"Столичани в повече" - тема 2

• 54 722
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • Враца
Йовка отговаря перфектно на типажа , който трябва да пресъздаде.

Само не разбрах, защо освен участниците в боя, трябваше да задържат и момичето Simple Smile))

# 106
  • Стара Загора
Ами нали и тя участва в боя, като удари единия с шише по главата

# 107
  • Враца
Хулиганка Simple Smile

# 108
  • España (Плевен)
Тинче, Честит Рожден Ден! Много здраве, късмет и любов от мен..   Hug 

Тази сериика също си я биваше.
Йовчето ми хареса в началото как се нахвърли върху Андрейчо.. но.. не й излезе късмета.
На мен ми харесва и играта на Руслан или по точно героят му Спас. Има доста интересни сцени с него. Видяхте ли как хвърли левчето на Радко и му каза: "Баща ти ще се зарадва." А той как се хвърли горкия..   hahaha hahaha
А Рангел не крие ли парите си в Архивите на Общината? Поне така на мен ми се вижда..  newsm78

# 109
  • Враца
В мазето си ги крие  Peace

# 110
Тинче, Честит Рожден Ден!  Heart Eyes Hug

Пламчи, ти си психо -агент. Четеш ми мислите Mr. Green

Deathcrush, завиждай. Аз пък видях Коки на живо  Mr. Green Heart Eyes
ей, промото забравих  Mr. Green

http://www.btv.bg/seriali/stolichani/videos/video/72915770-V_sle … ni_v_poveche.html
И за всички фенки на Иван Юруков имам изненада. Но после  Heart Eyes

# 111
  • София
всички са супер, само не разбрах защо Стоянка Мутафова не говори  newsm78

Това се питам аз вече 4 епизода.Да й напишат 5,6 реда пък..На този етап персонажа й е напълно излишен.

и аз това се питам  newsm78 Само кима с глава, вдига рамене и гледа. Толкова ли няма една, две реплики за тази велика актриса. Спокойно в разговорът с Мария можеше да й разкаже за нея и дядо й, да я посъветва нещо, да каже 2-3 думи  newsm78

# 112

-Чужденците идват заради римските старини. Българите идват по двойки. Пристигат късно вечерта, тръгват си рано сутринта.

-С визия се печелят избори.
-Аз, пък мислех, че с кебапчета.

-Всеки член на партията има право на...членски внос.

-Ти, където искаш. Аз отивам при майка ми...в София.

# 113

-Светия синод пита ли? Митрополията пита ли? Мене пита ли?
-Отче, имам само 10 кинта.
-Добре, дай ги. Чакай,...не тука...Снимай,...щом така е рекъл Господ.

# 114

Това се питам аз вече 4 епизода.Да й напишат 5,6 реда пък..На този етап персонажа й е напълно излишен.

и аз това се питам  newsm78 Само кима с глава, вдига рамене и гледа. Толкова ли няма една, две реплики за тази велика актриса. Спокойно в разговорът с Мария можеше да й разкаже за нея и дядо й, да я посъветва нещо, да каже 2-3 думи  newsm78
Явно не си погледнала 2 поста по нагоре и ще разбереш защо.То това вече за 1000-тен път го обясняват ,но ..............Жената онемя от шока ,който получи когато почина мъжа и,а той се задави с локум и така почина.

# 115
  • София

Явно не си погледнала 2 поста по нагоре и ще разбереш защо.То това вече за 1000-тен път го обясняват ,но ..............Жената онемя от шока ,който получи когато почина мъжа и,а той се задави с локум и така почина.

еее, това с онемяването съм го пропуснала  newsm78 Тогава защо не й обръщат внимание и да  я водят на лекар.

Преслава влиза в сериала.

# 116
ОбиЦЪм чалгЪтЪ... Mr. Green

# 117
  • Somewhere far away
Тинче, Честит Рожден Ден!  Heart Eyes Hug

Пламчи, ти си психо -агент. Четеш ми мислите Mr. Green

Deathcrush, завиждай. Аз пък видях Коки на живо  Mr. Green Heart Eyes
ей, промото забравих  Mr. Green
Ахаха ами не завиждам... защо да завиждам след като и аз съм го виждала на живо?  Mr. Green Party Grinning
Теб те помня между другото, пишехме миналата година в темата за Стъклен дом, и помня че и ти беше фенка на Антоний Grinning

# 118
  • София
сега гледах трей-а детайлно. Андрейчо с кокичето на балкона, а бабата ги свари и проговори  Grinning

# 119

"Забранена любов"                "Стъклен дом"                                     "Столичани в повече"

Яжте повече от хубавия (българския) локум - помага на храносмилането и настроението! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт