КАРТИ ТАРО - 10

• 56 016
  • 757
  •   1
Отговори
# 510
Megi,
 Момичето май вече е решола да си ходи.Напуска и си взима своето и си го отстоява.Има си план и ще си го следва.Няма да мине без стълкновения, но тя ще устои.Важното ,че после ще се чувства добре и сигурна,а дето казваш - и нов мъж може да се появи.

# 511
МЕГИ, ПО ДОМОВАТА ТИ ПОДРЕДБА- 6-ТИ ДОМ Е DOMYT NA  служенето не другите и в името на другите.Не е до болест. Просто не й е дадено да служи или ще  се проваля ако го прави. Нейния потенсциал е да манипулира, Много добра би била   в това. Политик..магьосница LaughingПътуващ търговец.

# 512
добро утро , да почна по ред - лу, трите карти са поне за мен глупав неин въпрос към Таро, и ще го видите и вие, но някак не  намери друг заместител тя.тя исакше да задава  въпрос от типа какво да прави,или дали трява да бъде с него,и колко време,което за времето си е абсолютната глупост,но дете искат отговори от картите,кото да вземат с увереността че не грешат те самите...

та трите карти са как да постъпи  тя с момчето ,с тяхната връзка, кое би било най-добре за нея-това  .

шопи- ще поговорим за 12 дома  Thinking
а като обратна връзка за кулата и нея-да тя не е тип помагни на близкия,манипулатор-да,по скоро има едно мото - ''да си измия ръцете'' , в този ред на мисли в последно време  мисля че всичката тази мръсна вода от ръцете и ,започна да се излива върху нея.

# 513
Привет момичета    bouquet

За действия и отношение като цяло на мъж към жена :
(настояще) ас пентакли + крал меч+императрицата+колесница +7меч
(бъдеще) 3 чаши + висшата жрица + справедливостта+страшен съд + обесения

Ако имате време дайте предположения, аз ще се включа по-късно

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 22:17 от Eskar

# 514
Привет момичета    bouquet

За действия и отношение като цяло на мъж към жена :
(настояще) ас пентакли + крал меч+императрицата+колесница +7меч
(бъдеще) 3 чаши + висшата жрица + справедливостта+страшен съд + обесения

Ако имате време дайте предположения, аз ще се включа по-късно
Не изглеждат розови нещата.. ConfusedПО-скоро жената е отдаващата се и борещата се. Той  е доста дистанциран . И действия  не виждам да прави,а по-скоро ще обвинява ще се опита да излезе сух от водата.

# 515
днешните ми карти - крал мечове, 4 пентакли и 10 чаши
Понеже съм се нахъсала за един разговор, ако ми се отвори възможност мисля, че ще съм доста рязка.

# 516
Eskar - има ли трети човек,нещо не е съвсем ясно,не е пред избор човека за който се пита,но опипва почвата...

Teia78 - вероятността днес да имаш спор с  някой мъж е голяма.

# 517
Eskar - има ли трети човек,нещо не е съвсем ясно,не е пред избор човека за който се пита,но опипва почвата...

Teia78 - вероятността днес да имаш спор с  някой мъж е голяма.
Жената, на която гледах е обвързана, а за друг мъж ме пита.
За настояще картите ме объркват и аз ги приех като опипване на почвата, но нещо не ми става ясно има нещо друго. newsm78 За  страшният съд + обесения ми изглежда като саможертва, а висшата жрица + справедливостта - като разкриване и изясняване, което се е  чакало дълго, 3 чаши го приемам като обстоятелствата

# 518

Teia78 - вероятността днес да имаш спор с  някой мъж е голяма. Мда само да ми падне, или поне така бойно съм настроена #2gunfire

# 519
добро утро , да почна по ред - лу, трите карти са поне за мен глупав неин въпрос към Таро, и ще го видите и вие, но някак не  намери друг заместител тя.тя исакше да задава  въпрос от типа какво да прави,или дали трява да бъде с него,и колко време,което за времето си е абсолютната глупост,но дете искат отговори от картите,кото да вземат с увереността че не грешат те самите...

та трите карти са как да постъпи  тя с момчето ,с тяхната връзка, кое би било най-добре за нея-това 

Меги, няма ЯСЕН въпрос, няма ЯСЕН отговор. По-скоро е начин на поведение, което търпи развитие. То се вижда ясно.

# 520
да лу, съгласна съм. решението трябва да си е нейно, няколкото подредби които направихме и тя си тегли сама картите- показаха точно това. любовта е игра в която може да си позволиш измама,но дали ще  спечелиш...а тя е плашлива...

# 521
  • София, Лагера
Здравейте момичета,
Извинете, че така нахлувам в темата и при това с такъв полу-адекватен въпрос  Blush Simple Smile. Стана ми интересна идеята за карти таро, въпреки че не съм имала никакъв досег с тях досега.

Бих искала да ви попитам: Откъде се започва, ако желае човек да се занимава с таро? Бихте ли ме посъветвали за книга, вид карти или изобщо някакъв източник на информация. Не познавам никого, който да се занимава с карти таро и затова се обръщам към вас.

Благодаря ви предварително! Peace

# 522
3 карти за днес - 9 жезли, страшен съд, 2 чаши. Днес ми предстои подписване на договор с банка+ипотека. И тези карти малко ме узадачават. Като че ли се държа отбранително, нащрек за нещо, този страшен съд ми говори, че каквото съм посяла това и ще пожъна, в пложителна посока, а именно договора, който е за по добри условия в сравнение с предходния договор с банката. Но 2 чаши въобще не я връзвам за днес?!

# 523
 и тя говори за обвързване, договор, но  не толкова добър ( колкото  любовниците или 10 пентакли)
 ами... явно е стрябвалод  аго подпишете това нещо досега ( малко май сте се позабавили в чудене и мислене или пък е  имало много неща, които са ви  възпрепядствали) надявам се начинанието да се окаже с отлоено  хубав край:)
понякога  2 чаши е карта, която човек  отказва д апоеме, защото не го устройва винаги.. със страшния съд
 успех  bouquet

здрасти ноеми,

в интернет има много информация какво представляват картите и т.н. разгледай и първите теми от бг мама

# 524
Здравейте момичета,
Извинете, че така нахлувам в темата и при това с такъв полу-адекватен въпрос  Blush Simple Smile. Стана ми интересна идеята за карти таро, въпреки че не съм имала никакъв досег с тях досега.

Бих искала да ви попитам: Откъде се започва, ако желае човек да се занимава с таро? Бихте ли ме посъветвали за книга, вид карти или изобщо някакъв източник на информация. Не познавам никого, който да се занимава с карти таро и затова се обръщам към вас.

Благодаря ви предварително! Peace

Ноеми, най-добре е да започнеш с карти , които са за начинаещи, за да разбереш и свикнеш със символиката и значенията.  Може да получиш различни мнения по този въпрос, но аз ти препоръчвам  Таро на Уейт

Общи условия

Активация на акаунт