Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 189

• 32 896
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Ето го и великденското зайче

# 346
  • Русе

Младоженеца е тук...булките да заповядат  Hug

Akо се наредят една след друга, опашката ще е от Истанбул до границата! А възрастовата граница - от 16 до 75 год! hahaha hahaha hahaha

# 347
Привет ,компания Незабравима! Hug Hug Hug
Благодаря на Милена  bouquet, на Ивва   bouquetи Леман  bouquet за преводите!
Поздрави за стиховете на  Бганьо, и Дани  bouquet/страхотен ''Калейдоскоп''/!Вени bouquet, стихотворението на Валентин Йорданов е чудесно!
Дори, мен не ме допуска вече за гласуване  #Cussing out #Cussing out #Cussing out, а колкото до какви филми харесват комшиите  ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy.

# 348
  • Русе
http://www.haberuni.com/2011/04/2011-en-iyi-kadin-oyuncu-adaylari/

430 гласувания делят Тубата от Йозлем. Много мощно атакуват съседите?! smile3521

# 349
# 350

Akо се наредят една след друга, опашката ще е от Истанбул до границата! А възрастовата граница - от 16 до 75 год! hahaha hahaha hahaha
Имай в предвид, че сърцето му не е разтегателно.

# 351
# 352
  • Русе

Имай в предвид, че сърцето му не е разтегателно.
Toва предстои да се докаже! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 353
Добър вечер! Hug Hug Hug

Благодаря на Леман и Ивва за превода! newsm51 newsm51 newsm51

Вени,благодаря за отговорите на Йозлем! newsm51 newsm51 newsm51

# 354
Привет незабравима компания. Hug Heart Eyes както винаги тук купона е на макс  .Hug Heart Eyes Добре ни подгрявате със снимчици . Heart Eyes Хайде да постнем и  сайтовете за вечерна проверка . Peace
Всички са налице само да се молим за безаварийна работа . Praynig Praynig Praynig

http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=306&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=atv

http://atvavrupa.tv/webtv/videoizle/atv_avrupa/canli_yayin

http://www.bedavatvizle.com/atv-izle/

# 355
Добър вечер! Hug Hug Hug

Благодаря на Леман и Ивва за превода! newsm51 newsm51 newsm51

Вени,благодаря за отговорите на Йозлем! newsm51 newsm51 newsm51
+1  lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 356

Разговора между Еда ,Харун и Яамур на закуска

Я:Олеее...Отиваме на почивка.Там ще правим всичко ,коквото поискаме,нали?
Х:Разбира се е зинствината ми, каквото поискаш.
Е:Много ли ти хареса това ,че отиваме на почивка ,бебчето ми?
Я:Супер е ,супер...Аз трябва да се приготвя....Нильооош...Помогни ми да се приготвя.
Е:Яамур, още не си приключила със закуската си.
Х:Какво ще правиш днес?
Е:Трябва да отида в модната къща,за да довърша някой работи.Много й се насъбра на майка Хаят,неудобно ми е вече.
Х:Аз ще се отбия при адвоката.Щеще да приготви споразумението за Керем.Искам да науча подробностите.
Е:Керем ще се спаси,нали,Харун?
Х:Не се притеснявай,любов моя,скоро Керем ще си бъде вкъщи.
Е:Слава Богу.
Х:На път към адвоката ще се отбия и при Едже.
Е:И аз ще дойда.
Х:Засега не ми изглежда като добра идея.нека още малко да се съвземе и може би тогава.
Е:Добре,както искаш...
Х:Довиждане,скъпа...

Превод - Леман

# 357

Разговора между Харун и Едже

Х:Как си?
Е:Харун,много ме е срам,моля те върви си!
Х:Ти спаси дъщеря ми.Всичко останало няма никакво значение...
Е:Ти си много добър човек,но аз заслужавам доброто ти отношение...Аз плащам за греховете си....
Х:Еда и аз ти простихме,и сме готови да ти помогнем с всичко,което можем....

Превод - Леман

# 358
Ивва-Леман , благодаря за превода.

Да, Харун наистина е много добър, много благороден герой.
И браво на Едже ! Винаги съм вярвала в нея, и се радвам, че сценаристите й дават шанс да мине на страната на добрите. Едже преди всичко е свободолюбив човек, тя затова не приемаше и насилието на Мелда над Харун. Самата тя допусна грешка, но бързо се съвзе и се опита да поправи стореното зло. Огромна разлика между нея и Мелда !

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 20:22 от allisas73

# 359
  • София
Арас – Едже:
Едже – (опитва се да вземе чашата) – не съм ти искала помощта, казах ти!
Арас – но, все пак имаш нужда от помощ. Защо се инатиш? Защо не приемеш (помощ)?
Едже – не, (не се инатя) все пак. А и другото (останалото, личните ми въпроси)  не те интересува!
Назан – взех някои неща за кухнята, но има и много липсващи.
Арас – после ще ги купиш. Ти по-добре веднага приготви нещо за ядене!
Назан – виж, …. Искам да разбера едно нещо? Сестрата на Бату,…. Защо ние се грижим за нея?
Арас – по-добре не се бъркай!. Ако ти не искаш да се грижиш, вместо теб ще намеря друг.
Назан – не, не, аз ще се грижа. До кога ще остана тук? Кога ще се върна при теб?
Арас – ти се погрижи за нещата около Едже!

Хаят – Арас  – в модното ателие:
Хаят – (говори по телефона) – много се радвам, че отново ще се върнеш на работа. Животът продължава, бе, момичето ми! Добре, чакам те! Аз съм си тук, до скоро! Х-м…
Арас – здравейте!
Хаят – здравейте! Добре дошли! Заповядайте!
Арас – не искам да ви отклонявам от работа Ви. Но бих искал да се посъветвам с Вас по един въпрос.
Хаят – заинтересувахте ме. Какъв е въпроса?
Арас - …. Взех решение, свързано с моите работи/неща. Сложих край на всичко, което имах до този момент. Искам да започна сега всичко за себе си от нулата/от началото. Във връзка с текстила…. И бих искал Вие да ми помогнете.
Хаят – аз ли?

Назан – Едже – Харун:
Назан – ще отнеса таблата в кухнята и веднага идвам. Да сменим (преоблечем), тогава. Успокой се! Не се притеснявай! (буквално – не се стискай, напишкала се е) Няма за какво да се срамуваш! На всички ни може да се случи. Хората, когато изпаднат в такова положение, най-много се нуждаят от помощник. А и това са преброени дни, Скоро ще оздравееш. Достатъчно е да положиш усилия! (зависи само от теб) Не се стеснявай от мен! Аз съм тук заради теб. (звънва се) Касиерът се обади, явно сега идва.
Харун – здравейте!
Назан – здравейте!
Харун – как е Едже?
Назан – горе е. Ако искате, да й съобщя?
Харун – не е необходимо…..

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 19:59 от milena d

Общи условия

Активация на акаунт