"Столичани в повече" - тема 2

• 54 788
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
  • Somewhere far away
Аз го пуснах филма обаче.... нещо не ме грабва, не ми е интересно. нз що така... newsm78 Thinking

# 286
На мен ми харесва засега. Страхотен Деян Донков, както винаги. Heart Eyes

# 287
Отново много приятна серия.
Целувки на всички!

# 288
Аз го пуснах филма обаче.... нещо не ме грабва, не ми е интересно. нз що така... newsm78 Thinking
дали имаше и една минута от Иван Юруков. За филма- личи си, че е правен върху това какво е сънувал режисьорът предната вечер.  Mr. Green Laughing Никакъв сценарий, абсолютна статичност, лоша игра от където и да го погледнеш на това нещо главната героиня Mr. Green

Деян Донков, ако притежаваше и природна интелигентност, освен талант, нямаше да има грешка. Но, когато се отнася до изиграването на интелектуалец, няма как да се получи, когато същността не ти го излъчва по никакъв начин Mr. Green

# 289
  • Somewhere far away
Да- нашия Иванчо едвам го дадоха... много малка и незначителна роля възмутена съм ooooh!!! Той  заслужава повече... Blush bowuu Mr. Green

# 290
Да- нашия Иванчо едвам го дадоха... много малка и незначителна роля! Той  заслужава повече...
Много повече. За малко се появи, но пък какво присъствие. Въобще няма да го сравнявам с Деян Донков, защото не искам да го обиждам  Mr. Green

# 291
Да- нашия Иванчо едвам го дадоха... много малка и незначителна роля! Той  заслужава повече...
Много повече. За малко се появи, но пък какво присъствие. Въобще няма да го сравнявам с Деян Донков, защото не искам да го обиждам  Mr. Green
Война между феновете на актьорите? Mr. Green И аз няма да ги сравнявам тогава, щото да не се обиди някой. Mr. Green
 Тази тема за Юруков ли е само?
Стоянка Мутафова както винаги се показа блестяща.

# 292
Да- нашия Иванчо едвам го дадоха... много малка и незначителна роля! Той  заслужава повече...
Много повече. За малко се появи, но пък какво присъствие. Въобще няма да го сравнявам с Деян Донков, защото не искам да го обиждам  Mr. Green
Война между феновете на актьорите? Mr. Green И аз няма да ги сравнявам щото да не се обиди някои. Тази тема за Юруков ли е?
Mr. Green не, война срещу протежирането. Ма няма кой да ме чуе. Най- малко маститите продуценти  Mr. Green

# 293
Е чакай млад е още. Бързата слава, носи кофти последици. Има още да се учи. Peace

# 294
  • Somewhere far away
Е densi - чакай - това че ние говорим за Иван не значи, че темата е само за Иван! Peace
 Всеки си е свободен да говори за всичко - разбира се. Аз говоря повече за Иван признавам - но това е защото ми харесва и като герой, и като актьор. Той ми  е любимия персонаж от сериала, просто героя му , ролята му ми е най-сипматична и положителна от сериала.

Съжжалявам, че някои хора се дразнят от приказките ми за Юруков - ноо...това е! Mr. Green Flutter

# 295
Е densi - чакай - това че ние говорим за Иван не значи, че темата е само за Иван! Peace
 Всеки си е свободен да говори за всичко - разбира се. Аз говоря повече за Иван признавам - но това е защото ми харесва и като герой, и като актьор. Той ми  е любимия персонаж от сериала, просто героя му , ролята му ми е най-сипматична и положителна от сериала.

Съжжалявам, че някои хора се дразнят от приказките ми за Юруков - ноо...това е! Mr. Green Flutter

Mr. Green
Te от мен се дразнят повече, въпреки, че аз въобще не говоря за Иван Юруков в темата. Само при изключителни обстоятелства Mr. Green

ето нещо за разведряване:

http://www.btv.bg/seriali/stolichani/id/1134 Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 23:41 от slashwoman

# 296
Христос Воскресе!!!  Heart Eyes

П.П. Спаам по неделному... Blush

# 297
Честит Великден на всички!!!

# 298
  • Somewhere far away
Бъдете здрави!

# 299