"Столичани в повече" - тема 2

• 54 819
  • 735
  •   1
Отговори
# 300
Тази сряда много далечИ, 'начИ  Mr. Green

# 301
"Столичани в повече" е супер. Епизода в сряда се очертава да е доста интересен Simple Smile

# 302
От тази серия няколко момента ми се откроиха. При снимките - няма да има обща снимка, че хората ще се объркат за кого да гласуват Simple Smile Малко останахМЕ образованите хора тука... Simple Smile И като видя компромата и викна към мъжа си Йорданеееее, каква физономия само направи Силвия Лулчева, направо страхотно го изигра! Simple Smile

# 303
От тази серия няколко момента ми се откроиха. При снимките - няма да има обща снимка, че хората ще се объркат за кого да гласуват Simple Smile Малко останахМЕ образованите хора тука... Simple Smile И като видя компромата и викна към мъжа си Йорданеееее, каква физономия само направи Силвия Лулчева, направо страхотно го изигра! Simple Smile
Силвия Лулчева много ме кефи, май тя, засега, ми е фаворит сред женските образи  Heart Eyes Mr. Green
И гласът й е толкова ошлайфан, че я чуваш какво говори, все едно е до теб. Никакво натрапване:)

Последна редакция: пн, 25 апр 2011, 11:02 от slashwoman

# 304
  • Луната ни пази
И аз страшно много я харесвам! И момента, който отбелязахте също. Особено репликата преди това: "Няма да казваш на никого!" и в следващия момент : "Йорданеееее!"   Joy Страшна е!

# 305
На гости на Иглика Трифонова и Христо Гърбов:
http://www.btv.bg/seriali/stolichani

# 306
Йордан как й каза: тебе няма да снимат Joy Joy Joy

# 307
 Mr. Green хой, пипъль!
За всички фенове на наш Андрейко - заповядайте

# 308
Mr. Green хой, пипъль!
За всички фенове на наш Андрейко - заповядайте

Мерсаж!!! Heart Eyes

# 309
  • Somewhere far away
Браво -много хубаво направено!

# 310
Браво -много хубаво направено!
Heart Eyes
благодаря:) урокът е подарък заедно с темплейта(дават хората, не им свиди), но пък останалото си е от мен  Crazy

# 311
  • Somewhere far away
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/629274890-Sto … a_naystarata.html

Ако някой като мен е изпуснал неделното им гостуване в "Нека говорят" Grinning

И малко прелюдия към следващия епизод:
http://www.btv.bg/seriali/stolichani/novini/story/1399812016-Kme … ni_v_poveche.html

# 312
  • София
Слашче, за съжаление на мен в Шотландия сайтът не се отваря... Cry Cry Cry

# 313
Слашче, за съжаление на мен в Шотландия сайтът не се отваря... Cry Cry Cry
даа..hit.bg уж имат сървър извън България, но отдавна знам, че не са видими за чужбина. Поне фрии хостовете. За другите не знам.
Тинче, ако имаш път насам, тъкмо доде дойдеш, ще съм сложила и останалите интервюта:)

# 314
Слаш, подписът дет' ми го направи зачезна...май, беше го качила в 4store (доколкото помня), там май е временно, добре, че ми е на компа.  ooooh! Пробвах да го кача в imageshack - не стана, после ще пробвам в photobucket... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт