Греша ли в мисленето си,че сме готови да имаме бебе?

• 23 080
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
Не че имам нещо против, но някъде понагоре прочетох, че работата от вкъщи е по-трудоемка и отнема повече време, не било като да работиш от офиса и да се ровиш из форумите. Интересно тогава как пише тук след като е на работа от вкъщи и няма време да пише по форумите.  Whistling Моля да не се приема като заяждане просто ми стана любопитно.  Simple Smile

# 271
  • София
И аз не че се заяждам, ама да беше чела, а?

# 272
Интересно тогава как пише тук след като е на работа от вкъщи и няма време да пише по форумите.  Whistling Моля да не се приема като заяждане просто ми стана любопитно.  Simple Smile

Може и да имам повечко почивни дни, примерно...
Или пък въобще да не работя.
Работата трябва да е по default ли?!
Развихрете въображението си, може и да задоволи любопитството Ви!  Joy

# 273
Не че имам нещо против, но някъде понагоре прочетох, че работата от вкъщи е по-трудоемка и отнема повече време, не било като да работиш от офиса и да се ровиш из форумите. Интересно тогава как пише тук след като е на работа от вкъщи и няма време да пише по форумите.  Whistling Моля да не се приема като заяждане просто ми стана любопитно.  Simple Smile

Предполагам, че питането е към мен. Но миналото време не го видя, нали? В момента заетостта ми е едва 6-7 ч. на ден, а скоро ще е и по-малко. Sunglasses
И ми е интересно вие как ровите по форуми Thinking. Аз отварям 1-2 теми и ги следя през деня. После ми писва и хващам някои 1-2 други. Това отнема сумарно не повече от 15-20 мин. общо на 24 ч. /т.е. буквално 2 или 3 мин. на отваряне на форума, като това включва преглед на нови отговори и публикация/. После продължавам с други неща - нефорумни. Чудно ми е как някой може да се вманиачи наистина да рови, чете и следи всичко наред. Peace

# 274
Предполагам, че питането е към мен. Но миналото време не го видя, нали? В момента заетостта ми е едва 6-7 ч. на ден, а скоро ще е и по-малко. Sunglasses
И ми е интересно вие как ровите по форуми Thinking. Аз отварям 1-2 теми и ги следя през деня. После ми писва и хващам някои 1-2 други. Това отнема сумарно не повече от 15-20 мин. общо на 24 ч. /т.е. буквално 2 или 3 мин. на отваряне на форума, като това включва преглед на нови отговори и публикация/. После продължавам с други неща - нефорумни. Чудно ми е как някой може да се вманиачи наистина да рови, чете и следи всичко наред. Peace
Е, явно не следя всичко щом не съм разбрала, че е имало уточнение как е възможно нито пък съм видяла, че е в минало време. Но все пак аз освен да си гледам детето и да се ровя по форумите нямам друга работа затова и мога да отделя повече време за всички постинги. От прочетеното все пак разбрах, че чакате бебче. Лека бременност и безпроблемно раждане ти желая.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт