Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 915
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
  • Русе

Добро утро !
Хайде, компания, на кафе! Чаканата сряда дойде! Party

Дани, чудесен "Калейдоскоп"! newsm10 Тичам до "Спиди"!

# 256
Добро утро незабравими,слънчев ден ви желая!:)     

# 257
# 258
# 259
# 260
# 261
# 262
# 263
  • Русе

Да му беше дръпнал перуката, а не носа! hahaha

# 264
  • София
Уф, от вчера 10 пъти спря тока и съответно нет-а при мен, та нито форум, ама и нито ютуб, съответно, няма  откъде да превеждам, ..... не успях много,.... но поне да сме наясно откъде започваме днес.
Ако смогна, след обяд ще преведа още някой и друг диалог. За сега - хубав ден!

Бату – Арас на кея:
Бату – отлично! Ето, само да те потърся и идваш! Понякога, такива отломки потъват в морето и повече не искаш да се сещаш за тях, не е ли така?
Арас - Доскуча ми да продължаваш да се навърташ около мен. Каквото ще ми казваш, да беше ми го казал по телефона.
Бату – Не искаш да разбереш. Като че ли си си загубил ума! От мен научи отговора за майка си.
Арас – какво ще казваш? Защо ме повика тук?
Бату – Искаш ли да си с Еда?
Арас – аз затворих тази страница.
Бату – значи забрави! Погреба любовта в сърцето си!
Арас – да!
Бату – лъжеш! Знам, че още обичаш Еда!
Арас – затвори тази история!
Бату – да я затворя ли? Точно обратното! Наново ще я преразгледаме -  ти и аз!
Арас – такова нещо не може да се случи!
Бату – ще стане това, което аз кажа, приятелю!

Харун – Еда преди да излязат на разходката:
Еда – съвестта ме измъчва… така да излезем и да оставим Ямур… ами ако се събуди?
Харун – Нилюфер е до нея… Освен това правим неща, които тя би искала…. Ти не си имала много случаи да прекараш времето си с баща си, а освен това забелязах че още повече се натъжи от това да нямате много снимки…. Помислих си, ако можех да направя нещо за компенсация…. Вече искам да използвам всяка възможност и да изживея още повече заедно с теб… Ако може всяка свободна секунда да съм с теб, ще ти кажа, че искам преживените заедно мигове да са даже още повече.

Харун – Еда (сутринта вкъщи):
Харун говори по телефона – разбирам, след малко идвам.
Харун – това никак не е добре.
Еда – какво се е случило? Явно не е хубаво? С кого говори?
Харун – с адвоката на Керем. В затвора се се случило нещо. Изглежда и името на Керем е намесено. Веднага трябва да отида и да говоря.
Еда – нещо се е случило с Керем ли? Харун, моля те, не крий нищо от мен. Кажи направо, какво се е случило!
Харун – Не, не, Керем бил добре, не се тревожи! Изглежда е станала разправия. И аз не знам повече. Казах ти, трябва да отида и да говоря… А, в такъв случай, пътуването ни, ще сме принудени да го анулираме. Но непременно ще намеря начин за компенсация на това.
Еда – Харун…
Харун – не се тревожи, ще ти се обадя.

Харун – адвоката на Керем (пред съда):
Харун – не считам че е вероятно, Керем да е направил такива неща. Мисля, че някой се опитва да прехвърли отговорността върху Керем.
Адвокат – за съжаление, в ареста се случват подобни неща. Младо момче е, не е сигурно (ясно), какво ще излезе от това… Известни са ми тези похвати.
Харун – ще се заемете ли и с този въпрос? Както се бяхме договорили, проверете всичко, и да не възникват други проблеми.
Адвокат – не се тревожете! Ще направя всичко по силите ми. Щом има някакво развитие, ще ви съобщя.
Харун – благодаря!

