"Столичани в повече" - тема 2

• 54 852
  • 735
  •   1
Отговори
# 345
Пак много приятна серия. И всичките актьори са прекрасни, само имам забележка към Иван Панайотов, много е скован, може и по-добре.
Похвала и за администраторите на темата, структурирана е добре.

# 346
Йовче, а честито сефте!!! Grinning

Довечера ще гледам "Шивачки" с Александра Сърчаджиева, Виолета Марковска и Елен Колева...досега не бях го гледала.  Embarassed

# 347
Пак много приятна серия. И всичките актьори са прекрасни, само имам забележка към Иван Панайотов, много е скован, може и по-добре.
Похвала и за администраторите на темата, структурирана е добре.
Аз още не съм я гледала  Sick днес ще наваксам.
Имам чувството, че тук не се дава голяма свобода на актьорите да интерпретират героите през собственият си поглед. Оттам е тази скованост, мисля  Crossing Arms

# 348
  • Somewhere far away
А хубав е филма, да! Който не го е гледал , да поправи тая грешка. Simple Smile

# 349
А хубав е филма, да! Който не го е гледал , да поправи тая грешка. Simple Smile
аз съм го поглеждала- няма да повторя. Елен Колева супер лоша игра.

# 350
  • Somewhere far away
за нея не знам, може би,  но останалите си бяха добре.

# 351
Аз, пък се чудя дали леката скованост не е търсен комедиен ефект  Thinking... все пак, образите са леко фарсови (кат' М-р Бийн, Рене, Мишел от Съпротивата, Хер Флик и т.н.).

Някой беше коментирал, че няма какво да се коментира  Thinking - нормално е за комедията  Peace(аз не съм в състояние да пиша дълбинни анализи след епизод от "Ало-Ало"), великите размисли и страсти, обикновено налягат човек след епизод от мелодрамата.
На мен ми допада, че ми представят обикновени хора, не много лоши...за които да няма какво да се коментира.  Wink
Надявам се, няма да вкарат интересностите от стандартната мелодрама (аз лично имам проблем с този жанр  Sad ):
1. Някой се чуди от кого точно е бременен;
2. Отвличане с искане на подкуп;
3. Болница - нужда от трансплантация или последен стадий на рак';
4. Изневери и побои;
5. Извънбрачен син, дъщеря или близнак "изкачат" от небитието.
и т. н. мелодраматичности и трагичности.

На мен ми е добре така, е вЕрно няма к'во толкова се коментира... Wink

# 352
  • София
още не съм гледала серията. Тази вечер ще я изгледам.
Мернах трей-а по ТВ. Май ще има целувка м/у Андрей и Мимето  newsm78

"Шивачки" ми хареса  Peace

# 353
Аз искам да е като във френски филм - нещата винаги могат да станат още по-зле. В една френска комедия задължително има едно убийство, някой пребит и една раздяла.
На френска вълна съм, да обясня, защото още съм под въздействието на един страхотен филм със Стефан Фрейс "Аутопсия", режисиран от също любим актьор Жером Анжер  Mr. Green Heart Eyes

айде една снапшотка от мен:)

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 20:11 от slashwoman

# 354
за нея не знам, може би,  но останалите си бяха добре.
Пък тя взе за него наградата за актриса на годината. Mr. Green Хубав е филма. Peace

# 355
Димко(Димчо) е голям смотльо.Отива му и професията  Whistling
Още от както се блъснаха  в първа серия Мимето и Андрей стана ясно,че ще се залюбват Simple Smile

# 356
Славея и Йордан така сe натикаха с тая партия, тя освен да им взема парите, нищо друго не прави.А пък ако не спечелят изборите, не само етажа, може всичко да загубят,  ще се окажат на нула май те.
Иначе серията ми хареса, то тук по принцип всичко си върви плавно. А и войната между двете семейства се развихри съвсем.Йовка определено ми хареса най-много отново,а мъжа й верно е за психиатър, той съвсем се е вманиачил.Нищо чудно скоро да се окаже с рога, ама най-вероятно и затова ще разбере последен.
Хареса ми и това, което Андрей каза на майка си, че и те са като Чеканови, те дават, другите вземат, как тогава ще се оправят нещата/или нещо от тоя сорт беше/.

Андрей е селският красавец Joy

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 09:10 от skofiild

# 357
  • Somewhere far away
Селския ерген!  Grinning  Joy

# 358
  • España (Плевен)
Леле  Rolling Eyes Rolling Eyes  момичета не съм гледала цели 2 епизода. По вашите коментари чета, че става доста интересно. Дано имам възможността да гледам за напред. Поздрави..

И една почерпка от мен за здравето на новородената ми кукличка Велина. На 21.04 родих една страхотна принцеска..  Heart Eyes Heart Eyes

# 359
Кати, честито само радост да ви носи  bouquet
Виждам, че с каката са почти на една дата. Трябваше да побързаш и с един масраф да минаваш и двата рождени дни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт