КАРТИ ТАРО - 10

• 56 812
  • 757
  •   1
Отговори
# 300
Момичета имам едно въпросче Simple Smile
Сдобих се с тарото Favole, но забелязах че вместо мечове, жезли, чаши и пентакли има пеперуди, маски, кръстове и рози. Та въпросчето ми е - Някой знае ли кое на кое отговаря?? Потърсих в интернет и намерих на няколко места, но все по различен начин са оприличени та затова реших да попитам и тук - може някой да знае Simple Smile

# 301
леле че интересноооо...тарото Favole

# 302
Мдам Simple Smile От миналата година ми беше мерак да се сдобия с него, защото съм почитателка на Виктория Франсес и едва когато си го взех разбрах, че има малки разлики от другите колоди Simple Smile Та затова и пиша тук. Просто в една от предните теми прочетох, че и други имат колодата Favole, ама не видях да са разяснили кое на кое съотвества и затова пиша Simple Smile

# 303
не зная кое какво ще да е , но може розите да са - чашите. пеперудите-мечовете.  маски- пентакли, кръстове-жезли... не знам...

# 304
Днес изтеглих карти, по въпрос : жена (Н) и мъж (С) ще подновят ли връзката си създавайки дом до май 2012?

Паднаха се: 4пентакли; 5 пентакли;и 6 пентакли;
Според мен отговорът е да. Всичко ще се нареди, но бавно след някакъв застой и трудности между тях в общуването и материално отношение.
Моля за вашите коментари.
Благодаря предварително

# 305
Днес изтеглих карти, по въпрос : жена (Н) и мъж (С) ще подновят ли връзката си създавайки дом до май 2012?

Паднаха се: 4пентакли; 5 пентакли;и 6 пентакли;
Според мен отговорът е да. Всичко ще се нареди, но бавно след някакъв застой и трудности между тях в общуването и материално отношение.
Моля за вашите коментари.
Благодаря предварително

Връзката може да се поднови, но тя ще бъде без чувства, любов, уважение, само секс и то от време на време. За семейство да не говорим.

# 306
Моля за извинението ви, ако не е удачно да попитам, но в по-заплетена ситуация не съм изпадала никога! Ако може някой да ми помогне да разтълкувам това, което ми се случва и дали ще стигна до там, където искам? Стар потребител съм на бг-мама и никога не съм се подвеждала от съфорумките, за това точно тук ме дръпна, вас да попитам? Благодаря  Heart Eyes

# 307
Моля за извинението ви, ако не е удачно да попитам, но в по-заплетена ситуация не съм изпадала никога! Ако може някой да ми помогне да разтълкувам това, което ми се случва и дали ще стигна до там, където искам? Стар потребител съм на бг-мама и никога не съм се подвеждала от съфорумките, за това точно тук ме дръпна, вас да попитам? Благодаря  Heart Eyes

Трябва да ви се гледа на крти? Ако да, можете да споделите тук http://tarot-manija.forumlatvia.com/f49-forum

# 308
Благодаря! Peace

# 309
Благодаря, ти d6ema!

# 310

И аз ви благодаря, че посетихте нашия форум  Heart Eyes

# 311
Честно казано, даже ме запали и си харесах една колода карти, мисля като намеря малко свободно време да почета, пък може и да продължа да ви посещавам  Hug

# 312
Въпрос - "Към каква професия да се насоча" ?
Отговора - двойка чаши , любовниците , двойка пентакли -
Идеи за тълкуване ?
Благодаря на всички предварително!

# 313
ей, пак тия красиви карти
тути, разбързала си се нещо.. за сватба ли и де реч, за обединяване на 2 имота и ли пари.... има и някакво разделяне, отделяне- както и да е в живота ти е настъпила качествена промяна  на местоживеене, хора, околна среда

- ще стане мисля, че вече има интерес.... ама успокой топката, ако можеш  bouquet

п.п. тая втората карта е много красива, ако не беше за имот бих казала, че ще забременяваш Thinking,

п.п.п.тути, намислила си нещо  надявам се да е добро
Вятър, само да ти кажа...омъжих се  Wink, а за останалите работи ще видим...
Честито на Тути! Много щастие и дечица, а на Вятър както винаги бравоооооо!
Тути ,а какво стана с имота все пак?

# 314
Въпрос за взаимоотношения - дали ще има някава промяна и развитие (за уточнение в момента сме скарани).

Паж Чаши                               6-тица Чаши                  4-ка Пентакли

Начинаеща съм, но ще се опитам да коментирам. Паж Чаши може би ме характеризира мен самата в случая, но не знам с какво по-конкретно да го свържа Rolling Eyes. Като вест, нова връзка или подадена ръка (под формата на жест)...6-тица Чаши се свързва със семейството и спомените, може би в момента съм на такава вълна. 4-ка Пентакли - твърде съм се вкопчила в тези взаимоотношения и е по-добре да оставя нещата на Съдбата, да не се опитвам да ги контролирам. Има някакво зацикляне и тази карта ми показва, че е наложително да започна промяната, да се освободя от миналото, защото ако ли не - току-виж се появи Кулата Sad

Общи условия

Активация на акаунт