"Столичани в повече" - тема 2

• 54 691
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Готино беше.Особено като правеха снимки на Лютови  кат оказа на жена си ,е ако застане тя  до него хората ще се бъркат кой се кандидатира  Grinning.
Валентина,ама ти как под лупа го гледаш този сериал  Mr. Green.
Просто се отпусни и не го приемай толкова сериозно.Ми защо да губят на хората времето как тези от ГДБОП взимат данни и прочие процедури,то всичко се подразбира ,че каквото трябва са говзели.Ако почнат да пишат имена справки ще го разтеглят много и ще стане досадно.Все пак е комедиен сериал.
За Мимето просто ми се струва ,че образа и е такъв ,нали тя е принцесата на татко,миличка ,невинна,добричка. Laughing

# 226
Оф, не помня как беше при истинските Капулети и Монтеки, ама тук са ми по-симпатични Лютови (Монтеките). Искам Лютов за кмет. Искам Спас да намери съкровището. Thinking

# 227
Най много ми хареса моментът, когато двете семейства се оплюваха едно друго и реакцията на Андрей. Перфектна игра.  Hug

# 228
  • София
И на мен най-много тази сцена с редуването на одумките ми хареса!!!

# 229
Оф, много кратичка серия...  Crossing Arms Трябва да има поне по 2 епизода в седмицата.  Naughty

# 230
Андрей да не би да е имал проблеми с алкохола в миналото...? Нещо такова намекнаха в края на серията...
Ако е така е малко тъпо да използват това клише И ТУК, както и в С.Дом. Пък и жалко, да му развалят хубавия образ и да го изкарват бивш алкохолик/
Аз м/у другото съм нова тук:)

# 231
Оф, много кратичка серия...  Crossing Arms Трябва да има поне по 2 епизода в седмицата.  Naughty
Наистина са кратки като за 12 епизода. Кога ще е кулминацията, кога ще е развръзката. Само не ми казвайте в следващия сезон  Sick

# 232
Андрей да не би да е имал проблеми с алкохола в миналото...? Нещо такова намекнаха в края на серията...
Ако е така е малко тъпо да използват това клише И ТУК, както и в С.Дом. Пък и жалко, да му развалят хубавия образ и да го изкарват бивш алкохолик/
Аз м/у другото съм нова тук:)
Аз не разбрах подобно нещо, но ще гледам пак и ще дам компетентно мнение  Mr. Green

# 233
Ами там накрая като пийваха, и някой попита "Оо, и Андрей ли пие?" и майка му каза "той само малко за наздраве" и после "абе Йовке я донеси безалкохолното, че Андрей с тая ракия..." и погледна многозначително, поне така ми се стори, може и да си въобразявам.

# 234
Наистина са кратки като за 12 епизода. Кога ще е кулминацията, кога ще е развръзката. Само не ми казвайте в следващия сезон  Sick
[/quote]

Нещо четох за 70-80 епизода, ако е така наистина, ще има да го гледаме до 2014 егати Rolling Eyes

# 235

Нещо четох за 70-80 епизода, ако е така наистина, ще има да го гледаме до 2014 егати Rolling Eyes
[/quote]
е, то няма да е тогава развръзката. Но се надявам да се позасили интригата между Андро, ДИмето и Марийка. Която, между другото, такава слабохарактерна, ако Андрей я остави, ще има да се чуди кого да избере до 120 епизод  Mr. Green

# 236
  • София
на мен ми хареса серията. Не могах да я гледам детайлно, но ще я прегледам по-късно, за да се насладя на лафовете  Peace

# 237
Само на мене ли ми се струва,че образът на сина на Любо Нейков нещо ми се губи във филма????? На моменти даже ми е излишен........Той де факто ми е единствената критика към филма.......Друго нЕмам!

# 238
  • София
Само на мене ли ми се струва,че образът на сина на Любо Нейков нещо ми се губи във филма????? На моменти даже ми е излишен........Той де факто ми е единствената критика към филма.......Друго нЕмам!

според мен тепърва ще го развиват, защото той точи зъбки да наследи професионално баща си  Peace

# 239
  • Луната ни пази
Ами там накрая като пийваха, и някой попита "Оо, и Андрей ли пие?" и майка му каза "той само малко за наздраве" и после "абе Йовке я донеси безалкохолното, че Андрей с тая ракия..." и погледна многозначително, поне така ми се стори, може и да си въобразявам.
Не, просто искаше да каже, че вече обърна една две на екс (той от яд, че говорят така за семейството на любимата му), не мисля, че имаше някакъв смисъл друг!

Оф, много кратичка серия...  Crossing Arms Трябва да има поне по 2 епизода в седмицата.   Naughty
12 са епизодите на другия БГ сериал по Канал 1, тук мисля че ставаше въпрос за друга цифра.

На мен серията много ми хареса. Случката с ГДБОП: според мен тия бяха хора на Чаканови с цел да сплашат Спас, а въобще не бяха истински полицаи.
АААА, не така, той е основен помощник на татко си (и винаги оплита конците) Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт