"Столичани в повече" - тема 2

• 54 719
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Ама той в гаража ли си ги крие парите.

Май ги крие в архива на Общината.

# 91
След снимките на кмета с куфарчето кой кого ще изнудва? Grinning
чакай да се появят снимките в следващата серия. Laughing

# 92
  • Fort Worth, TX
Вместо запис ще кажа, че Йовка ми е любимка за в момента. Много свеж и забавен образ. Mr. Green Flutter

Ха-ха и на мен, особено сцената със свекървата "Йовке, оправяй се с мъжа си.."  Mr. Green
Много я харесвам и Силвия Лулчева, направо ми се издигна в очите, чак сега откривам актьорския и талант  Peace
И двете се справят много добре.Хареса ми серията.

# 93
Харесва ми сериалчето и това си е ! Да видим какво ще стане със снимчиците дето направи Андрейчо на кметчето / ако не са го дали в тази серия, че гледах на пресекулки пречиха ми/
Йовка е супер, милата мъчно ми е за нея, Славейчето-невероятна, даже малката /забравих й името/ много ми харесва как си и грае ролята.

# 94
Запис да следя темата.  Simple Smile

# 95
  • Талант на 2012,2013 г.
Малката е невероятна. А на Йовчето не и се отвори парашута... Жалко... Laughing

# 96
А на Йовчето не и се отвори парашута... Жалко... Laughing
Ама пък се пробва жената  Grinning

# 97
всички са супер, само не разбрах защо Стоянка Мутафова не говори  newsm78

# 98
всички са супер, само не разбрах защо Стоянка Мутафова не говори  newsm78

Това се питам аз вече 4 епизода.Да й напишат 5,6 реда пък..На този етап персонажа й е напълно излишен.

Йовчето ми е любимка,а прическата й тип бръкнала в контакта допринася за забавния й образ.Хареса ми това,че привидно няма пластични операции и най-накрая виждам във филм едно нормално изглеждащо момиче.Да му писне на човек от преправени и окльощавяли Барбита.

# 99
  • Талант на 2012,2013 г.
Голямата Стоянка Мутафова тук направо бледнее с тези мимики дето ги прави. Ужасно е. #Crazy

# 100
  • Burgas, Bulgaria
Бабата не говори,защото е онемяла от шока,нали я водиха на доктор.

# 101
Стоянка не говори защото след смърта на мъжа си онемя от мъка, така казаха още в първия или втория епизод и от тогава е така, но е тъпо вече е време да проговори. В едно интервю каза че още лесно си помни ролите, но не вижда и затова нейния сценарии е като плакат с големи букви, но това не значи че нетрябва да има реплики. Искам си Стояна която познавам, много я харесвам
Роксалана ме изпревари

# 102
И аз не виждам мястото на Мутафова тук, предположих че е рекламен трик, все пак името и вдига летвата.
Дано се съживи малко, тя е голям образ  Peace

П.П. Преди години четох биографията и, бяхме  в болница тогава с каката, ей така ми вдигаше духа тази книга...голяма лудетина е била

# 103
Честит Рожден Ден, Тинче!!!

Брей, как се е пригласил, чилякът  Laughing Тинче, нИдей го кара да чака...'зИмай го бърже!!!  Laughing

Joy Joy Joy Весел купон!!!

# 104
Добра серия беше. Хареса ми.

Общи условия

Активация на акаунт