"Столичани в повече" - тема 2

• 54 719
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Вместо запис ще кажа, че Йовка ми е любимка за в момента. Много свеж и забавен образ. Mr. Green Flutter

Ха-ха и на мен, особено сцената със свекървата "Йовке, оправяй се с мъжа си.."  Mr. Green
Много я харесвам и Силвия Лулчева, направо ми се издигна в очите, чак сега откривам актьорския и талант  Peace

# 76
  • София
Да почерпя по столичански, тъй като на този ден, преди 19 години, се раждам аз - в Окръжна болница в столицата - София: Grinning

# 77
Ха, честито Тинче и всичко хубаво.

Лютов към Лютова: Ако не спечелим изборите какво ще правим, в Австралия ли ще живеем?
Лютова:За теб незнам, ама аз ще съм в София,при мама.
Йовка е страшна, как награби Андрей.

# 78
  • На морето!
Честит рожден ден, t1n43t0!   bouquet

# 79
Много ми хареса тази серия и си мислех сега ако има пакотрицателни коментари вечеееее  #2gunfire
Силвия Лулчева е супер в тази роля.Как командва мъжа си ,"куфарите",или "Ти ще мълчиш ,аз ще говоря"  Mr. Green
Само пи арката нещо не ми хареса ка си изигра ролята много се вживяваше .А Андрей какъв бой направи само ...бравооо

# 80
Вместо запис ще кажа, че Йовка ми е любимка за в момента. Много свеж и забавен образ. Mr. Green Flutter

Ха-ха и на мен, особено сцената със свекървата "Йовке, оправяй се с мъжа си.."  Mr. Green
Много я харесвам и Силвия Лулчева, направо ми се издигна в очите, чак сега откривам актьорския и талант  Peace
Аз на Силвия Лулчева отдавана съм й открила актьорския талант. Страхотна е!

# 81
Аз на Силвия Лулчева отдавана съм й открила актьорския талант. Страхотна е!

А аз както казах досега съм я гледала само като водеща на живо, иначе като глас ми е позната.
Много хубаво имитираше пиарката "...таргет група, people friendy" /това на бг не мога да го напиша  Mr. Green/. Точно толкова смешни ми звучат мои приятели, които боравят с тези "вносни" длъжности, все едно си нямаме български екваленти, ама друго си е- гръмко звучи  Heart Eyes

# 82
Снощи така съм се смяла, особено на Йовка и свекърва й Mr. Green. За сега най-много ми харесва играта на Иван Юруков Peace

# 83
  • София
ЧРД на Тинчето   bouquet

и на мен Йовка ми хареса как говореше със свекърите  Peace Славея защити синовете си пред снахана, но после ги направи на 5 стотинки  Mr. Green

# 84
  • густо майна Филибето
След снимките на кмета с куфарчето кой кого ще изнудва? Grinning

# 85
  • КиТ
В СД, където пишат, половината са агенти на bTV Mr. Green Laughing

хаххах дан изляза и аз таен агент,туко виж Crazy Whistling Whistling Whistling Joy Joy Joy и спешъл фор ю да съм вкарала Коки Flutter Flutter Flutter

Тинче честит рожден ден    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 14 апр 2011, 11:42 от plami89Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

# 86
Много свежарско и отпускащо сериалче. Искам още такива, но задължително български.

# 87
След снимките на кмета с куфарчето кой кого ще изнудва? Grinning

Ще откраднат парите на Любо Нейков от гаража/мазе, а всичко ще се потули с брак между Андрейчо и Марковска.......

Танче, честит рожден ден! Тц....аз искам локум за почерпка.......

# 88
Ама той в гаража ли си ги крие парите.Ако е така може и сина му да го дебне  Grinning

# 89
  • Талант на 2012,2013 г.
Опааааааа.... идвам навреме. Да се почерпя за здравето на Тинчето.

Жива, здрава и щастлива бъди! Hug

Сериалчето щом си е наше, значи е хубаво!!!!

Общи условия

Активация на акаунт