КАРТИ ТАРО - 10

• 55 998
  • 757
  •   1
Отговори
# 375
крал меча, кралица меча- така пишат във форума при дъновистите, където много  често обиждат всички друго форуми и по-конкретно  бг мама- това ми беше заяждането- правопис и граматика видимо малко ме вълнуват Sunglasses

Може би идва от прочитане като Крал на меча (в единствено число), като и десет меча, например (както са нарисувани на картата). Ама знам ли... Просто предположение  Grinning

# 376
Ако няма връзка със споменатото от мен, е правилно да се извиня на Alola.  Вероятно съм сгрешила.

# 377
поява на - 0 глупак - 10 колело - 20 съд - как го усещате. картите са за КК .

Ще пусна целия КК все пак.
1- колело късмет (9 ж)
2-страшния съд   (7м)
3-3 меча              (4ж)
4-глупак       (императрица)
5мин- 3 жезъла
6бъд-9 чаши
7- 8 пентакли
8-рицар чаши
9-6 чаши
10-6 жезъла (луна)

в скоби са допълнителни карти. интересното е че за самото теглене е включена  думата -приятел, приятелство.

та интересно ми е е 0-10-20
и комбунацията  в позиция 4- глупак-императрица

# 378
или е кармично или е запечатано, но може и да е идвете (засега е във форма, което на теб ти не толкова понятна), но сякаш е разговор - диалог между теб и другия човек
1)колелото-  ти- 9 жезли
1той казва съдът- ти 7 меча ( от типа толкова, това засега, вратата е затворена , ти казваш- можели да взема ... нещо е на типа ти си по- малката, той/ тя по- голямата)
1) той казва 3 меча ми тежат- ти казваш- 4 жели идват;
1) той казва ти очакваш започване- ти казваш за него/ нея ти си императрицата ( толкова голям, толкова далече, толкова много)

... после той/ тя казва - ще бъде 6 жезли, а ти казваш (луна)- дали, дано, отношението мие дистанцирано и като към божество....Simple Smile

условията са тикава: колело, съд, битовизми ( 3 м, глупак,  и преминаваме към големи сме колкото желанията си : 3 жезлиа, 9 чаши)

и ако питаш дали ще има среща =да 6 жезли

# 379
 Oha!
да- за диалога и запечатеното кармично- нещата се влачат, защото като казваш
Цитат
големи сме колкото желанията си
, а всичко е той казва съдът- ти 7 меча

Цитат
той казва ти очакваш започване- ти казваш за него/ нея ти си императрицата ( толкова голям, толкова далече, толкова много)

... после той/ тя казва - ще бъде 6 жезли, а ти казваш (луна)- дали, дано, отношението мие дистанцирано и като към божество....Smile

и ако питаш дали ще има среща =да 6 жезли

--- като приказка ми ги превеждаш картите...

БЛАГОДАРЯ ТИ ВЯТЪР

# 380
искрена ли е жена  към 1мъж(с който живее)?
  влюбени-справедливост-дявол
не според мен.има голяма заигравка с друг(има и известни подозрения за това) . първа и трета карта са интригата, а справе4дливостта се опитва да внесе  разум.

картите на заподозряния 2мъж(тук става триъгълник вече) с тази жена са
 умереност- 5 пентакли - сила
тук вероятно с едно съпоставяне може би картите да намекват за  негов отговор на дамата, защото май тя е  направила първа стъпка,  заради 5 п- ще кажа че има контакт м/у тях сега .

# 381

Тайни срещи, от време на време.

# 382
# 383
искрена ли е жена  към 1мъж(с който живее)?
  влюбени-справедливост-дявол

Според мен Меги не е искренна.
се  разум.

Той няма да си позволиж да се задълбочи.Мисля ,че е обвързан вече.

# 384
поява на - 0 глупак - 10 колело - 20 съд - как го усещате. картите са за КК .

Ще пусна целия КК все пак.
1- колело късмет (9 ж)
2-страшния съд   (7м)
3-3 меча              (4ж)
4-глупак       (императрица)
5мин- 3 жезъла
6бъд-9 чаши
7- 8 пентакли
8-рицар чаши
9-6 чаши
10-6 жезъла (луна)

в скоби са допълнителни карти. интересното е че за самото теглене е включена  думата -приятел, приятелство.

та интересно ми е е 0-10-20
и комбунацията  в позиция 4- глупак-императрица
Приятелство което поради някаво майчинство си е останало само такова-сега дали нечия майка има замесена или едно от действащите лица е майка -не знам но с последвщаите 3 меча - нещата за сега са смао на ниво уговорки -4ж.Макар и ситуацията да изглежда патова, ще се наложи питащият да поеме нещата в свои ръце и това подмотване  и въздишки  от 9ч да мине в реални десйтвия  8п.Другията е отворен и както че само и това да чака. Познават се от давана тези приятели -доста гоидини-6ч. Луната- хъм - на приливи и отливи...барбар с 4 ж- абе ще си говрят  -това ясно .Ама кой и защо толкова го е страх...Совите не са това което са....

# 385
 Peace -джема
 Peace-шопи

Той няма да си позволиж да се задълбочи.Мисля ,че е обвързан вече.---да, така е.но неговата половинка май е разбрала за забежките с жената от питането...и сега е сам. а питащата жена е семейна,работи при този мъж, и от години имат нещо си...както и да е...на лице е изневярата и на двамата...

шопи- за КК- да жената е обвързана,и е майка...и са стари,много стари приятели...

интересно  е това със совите  Thinking

оооо,бях забравила за богатството на усмивките тук ... Mr. Green

# 386
  • София
А вие къде гледате онлайн?  Grinning Искам и аз... Че такъв хаос... няма...

# 387
Какво ще кажете за чувствата на мъж към жена:
 Свят+7 Меча+8 жезли
Вятър има много интересно виждане за 7 меча (или за 5  беше  newsm78-изобщо за мечовете имаше много хубава и логична теория). Confused

# 388
наистина  тези 7 меча  ми превличат вниманието и то именно заради  факта че ги виждам в питане което касае взаимоотношения. трябва да се възползваш от ситуацията и хем да се слееш с нещата  които са, хем някак  да си вземеш нещо за изпът...

# 389
Меги определено има тайна връзка, срещи и т.н. Мъжа не вижда смисъл обаче в тези отношения. Жената няма да направи крачка да остави другия и за това третия няма и да задълбочи, макар че вече е привързан към нея (5пентакли), а Силата говори за това, че подтиска тези чувства. Поне според мен.

7 меча съм си я нарекла карта хамелеон защото има много значения в различни позиции. Обърната 7 мечА също е много интересна. Тогава когато сваляш картите на масата и спираш с игричките и действията по терлички! Simple Smile Казваш си всичко направо! Поне такъв е моя опит.

Светът, 7 меча и 8 жезли - смятам, че този мъж има конкретен план и скоро ще те светне Simple Smile Мисля обаче и че иска да се измъкне от нещо. Не иска да поема отговорност. Така си мисля може и да бъркам!

Искам да попитам какво мислите за следните карти - КралицА Пентакли, Крал Пентакли и 3 чаши. Дали двама ще имат връзка. Да, положителни ми изглеждат, но 3 чаши някак ми е много слаба за връзка. Някой има ли личен опит с тази тройка и какъв резултат е дала тя? Благодаря

Вятър приемам извинението и се надявам за напред да не се случват такива недоразумения!

Общи условия

Активация на акаунт