"Столичани в повече" - тема 2

• 54 854
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Тия хора що не дават сериала от 20.00ч? Докато чакам да започне съм задрямала и пропуснах как наша Йовка се озова на рецепцията.  Crossing Arms Ама и как може свекър и` така да я юрка?! Ами ще се научи момичето, какво толкова.
Харесва ми сериала и това е!  Simple Smile Много свеж, развлекателен и в същото време показва действителността.

Любимите ми изрази от тази серия:
"Най-хубаво е там, където ни няма"  и  "На жената трябва да се извиняваш. С майка ти се скарахме и аз не и` се извиних, тя ми изневери, аз пак не и` се извиних и тя ме напусна"  Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 апр 2011, 16:56 от Fortuna

# 361
Запис  Peace не е никак лошо филмчето, макар че очаквах малко повече, но пък има време Simple Smile

# 362
А Чеканов младши Селският идиот  Laughing
И един виц за софиянци да ви разкажа:

Софиянец клиент към софиянец келнер:"Къде ми е пържолата?" - "Под лимончето."  Mr. Green

# 363
http://www.youtube.com/watch?v=SZtxBu5unxg&feature=player_embedded
Вижте какво е направил фен на сериала!!! йай

# 364
К А Т И, да ти в жива и здрава малката кукла!

И мен ме дразни, че пускат сапунка преди Столичани  Twisted Evil.

# 365
А, пък аз се чууудя защо ни изостави нашата домакиня КАТИ...а, то било за хубаво  Grinning

Честито бебенце, да сте живи и здрави всички!!!
Hug

# 366
Искам У столицата, пъъък!!! Айде де, Буциии!!! Grinning

Титаник потъва, Димеее!!! Бягай, докат' е време!!!  ooooh!

# 367
  • София
КАТИ, честито   bouquet

# 368
Само Бен Афлек е по- висок от наш Андрейко:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Най-стройният, най- хубавият бе. Калин Врачански ако има 1.70, аз ще се прекръстя. Ай, не лъжете  Mr. Green

Кои са новите секссимволи в сезона на БГ сериалите

# 369
  • КиТ
Кати жива  и здрава да ти е малката принцеска  bouquet  bouquet  bouquet

Слаш добре,че песновката я пусна във Фб,цял ден я слушах Crazy Peace

Най-стройният, най- хубавият бе. Калин Врачански ако има 1.70, аз ще се прекръстя. Ай, не лъжете  Mr. Green

Дори го писа ли:
Ръст:около 1,75 м
 hahaha hahaha hahaha hahaha,не е толкова със сигурност видях го на живо дори мина покрай мен докато се усетя,че е той(щото не очаквах,че във Варна ща го засека Crazy),ма беше по нисък от мен,а аз съм 173 Mr. Green

# 370
Кати жива  и здрава да ти е малката принцеска  bouquet  bouquet  bouquet

Слаш добре,че песновката я пусна във Фб,цял ден я слушах Crazy Peace

Дори го писа ли:
Ръст:около 1,75 м
 hahaha hahaha hahaha hahaha,не е толкова със сигурност видях го на живо дори мина покрай мен докато се усетя,че е той(щото не очаквах,че във Варна ща го засека Crazy),ма беше по нисък от мен,а аз съм 173 Mr. Green

ми да му направят реклама, нали го бяха набедили за новият секссимвол Mr. Green Не върви да е метър и семсе Mr. Green Абе друго си е 186, ех..размечтах сА Mr. Green Grinning

# 371
Може да сте коментирали, но аз да се изкажа за любовната история  Grinning. Очаквам Мимето да хлътне по Андрй, но в последствие да разбере първоначалната идея, която беше той да се сближи с нея за да изкопчи информация за богатството, което откри дядо й и да го отреже  Wink. Не знам как ще предотврати сватбата Андрйчо, но ще чакаме да видим  Grinning.

# 372
Може да сте коментирали, но аз да се изкажа за любовната история  Grinning. Очаквам Мимето да хлътне по Андрй, но в последствие да разбере първоначалната идея, която беше той да се сближи с нея за да изкопчи информация за богатството, което откри дядо й и да го отреже  Wink. Не знам как ще предотврати сватбата Андрйчо, но ще чакаме да видим  Grinning.
Мимето не е толкова умна, или добре се прикрива.
А и това не беше първоначалната идея на Андрей. Той се влюби в нея още в момента, в който тя го връхлетя с колелото.

# 373
Все повече ми харесва сериалът - забавен и разпускащ, макар че някои от засегнатите теми и идеи ми оставят един такъв горчив вкус, защото са толкова вярни за съжаление.

Само не мога да разбера защо в темата толкова често се срещат мнения, които изтъквайки, че харесват Столичаните, задължително ги  поставят в контраст на вече видите ли затъпелия Стъклен дом.  Thinking  И чак някаква радост се усеща как Столичани в повече е по-добрият, а Стъклен дом се дънят образно казано по мнения на някои тук. Колкото повече хубави сериали имаме, толкова по-добре, колкото повече талантливи актьори, толкова по-добре. Ама явно си ни е черта на характера това - за да покажем колко харесваме нещо, трябва да посочим с пръст друго. Не се заяждам, просто си споделям впечатленията от темата.  Peace

# 374
  • софия
Колкото повече хубави сериали имаме, толкова по-добре, колкото повече талантливи актьори, толкова по-добре. Peace
  bouquet
Аз гледам и четирите - сега страдам за ЗЛ - Какво ще гледам в 18.30, идея си нямам.  Танджекитайски простотии не гледам от 88 година - започнах и свърших на "Робинята Изаура". Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт