Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 952
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Ех, ех, не съм й мерил на Еда коефициента на интелигентност (то и други работи не съм й мерил), ама едно само ще ви кажа. Понякога се чувствам същия глупак като нея - знам, усещам завистта, злобата, лошотията около мен и кои са носителите й, но пак ме прекарват. Не че искам тука да се самообявя за най-големия добряк на света (въобще не е така), ама не мога да съм лош с лошите и това е положението. Ще крещя, ще викам, ще беснея, но открито. Не мога да им схвана номерата на лошите и не мога да им играя играта.
Не се притеснявай и аз не съм нормален хомосапиенс- раздавам се на 100% за харата, а когато аз имам нужда не смея да моля за помощ. Научена съм първо да търся вината в себе си и близките си и тогава да обвинявам другите- което понякога е много глупаво. Наранявам близките си заради другите.

# 151
  • София
Усмихнат ден.....слънчица.  bouquet Laughing Heart Eyes
Вени ....чудно кафенце  LaughingЧудно като,сватбата на Бай Ганьо. Laughing  bouquet Laughing
Каламитси.....хубаво е ,че пак анализираш и пишеш.Онзи ден изтръпнах,като съобщи ,че не си гледала серията в сряда........и цитираш по спомени от прочетеното в темата и преводите.
Е точно пък за теб да ми беше казал някой ....че ще пропускаш серии или ще се откажеш да гледаш,нямаше никога да му повярвами щях да се изсмея в лицето му и да му кажа че е луд.
Я гледай и не се ядосвай.... все пак сериала е художествена история,с фантастични елементи .В реалността......няма как да станат и да с е получат .....всичките тези неща ,на които станахме свидетели  bouquet Laughing Heart Eyes
И за утре.....,който ще гледа онлайн......на всяка цена да си носи ПОКАНАТА Хубавелко се е заканил ,че без покана и .....пиле няма да може да прехвръкне hahaha Joy  Joy

ПОКАНА

Рожден ден се задава....
С фоерверки и .....заря
Получил всеки е покана
Къта си  я ...у дома

Заредени с ....балони
И подаръци.... в ръка
С красивата... покана
Хайде ....при Ямурката

Първо.... през охраната
Да ни зърнат те ...поканата
Бат .....Харун е наредил
Всички пилци..... изгонил

В дома му ....няма как
Да погледне даже враг
С таз охрана енергична
Няма бръмбар...няма птичка

Знае той....как да  опази
Малката Ямур.....Еда
Липсват гости....на талази
Без покани...... в ръка

# 152
Боб браво на теб.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet Ама по някой път се питам   newsm78 таз Харунова охрана ако и плащат за свършена работа направо са фалирали  ooooh! Сигурно са на щат дай да вземе да се опазарим 100 % ,че повечко работа ще свършим е тогаз вече и пиле няма да прехвръкне камо ли пък клоуни  hahaha hahaha hahaha и така любимците ни ще имат повечко време за обгрижване нали имат да наваксват до 5- 6 бройчици. hahaha hahaha hahaha

# 153
Благодаря на Мокси за новата тема Flowers Bouquet
На Рекси-за преводите на фрагментите Flowers Bouquet Пожелавам ти бързо възстановяване   redecoration
Адмирации за талантите-БГаньо, Дани и боб  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Благодаря на Пепелка за интервюто и на г-жа Броненосец за превода Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Колкото Йозлем е жизнерадостна, разчупена и отворена, толкова Серхан е в другата крайност-капсулиран отвсякъде.
Предаването на тази водеща е много еднотипно и скучно. Какви въпроси на фенове е подбрала-като от лексикон за тинейджъри.  Да беше провокирала Йозлем и Серхан, да ги предизвика да направят нещо, да беше им задала въпроси с които да ги накара да мислят. Вероятно, затова не бърза да си излъчва заснетия материал, защото няма нищо актуално-със същия успех може да си го излъчи и след два месеца или да гледаме онова предаване от къщата на Арсланлъ и днес. Тогава беше питала Йозлем дали готвела, а сега за кого би се омъжила doh Аудиторията на Незабравима да не е само от тинейджъри Crossing Arms

