"Столичани в повече" - тема 2

• 54 795
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
И мен много ме кефи сериала и ми е криво, че нямам възможност съвсем спокойно да го гледам Mr. Green. Но пък тогава може да се взирам прекалено в подробности и да намирам кусури. Снощната серия беше може би най-добрата от началото. От актьорите съм най-впечатлена от Силвия Лулчева, досега я свързвах основно с глас от досадни реклами и дублажи на филми. Стоянка Мутафова... поклон пред таланта й, но и уважение към годините, няма как по-централна роля. Пък и ето, проговори, явно ще има какво да каже, освен, че раздяла и хубаво често е едно и също Laughing. Признавам, че не съм чак покосена от хубостта на Иван Юруков, харесва ми, но....

# 256
За мен най-добри в този сериал са Спас и Йовка, най-добре изразяват чувствата си в зависимост от ситуацията.Ето например снощи най ми хареса техния разговор, след като му взеха апарата, толкова естествен, точно така биха реагирали хората и в реалния живот.Хареса ми и сцената в която, двете семейства се плюеха.
И за мен Марийчето не се справя много добре, особено като е с Димо е най-зле.Като каже това Диме ми е така лигава.

# 257
За мен най-добри в този сериал са Спас и Йовка, най-добре изразяват чувствата си в зависимост от ситуацията.Ето например снощи най ми хареса техния разговор, след като му взеха апарата, толкова естествен, точно така биха реагирали хората и в реалния живот.Хареса ми и сцената в която, двете семейства се плюеха.

Ааа, тук грешиш, аз категорично нямаше така леко да приема изхарчените напразно пари от сватбата  Naughty

Димо, добре, че ме подсетихте, много грозновато това момче бе.....де го намериха  newsm78
Руслан Мъйнов много се е освинил, ужас, не е от телевизора   Mr. Green

# 258
Признавам, че не съм чак покосена от хубостта на Иван Юруков, харесва ми, но....

Наистина Иван Юруков не е мистър България, още по-малко мистър Олимпия, но все пак е висок и симпатичен и аз доста го харесвам, мисля че има много финни черти на лицето. Плюс това, образа който играе - на авантюрист и фотограф, е точно моя тип момче. А и толкова романтично изглеждаше с това насинено око... ех, за менe никой не се е бил  Wink
Някой по-назад беше написъл, че Андрей бил като нагъл коцкар, това изобщо не е вярно, не е нагъл, а настоятелен, упорито е момчето и не се отказва лесно, а Мимето е високо морална и не може да се реши така бързо да изневери на Димчо. Пък и ако не се дърпа, няма да е интересно.
Обаче тва със стълбата беше много зле измислено, специално са и направили стълба на Мимето до втория етаж в случай на пожар и за да и се качват по-лесно ухажорите Simple Smile) Сегаа, Андрей като е толкова влюбен, можеше да се понапъне малко и да се изкатери и без стълба.

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 14:01 от TulipMania

# 259
  • КиТ
Ninakata, за да си отговориш на дълбоките въпроси, които те вълнуват ти препоръчвам да изгледаш... нашествието на „Живите мъртви”

Рядко романтичен филм, с невероятни и завършени човешки истории и най-важното...разказва се за щастливи и задоволени жени.
Полезен филм.
 rotfImbo  rotfImbo  rotfImbo

Е що бе добро сериалче е аз го следя,даже чакам 2ри сезон Mr. Green и дори имаше и там 3риъгълник,кво чудо Mr. Green Joy Joy Joy Joy

Съгласна,че и в СД има недомислени работи,както и тук,ма не трябва чак толкова да се вглеждаш,нали е направен да те разведри и разсмее Wink Peace Ако държиш,да гледаш някой по-смислен сериал варианти бол и списък мога да ти напиша....но не с толкова хйтърски пост!

# 260
  • густо майна Филибето

Ааа, тук грешиш, аз категорично нямаше така леко да приема изхарчените напразно пари от сватбата  Naughty

Димо, добре, че ме подсетихте, много грозновато това момче бе.....де го намериха  newsm78
Руслан Мъйнов много се е освинил, ужас, не е от телевизора   Mr. Green

Много строго съдиш Wink
Руслан си изглежда като 30% от мъжете на тази възраст, а на Димчо ролята е да е смотльо, да не се лъжем от нея.