Еда – Ямур:
Еда – да направим ли заедно рисунка, едничката ми?
Ямур – не искам, имам много работа.
Еда – х-м, каква работа имаш, бебчето ми?
Ямур – дрехите, които си приготвих за почивката, да ги подредя по местата им.
Куриер – г-жа Еда?
Еда – аз съм.
Куриер – заповядайте!
Еда – благодаря ви!
Куриер – може ли един подпис? Приятен ден!
Еда – (чете бележката) – „очаквам те за един приятен обяд!” … Х-х, приятна компенсация…

Еда – Бурак:
Бурак – Еда? Изплаших те!
Еда – каква работа имаш тук?
Бурак – спокойно, само искам да поговорим! По-точно с теб искам да говоря за Харун. Х-а, порядъчните мъжете слушат думата на съпругите си… Не ми обръщайте гърб!  Нито Харун, нито ти! В тази фирма имам още права! Никой не може да ме използва, никой не може да ме пренебрегва!
Еда – за това говори с Харун! Не съм аз тази, която ще ти помогне. Сега се махай оттук!
Бурак – може би тази снимка ще промени мнението ти? Знаеш ли къде я намерих? В дома на Арас! Искаш ли Харун да научи за това? А? Може пък Арас да иска да сподели с него за интереса и какво си въобразява за теб? Какво ще кажеш?
Еда – отвратителен си! Прави каквото искаш!

Харун получава бележка:
Секретарка – добър ден, г-н Харун! Този плик пристигна за вас.
Харун – Благодаря! - чете бележката – „хотел Пендик, стая 8283. Ако искаш да намериш Бату, отиди в този хотел!..”

Бату наблюдава Еда, която влиза в хотела – Човек когато се влюби, на всичко ще повярва!

Еда – Арас (финал):
Еда - … каква работа имаш тук?
Арас - … теб, … тук аз не съм те викал. Получих картичка, Написано беше, че Бату ще ме чака тук. Нямах информация, че и ти ще дойдеш.
Еда – това е много безсмислено. Не! Такова нещо кой би могъл да направи? …Страхувам се да не се случи нещо лошо!
Арас – кой и защо ни причинява такова нещо трябва да научим.
Еда – аз не вярвам на Бату. Негова работа е!
Арас – Нищо няма да направи! Няма да позволя да ти навреди!
Еда – ще се обадя на Харун и ще му кажа!
Арас – спри, не му се обаждай! Може погрешно да го разбере. Напразно да се осъмни за нищо…
Еда – не искам да правя нищо тайно от Харун.
Арас – какво ще кажеш на Харун? Как ще обясниш?
Еда – ще обясня истината!
Арас – това не е добра идея! Ще повярва на приказките защо сме тук.
Еда – Харун вярва на мен…. Тук повече няма да оставам.
Арас – няма да те оставя да си тръгнеш сама оттук.
Еда – няма нужда…..
Арас – (почукване на вратата) ….. сега дали ще разберем, кой какво е сторил?....

# 265
Добро утро и лек ден на форума!

# 266
Благодаря на Милена Д за превода!
Тоя Арас май затова отиде при Хаят за новия бизнес! Приел е плана на Бату! Това обяснява всичко!

# 267
Благодаря на Милена за превода,страхотна си!:)

# 268
Добро утро и усмихнат ден! Hug Hug Hug
Пак е сряда. Party

Дани,страхотни стихотворения! newsm51 newsm51 newsm51

златна рибке,благодаря за субтитрите! newsm51 newsm51 newsm51

Милена,благодаря за преводите!
newsm51 newsm51 newsm51

# 269
Не успях да прочета всичко, което сте написали или коментирали, затова се извинявам, ако някой вече е обърнал внимание на това, което ще кажа:
1. Странни са тези жени Ниса и Мелда. Бату първо изнасили Ниса, а тя след това се омъжи за него. След това изнасили Мелда, а тя се върна при него в някакъв животински унес. Голяма част от нас съжаляваха Мелда след изнасилването и смятаха, че въпреки всичко, което е сторила на Еда, не заслужава такава участ. Е, оказа се, че си е заслужила всичко, че и повече.
2. Като гледах фрагментите от новата серия ми направи впечатление, че Ямур много странно гледа клоуна /Бату/. Беше стресната и малко уплашена. Дали няма да го познае?... или по-късно да се сети кой е в същност.

Общи условия

Активация на акаунт