# 154

Е точно пък за теб да ми беше казал някой ....че ще пропускаш серии или ще се откажеш да гледаш,нямаше никога да му повярвами щях да се изсмея в лицето му и да му кажа че е луд.
Я гледай и не се ядосвай.... все пак сериала е художествена история,с фантастични елементи .В реалността......няма как да станат и да с е получат .....всичките тези неща ,на които станахме свидетели  bouquet Laughing Heart Eyes
И за утре.....,който ще гледа онлайн......на всяка цена да си носи ПОКАНАТА Хубавелко се е заканил ,че без покана и .....пиле няма да може да прехвръкне hahaha Joy  Joy

Наистина, че е художествена история и е в ръцете на един -двама да решат какво ще се случи точно, дали ще се оженят, кого ще гръмнат, но сядайки да го гледаш ти вече се пренасяш там, иначе защо си губиш времето? И когато разбираш, че те подценяват като зрител, а ти си най-малкото средно интелигентен започваш да се ядосваш. Пък може и в живота да се случи, знае ли се? Всичко, което си помисли човек може да се случи.

ПОКАНА

Рожден ден се задава....
С фоерверки и .....заря
Получил всеки е покана
Къта си  я ...у дома

Заредени с ....балони
И подаръци.... в ръка
С красивата... покана
Хайде ....при Ямурката

Първо.... през охраната
Бат .....Харун е наредил

В дома му ....няма как
Да погледне даже враг
С таз охрана енергична

Малката Ямур.....Еда
Без покани...... в ръка

# 155
  • Русе
Благодаря на Мокси за новата тема Flowers Bouquet
На Рекси-за преводите на фрагментите Flowers Bouquet Пожелавам ти бързо възстановяване   redecoration
Адмирации за талантите-БГаньо, Дани и боб  Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet

Благодаря на Пепелка за интервюто и на г-жа Броненосец за превода Flowers Bouquet Flowers Bouquet Flowers Bouquet
Колкото Йозлем е жизнерадостна, разчупена и отворена, толкова Серхан е в другата крайност-капсулиран отвсякъде.
Предаването на тази водеща е много еднотипно и скучно. Какви въпроси на фенове е подбрала-като от лексикон за тинейджъри.  Да беше провокирала Йозлем и Серхан, да ги предизвика да направят нещо, да беше им задала въпроси с които да ги накара да мислят. Вероятно, затова не бърза да си излъчва заснетия материал, защото няма нищо актуално-със същия успех може да си го излъчи и след два месеца или да гледаме онова предаване от къщата на Арсланлъ и днес. Тогава беше питала Йозлем дали готвела, а сега за кого би се омъжила doh Аудиторията на Незабравима да не е само от тинейджъри Crossing Arms
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 И ние влизаме в тази група, ура!

# 156
Предаването на тази водеща е много еднотипно и скучно. Какви въпроси на фенове е подбрала-като от лексикон за тинейджъри.  Да беше провокирала Йозлем и Серхан, да ги предизвика да направят нещо, да беше им задала въпроси с които да ги накара да мислят. Вероятно, затова не бърза да си излъчва заснетия материал, защото няма нищо актуално-със същия успех може да си го излъчи и след два месеца или да гледаме онова предаване от къщата на Арсланлъ и днес. Тогава беше питала Йозлем дали готвела, а сега за кого би се омъжила doh Аудиторията на Незабравима да не е само от тинейджъри Crossing Arms

Здравейте!

Весела, преди една година нашата Зейнеп от Нова тв посети Серхан и Йозлем на снимачната площазка и директно им зададе въпроса, правейки паралел между тях и Халит Ергенч и Бергюзар Корел от "1001 нощ"... Тогава Йозлем се скри зад Берксан, а Серхан се разсмя и деликатно отклони въпроса... В края на миналата година АТВ даде възможност на почитателите на сериала да задават въпроси на актьорите чрез анкета, като изрично предупредиха, че питания от личен характер ще бъдат игнорирани. Това предаване е магазинно, и се занимава с филмовите продукции на канала, нищо повече. За мен Серхан и Йозлем са двама души от плът и кръв с всичките позитиви и негативи на едно човешко същество, а това, че са на екраните ни всяка вечер не ги задължава да свеждат до знанието ни същинския си личен/интимен живот.

