"Столичани в повече" - тема 2

• 54 672
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Somewhere far away
е че ние само такъв ядем. Laughing

без първия , де... Mr. Green

# 121
Слаши, айде пускай изненадата, дее  Praynig  Hug  Че, отивам да гледам сър Антъни и нЕкви демони.  newsm43  ooooh!

# 122
Слаши, айде пускай изненадата, дее  Praynig  Hug  Че, отивам да гледам сър Антъни и нЕкви демони.  newsm43  ooooh!
току- що я почвам Wink отивай да гледаш, тъкмо доде свърши филмът, ще съм готова.  Mr. Green

# 123
# 124
  • София
Благодаря виииииииии на всички за прекрасните пожелания за рождения ми ден! Hug Hug Hug

П.П. Аз съм добричка, затова не раздадох локуми - не се знае какви ще бъдат последствията, все пак... Да не рискуваме... Whistling hahaha hahaha hahaha

# 125
Май няма много какво да се обсъжда в тоя сериал, като в темата има само спам, локуми и картинки - скоро и чалга! Честита ви Преслава!

# 126
  • София
Май няма много какво да се обсъжда в тоя сериал, като в темата има само спам, локуми и картинки - скоро и чалга! Честита ви Преслава!
Аз не само, че нямам нищо против Преслава, ами даже я приветствам - харесвам я, така че... окей ми е. Wink

# 127

Благодарим ти за изпълненият с мнение, позитивизъм и слънчева енергия пост. Заповядай пак другата седмица. Тогава ще раздаваме баклава и антидепресанти Wink

# 128
  • Пловдив
Йовка отговаря перфектно на типажа , който трябва да пресъздаде.

Само не разбрах, защо освен участниците в боя, трябваше да задържат и момичето Simple Smile))

Тя нали разби една бутилка в нечия глава.
Защо към темата не пуснем анкетка ?

# 129
Несъмнено 1 от най-добрите Български сериали поне за мен Simple Smile

# 130
  • Пловдив
Несъмнено 1 от най-добрите Български сериали поне за мен Simple Smile

Същото ми е мнението. Да не се сърдят феновете на някои други сериали, но повечето са "помия". За български сериали говоря, да. Този обаче е различен.
С това ми харесва и го отличавам от другите: играят много добре (само от В.Марковска сякаш има какво още да се желае); като сценарий е доста избаран; има наистина комични ситуации, тоест да се смееш не защото е тъпо, а защото е смешно, искрено забавлява.

# 131
Страхотна серия! Направо не усетих кога започна и кога свърши. Браво на всички- Йовка, Славейчето, Янчето, мъжкият състав....абе да не ги изреждам - справят се чудесно с ролите си. Очаквам с нетърпение следващият епизод.

# 132

Мерсиииииии!!! Heart Eyes Hug

# 133
Димо: "Ще се съберем 358 общински счетоводители от цялата страна. Елитът на нацията!"  Joy

# 134
И на мен ми е забавен сериала,толкова искрени са емоциите,няма превземки Wink

Общи условия

Активация на акаунт