# 261
  • София
Димо си е типичен книжен плъх от селсли тип т.е. на село да си счетоводител, данъчен и т.н. си е връх, който малцина достигат  Wink

# 262
  • Somewhere far away
Ninakata, за да си отговориш на дълбоките въпроси, които те вълнуват ти препоръчвам да изгледаш... нашествието на „Живите мъртви” [/color]

Grinning Grinning  Joy Joy Joy
 пхахаах- засечка! Joy

# 263
  • София
Така се изкефих на Стоянка Мутафова! Party Обожавам я тази жена! Чудя й се и й се мая - на тези години, пак играе перфектно! Евала!
Бабата и Мимето... все едно гледам моята баба и мен. Така топличко ми стана на душата... Heart Eyes

Ахах... Радко и Елена... hahaha

Любимата ми сцена... Говорят за Чеканови, говорят. Андрей се ядосва, казва да сменят темата. Баща му: "Коя момиче харесваш?", Спас: "Ей ся стана интересно!" hahaha hahaha hahaha

# 264
Перегрин, мисля, че след поста ти Нинаката е мъртва, освен ако наистина не се окажеш права, че е от въпросния сериал  Joy hahaha Joy bowuu

Димето това му е ролята. В Забранена любов, където игра дилър на трева беше тотално различен. Днес в ТВ сага има интервю с Иван Панайотов. Надявам се, че утре ще е вече качено в нета, щото се жертвам само за един  Mr. Green

но малко в аванс, Иван Панайотов казва, че в ролята му е заложено развитие и големи обрати Wink

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 18:04 от slashwoman

# 265
  • София
В следващия епизод на "Столичани в повече": Heart Eyes

http://www.btv.bg/seriali/stolichani/id/1134

# 266
Т'ва, че Димето не си подхожда с Мимето не значи, че Димето  не е симпатяга или, че не заслужава да бъде щастлив  Wink
Дано да вкарат и други симпатични женски образи, така че Димето този път да "изтегли дългата клечка".
Grinning

Не се сещам, ама истинският Ромео по бръшлян ли се катереше за да стигне до Жулиета?  newsm78 Тука беше по стълба, ако беше по улука сигурно щяхме да мрънкаме, че е с крими наклонности и че не е ник'ъв фотограф, а кой го зна'Й с к'во се занимава у Австралията - туй зрителите нЕмаме угодия.  newsm78  Joy hahaha Joy

# 267
Т'ва, че Димето не си подхожда с Мимето не значи, че Димето  не е симпатяга или, че не заслужава да бъде щастлив  Wink
Дано да вкарат и други симпатични женски образи, така че Димето този път да "изтегли дългата клечка".
Grinning

Не се сещам, ама истинският Ромео по бръшлян ли се катереше за да стигне до Жулиета?  newsm78 Тука беше по стълба, ако беше по улука сигурно щяхме да мрънкаме, че е с крими наклонности и че не е ник'ъв фотограф, а кой го зна'Й с к'во се занимава у Австралията - туй зрителите нЕмаме угодия.  newsm78  Joy hahaha Joy
Има абсолютна логика в аварийната стълба. Все пак това е богаташка къща. Кметската къща и това е терасата на кметската дъщеря.

По бръшлян ще е следващия път, когато Чеканов взриви стълбата  Mr. Green

Тинче, мерси за промото:) Ай , ай ПиАрката:) Славея ще я гърми, чувствам  Mr. Green Laughing

Последна редакция: чт, 21 апр 2011, 18:26 от slashwoman

# 268
Не се взирайте и не задълбавайте. Идеята на филма е да ни забавлява, не е с претенции за съвършенство. На мен последната серия ми се стори постничка, може би защото имах големи очаквания. Но да не бързам толкова Simple Smile
За мен отношенията между Йовка и Спас са по-интересни от Мимето - Андрей. И по естествени и по-живи са ми... 
Ще следя и филмчето, и темата тук, защото ми опреснявате моменти Peace

# 269
Не се взирайте и не задълбавайте. Идеята на филма е да ни забавлява, не е с претенции за съвършенство. На мен последната серия ми се стори постничка, може би защото имах големи очаквания. Но да не бързам толкова Simple Smile
За мен отношенията между Йовка и Спас са по-интересни от Мимето - Андрей. И по естествени и по-живи са ми...  
Ще следя и филмчето, и темата тук, защото ми опреснявате моменти Peace
Интересен ми е само Спас. Йовка все така ми е неприятна и преиграваща:)

Общи условия

Активация на акаунт