peace

# 98
Ива78 ,честити карти. Успех с тях  Peace

И към тези, които сега започват да се занимават с таро, искам да се обърна с един съвет.
Много важно е как задавате въпросите си към картите и дори понякога това се оказва много трудна мисия Grinning. От личен опит твърдя,че имам случаи,когато търсейки най-точната формулировка на въпрос и разсъждавайки върху това, вече съм разбрала отговора и даже не питам картите. Задаването на правилен въпрос е един от първите и много важни "уроци" в таро.
Както се казва, какъвто въпросът, такъв и отговора. Нелогичен въпрос -нелогичен отговор. Принципен въпрос -принципен отговор. Ясен въпрос -ясен отговор.
Не приемайте думите ми лично, или като упрек. Тук сме за да се учим взаимно и да си помагаме в таро. Надявам се да съм била полезна Simple Smile
На въпрос за работа се пада 2 пъти 7 пентакли+ Давол. Това уволнение ли ще да значи?  Thinking
Това съчетание ми прилича на ситуация в която, няма да се изчака търпеливо развитието й, а ще се бърза и ще се задейства принудително.

# 99
лу, много право ,наистина.
често ми се случва на мен самата да се чудя как да задам въпроса,защото така лечико се подлъзвам ,катче да насоча самия отговор ,да ми е въпросът. и става баница,всъщност ,май в момента изписах нещо подобно  Mr. Green

та,така един въпрос може, и на него да получиш няколко отговора,дори и непредполагани неща,некасаещи директно ситуацията.
но няколко въпроса в едно теглене/подредба няма да дадат и един ясен отговор.

# 100
Здравейте,
 много отдавна не съм писала в тази тема. А и ползвам тарото разбира се в случай, когато не зная какъв път ме очаква, а е важно за мен. Въпроса ми беше дали ще ме назначат на една работа, която минах през всички тестове и аз поне разбрах, че картите ми казват, че няма да е проблем и всичко ще се нареди - ДА, ама не. Може и да съм проектирала желанията си върху картите и да съм ги разбрала грешно или от това, че не ги ползвам често ...
Може ли, някой ако има желание да пита : Ще си намеря ли работа до 2 месеца.

А сега като се замисля, може и да не съм задала въпроса си правилно.  newsm78

# 101
Здравейте, момичета!   bouquet
Единят изпит мина - по БЕЛ   Party
Сега остава и другата седмица по История и да видим какво ще го бъде.
След като мине и той ще си изтегля карти и да видим какво ще се падне - тогава изпитите ще са минали и въпросите ми ще бъдат по конкретни.  Simple Smile
Поздрави   bouquet Peace

# 102
  • плевен
Здравейте.Ще ви помоля за помощ,тъй като съм объркана и едва ли да видя какво ми казват картите........Какви чувства изпитва към мен? 3 карти без позиции...

благодаря smile3525

# 103
Здравейте момичета!
Извинете ме,че нахълтвам така в темата...имам нужда от помощ.Опитвам се да продам един имот...моля ви...може ли някоя от вас да ми помогне.Имам нужда от съвет какво да правя?Благодаря ви предварително!  bouquet

# 104
Хоп-троп  хей ме тук Hug И тук:
http://tarot-manija.forumlatvia.com/t193-topic#1219

Здравейте.Ще ви помоля за помощ,тъй като съм объркана и едва ли да видя какво ми казват картите........Какви чувства изпитва към мен? 3 карти без позиции...

благодаря smile3525

Цвете по товйте какрти; Този мъж ти дава обещания ,които не ги изпълнява и не мисли да  го прави. Това са само приказки под въздействието на тестостерона.

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 19:40 от shopkata

Общи условия

Активация на акаунт