"Столичани в повече" - тема 2

• 54 757
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Еехеее току що го дадоха Андрей и вече е в подписа на Слаш Laughing
това са бонус-снимки преди всеки епизод. Качват ги в сайта  Heart Eyes

серийката ми хареса. И защо са толкова кратки!!!
Серията беше възлова. Мисля си,че ако развият добре драматичните моменти, без да се вземат насериозно и да копират, както Стъклен дом, клишетата от америакнските серии, ще се получи една наистина добра история:)

Последна редакция: ср, 13 апр 2011, 22:11 от slashwoman

# 61
Мама Цоцоланка,пр-ката е Ярослава Павлова от Добрич  Wink-много е добра.

Вярно ли? От там всички сме от лъв нагоре Mr. Green......

Серията, да, беше много хубава......И се учудвам,че толкова малко мнения има тази вечер тук в темата........И не стига,че са кратки, ами и само в сряда......

Къде е Перегрин с лафовете от тази вечер??????

Димо след колко време щеше да се върне? Дни, часове, минути.......

Въх....и пръстена на ръката на Яна......

# 62
Мама Цоцоланка,пр-ката е Ярослава Павлова от Добрич  Wink-много е добра.

Вярно ли? От там всички сме от лъв нагоре Mr. Green......

Серията, да, беше много хубава......И се учудвам,че толкова малко мнения има тази вечер тук в темата........И не стига,че са кратки, ами и само в сряда......

Къде е Перегрин с лафовете от тази вечер??????

Димо след колко време щеше да се върне? Дни, часове, минути.......

Въх....и пръстена на ръката на Яна......
Двамата Ванковци играят страхотно. Предвкусвам какво ще бъде удоволствие за окото, когато Диме откачи окончателно от ревност.  Mr. Green

# 63
Професионална работа, веднага има новата серия на сайта. Поздрави за адекватната реакция!

# 64
  • Somewhere far away
Много хубав бой се получи Grinning
И Иван Юруков все повече ми се издига в очите... особено след като го гледах в Народния , ролята му в "Престъпление и наказание" беше нещо велико! Наистина много забележителен, запомнящ се и харизматичен актьор.  bouquet Heart Eyes

# 65
  • София
много добра серия  Peace

"Събираме се общински финансисти в Банско, елитът на нациятаJoy Joy Joy Joy Joy

# 66
  • София
Браво! Много хубава серия!10-ка й давам!!!

Много хубава игра на всички актьори, много хубав сценарий, хубави закачки в текста!!! Бравос! И боят бая реалистичен!!! Само дето ми се стори странно, след като разпитат някой, го пускат пак при останалите - май по принцип се отделят, за да не се наговарят... Но това е бял кахър.

# 67
Браво! Много хубава серия!10-ка й давам!!!

Много хубава игра на всички актьори, много хубав сценарий, хубави закачки в текста!!! Бравос! И боят бая реалистичен!!! Само дето ми се стори странно, след като разпитат някой, го пускат пак при останалите - май по принцип се отделят, за да не се наговарят... Но това е бял кахър.
е, това е участъкът на Извор, все пак. Не Централният затвор. Видяхте ли, че Марче и Андрей бяха облечени подобно и в почти еднаква тоналност. Ех, щом чак неромантичната ми душа се разчувства  Heart Eyes

# 68
  • КиТ

Тя е уникална личност Crazy Joy Joy Joy Joy,ако има начин ще изкапа всичко за тоя субект Whistling Whistling Whistling

Да бе що няма коментари  Shocked,в понеделник нИ мой пуснеш мнение в СД(ма то щот беше нов сезон Crazy)

Чакам да видим Димо как ще отстъпи на Андрей и с кого ша го залюбат,много бързам ма искам вече същината Mr. Green Joy Joy Joy

# 69

Тя е уникална личност Crazy Joy Joy Joy Joy,ако има начин ще изкапа всичко за тоя субект Whistling Whistling Whistling

Да бе що няма коментари  Shocked,в понеделник нИ мой пуснеш мнение в СД(ма то щот беше нов сезон Crazy)

Чакам да видим Димо как ще отстъпи на Андрей и с кого ша го залюбат,много бързам ма искам вече същината Mr. Green Joy Joy Joy

Тепърва боят за Хубавата Мария предстои  Mr. Green
В СД, където пишат, половината са агенти на bTV Mr. Green Laughing

# 70
Аз само на запис ги гледам сериите... За първи път 4-тата серия не ми сечеше в сайта на бтв Simple Smile

# 71
  • София
Великолепна серия - тия дни ще драсна нещо повечко! Heart Eyes Heart Eyes

И на мен Иван Панайотов ми хареса в тази серия. Досега нещо не го възприемах, ама този път ми се понрави. Heart Eyes

# 72
# 73
Наистина някой следи кмета, когато си прибира рушветите. dance Дори на вчерашния епизод се видя сянка на вратата.Кмета обаче не забеляза.Кой ли е? Сигурно някой нов герой или защо не дъщеря му? Не знам...чакам в новите серии да се разкрие.

# 74
  • През девет планини в десета...
Вместо запис ще кажа, че Йовка ми е любимка за в момента. Много свеж и забавен образ. Mr. Green Flutter

Общи условия

Активация на акаунт