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 21:26 от lucymi

# 157
Привет отново.
Боб поздравления за "Покана"  smile3501 smile3501 newsm51 newsm51
Вени благодаря за кафенцето но виж кой се е възползвал също

# 158
  • София
..........Наистина, че е художествена история и е в ръцете на един -двама да решат какво ще се случи точно, дали ще се оженят, кого ще гръмнат, но сядайки да го гледаш ти вече се пренасяш там, иначе защо си губиш времето? И когато разбираш, че те подценяват като зрител, а ти си най-малкото средно интелигентен започваш да се ядосваш. Пък може и в живота да се случи, знае ли се? Всичко, което си помисли човек може да се случи...........................................................

Съгласна съм с теб smile3521 smile3503 smile3521
Разбира се ,че вдъхновението го има...... в постове ,стихове ,клипове ,гифчета и т.н.
Но аз се убедих.....,че мога да продължа да гледам .....без много да се врягам.В удобно за мен време.
Т. е.....претръпнах.Магията от играта......тя ми остана.....и ме кара да не се отказвам.
А разбира се ....и от  вашата прекрасна компания може ли да се лиши човек.
А за това .....какво ще ни сервира ....утрешния ден....никой не знае.Ама чак в такъв филм.....с всички подробности ......не мисля ,кой ще се вкара.Но знае ли човек.Свят голям ......хора различни newsm78 #Crazy newsm78Но най-хубавото е .....купон да има .Усмивки и оптимизъм  bouquet Heart Eyes

# 159
  • Русе

ПОКАНА

Рожден ден се задава....
С фоерверки и .....заря
Получил всеки е покана
Къта си  я ...у дома

Заредени с ....балони
И подаръци.... в ръка
С красивата... покана
Хайде ....при Ямурката

Първо.... през охраната
Бат .....Харун е наредил

В дома му ....няма как
Да погледне даже враг
С таз охрана енергична

Малката Ямур.....Еда
Без покани...... в ръка

Боб, чудесно стихче, макар,че на практика ще гледаме друго! smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 160
  • Русе
Привет отново.

hahaha hahaha hahaha
За мен ще е чест и предизвикателство , ако мога да гостя и Серхан с БГ-кафе! Ще му щръкне перушината! newsm62 newsm62 newsm62

# 161
Привет отново.

hahaha hahaha hahaha
За мен ще е чест и предизвикателство , ако мога да гостя и Серхан с БГ-кафе! Ще му щръкне перушината! newsm62 newsm62 newsm62
Като гледам каква муцунка е направил май силничко и горчивичко му идва БГ кафенцето hahaha hahaha

# 162
Усмихнат ден.....слънчица.  bouquet Laughing Heart Eyes
Вени ....чудно кафенце  LaughingЧудно като,сватбата на Бай Ганьо. Laughing  bouquet Laughing
Каламитси.....хубаво е ,че пак анализираш и пишеш.Онзи ден изтръпнах,като съобщи ,че не си гледала серията в сряда........и цитираш по спомени от прочетеното в темата и преводите.

ПОКАНА

Рожден ден се задава....
С фоерверки и .....заря
Получил всеки е покана
Къта си  я ...у дома

Заредени с ....балони
И подаръци.... в ръка
С красивата... покана
Хайде ....при Ямурката

Първо.... през охраната
Бат .....Харун е наредил

В дома му ....няма как
Да погледне даже враг
С таз охрана енергична

Малката Ямур.....Еда
Без покани...... в ръка

Малко отсъствах и не съм гледала още серията! И нямам желание. Първо не се случва нищо, което да  ме грабне и разпали, второ - спокойно можеш да вържеш нещата само от постове, фрагменти и най-вече преводи! Много се ядосвам, когато нещо не оправдае очакванията ми! Та то година и нещо какви страсти, какво чудо беше! И така безславно да завърши всичко! И най-вече да се почувстваш подценен като зрител! Напр.  тая клоунада на рождения ден на Ямур! И гости без покана, и то при охрана!
  bouquet  bouquet  bouquet за стиховете ти!

# 163
  • Русе

Ей,Боб, то заразно се оказа твоето стихче! hahaha И Кака Сийка да не остане назад...?! Party

Един сватба - друг брадва

Тарък без хляб май ще остане -
отпуснал се е край Нильош,
забравил е , че враг не дреме,
охранител май е лош...

С птичките ,Лисица пуснал
коварен план да си крои;
Бату - змията пък изкустен
палячо бил...Я виж го ти?!

Какво в кутията е скътал,
дали подарък е това
или пък бомба е набутал...?!