"Столичани в повече" - тема 2

• 54 845
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
Слаш, подписът дет' ми го направи зачезна...май, беше го качила в 4store (доколкото помня), там май е временно, добре, че ми е на компа.  ooooh! Пробвах да го кача в imageshack - не стана, после ще пробвам в photobucket... newsm78
ой, аз съм виновна. не са временно, ами изтрих всички файлове, тъй като ме хванаха бесните, че не мога да си кача индекса. Въобще не ми дойде на акъла за подписа. Не се мъчи, още днес ще го имаш.  Mr. Green Heart Eyes

# 316
  • София
Слашче, за съжаление на мен в Шотландия сайтът не се отваря... Cry Cry Cry
даа..hit.bg уж имат сървър извън България, но отдавна знам, че не са видими за чужбина. Поне фрии хостовете. За другите не знам.
Тинче, ако имаш път насам, тъкмо доде дойдеш, ще съм сложила и останалите интервюта:)
Юни месец, Слашче! Hug Hug Hug

# 317
  • Сливен
    Сериалчето е просто страхотно,но е много малко епизода  Cry

# 318
Сега го гледам по Комеди........

Хайде да идва 21ч.......

# 319
  • КиТ
Слаш ти си компететна по всичко значи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ти ли напариви туй хубаво гифче на Перегрин в ляво Flutter Flutter Flutter? ,айде от сега съм се наредила да чакам 21 часа нямам търпание Mr. Green

# 320
# 321
Слаш ти си компететна по всичко значи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,ти ли напариви туй хубаво гифче на Перегрин в ляво Flutter Flutter Flutter? ,айде от сега съм се наредила да чакам 21 часа нямам търпание Mr. Green

Хой, Плами, ако питаш за това с детенцето, не съм аз:) другият да:)

# 322
ЙоФке, хайдИ, Йофке! почва филма

# 323
Почнааааааааааа..................

Йовка и ПР-ката са ми фаворитки........

# 324
Ох,мъжа ми каза ,че съм приличала на госпожа Лютова като почна да се карам Mr. Green..........Ама права си беше жената да се ядосва на пи-арката,толкова пари изсипаха,а накрая нищо

# 325
    Сериалчето е просто страхотно,но е много малко епизода  Cry

Съгласна съм. Много по - интересен ми е от прословутият "Стъклен дом". Peace

# 326
"Столичани в повече" е супер. Епизода в сряда се очертава да е доста интересен Simple Smile
  newsm10 newsm10 newsm10 newsm44

# 327
Хареса ми серийката, ама кратинка  Cry:
Язък, Йовка май поизбърза със стягането на куфарите...
Crazy
Спас: "Работи, за да учиш"
Йовка: "Ама, как да работя, като не съм учила" 
Crazy

Андрейчо, хубаво ги подкастри от фамилията...  Crossing Arms

Кръчмаря: "Жена ми ми изневери и аз не й се извиних, пак ми изневери и аз пак не й се извиних. После ме напусна. hahaha

Кметът Чеканов е гнус. Sick  ooooh!

Андрейчо и Мимето  Heart Eyes, Стоянка Мутафова ме изкефи... Wink
За Димчо ми е малко мъчно.   Sad
Етажът на хотела...май, ще го съборят  Rolling Eyes

# 328
  • Somewhere far away
Мимето малко по малко почва да показва че си пада по Анрдей , хехе!

# 329
  • софия
Моля,  някой с 2 реда да ми преразкаже последните десетина минути. Спря ни тока.  Sad.Гледах последно как Лютова дуднеши по ПР-ката. Какво стана после???

Общи условия

Активация на акаунт