"Столичани в повече" - тема 2

• 54 794
  • 735
  •   1
Отговори
# 270
Балканджи Йовка освен да цепи дърва е и домакиня (глади)   Wink - за мен си е колорит, голЕм.  Peace
Е, де Буци! Обърни ми малко внимание...  Grinning

# 271
  • София
А, сега се сетих за един лаф от пета серия, на който много се смях... hahaha hahaha

Рангел: "Нищо няма да правя за бъдещите поколения. Бъдещите поколения какво са направили за мен?"

Joy Joy Joy

# 272
Или пък Чеканов старши:"Да пием за каузата!" и синът му се провиква:"Кауза пердута!"  Mr. Green Laughing

# 273
Eх, че са бързи от БТВ-то - качили са репликите:  Party

Баба Марийка: "Еее, голямо чудо, преди мълчах, сега говоря! Ама на вас май не ви е много приятно, че проговорих!"
  Спас Лютов: "Как археологически обект, тука няма нищо, аз всичко съм проверил!"  Joy
  Рангел Чеканов: "Не, не, не, нищо няма да правя за бъдещите поколения. Бъдещите поколения какво са направили за мен, а?"
  Радко за певицата, която ще пее за кампания: "И ако може да е малко по-така..." Пацо кръчмаря: "Няма проблем, те всичките са по-така."
  Славка: "Ние със съседите сме винаги във война." Йордан: "Наскоро се осмелих да я обявя."
  Поп Григорий: "Аз какво погребение му спретнах, като слънце!"  Joy
  Мишо пияницата: "То на избори човек, ако не се продаде – кога!"  Sick
  Йордан към Славка: "Ако ни снимат двамата, никой няма да гласува за мен." Славка: "Какво искаш да кажеш?" Йордан: "Хората ни познават, ще се объркат кой от нас двамата е кандидат кметът."  Joy
  Мария в пещерата: "Тук жените са изобразявани в по-голям размер от мъжете, защото тогава е било времето на матриархата" Андрей: "Вкъщи все още е матриархат."  Joy
  Гълъбина: "Майко, сънувах нещо много лошо..." Баба Марийка: "Много хубаво, значи можеш да спиш."  Joy
  Гълъбина: "Добре, този сън на хубаво ли е, на раздяла ли е." Баба Марийка: "Е, то понякога е едно и също..."
  Славка към Андрей: "Татко ти се е опитал да говори с теб по мъжки, ти и на него нищо не си казал, и аз..." Андрей: "...И той по мъжки всичко ти е разказал!"  Joy
  Мария към Радко: "Опитай се да мислиш бързо и да говориш бавно, а не обратното."
  Яна Лютова: "Аз пък не искам тати да става кмет... Защото той е добър човек."
  Рангел: "За мен общината не е работа, а кауза. Наздраве за каузата!" Радко: "Кауза пердута!"
  Спас на семейната вечеря: "Знаете ли кой ще държи реч на тяхната сватба – баба Марийка нямата Simple Smile)"

# 274
  • София
Или пък Чеканов старши:"Да пием за каузата!" и синът му се провиква:"Кауза пердута!"  Mr. Green Laughing
И фейсовете на всички на масата... hahaha hahaha hahaha

# 275
  • Fort Worth, TX
А този епизод беше тотална скука, ама нищо не се случи, един час нищо и сори, че ще го сравня със Стъклен Дом ама там за два часа ти се разказва играта, дори е трудно да се следи.

Е тука мноооооооого сбърка!
Стъклен дом, особено сегашния трети сезон е толкова, ама толкова зле, че на Столичаните може само да му диша праха.
А в СД колко недомисилици има пък да не почвам, че не е за това темата.

Честно, спри да си причиняваш това мъчение, вижда се, че си късаш нервите, пази се.
Следя Сд от самото начало.3ти сезон е пълна тъпня.Меко казано съм разочарована.
Нина, как не те заболяха пръстите да напишеш тоз роман.,Ти верно си мазохистка.Само мяташ плюнки по готиния сериал, обаче тъпо и упорито си го гледаш  от 1-ва серия и описваш всичко с най-големи подробности. ooooh!

# 276
Няма нужда да противопоставяме сериалите един на друг - изобщо не са жанрово-еднотипни  Peace... Надявам се, че "чудесата в тази тема" няма да се случат и в темата на новия сериал на БНТ (който харесвам и гледам).  Peace

# 277
  • София

аааааааааа, това с кауза пердута беше голям смях  hahaha Joy Joy Joy Чуло момчето и искаше да ги шашне с някой завъртян лаф, ама не му доразбрал значението  Joy

# 278
  • Somewhere far away

Този момент много ми хареса Mr. Green newsm76- много сладко беше когато я настигна с колата и после когато тя се обърна и тръгна назад, той също подкара колата назад и препречи пътя й... хах! Heart Eyes Flutter Rolling Eyes

# 279

Този момент много ми хареса Mr. Green newsm76- много сладко беше когато я настигна с колата и после когато тя се обърна и тръгна назад, той също подкара колата назад и препречи пътя й... хах! Heart Eyes Flutter Rolling Eyes
Heart Eyes и на мен  Heart Eyes Сладка двойка са:)

хехе, снощи се разхождах из imdb да ровя и там за Столичаните дали е регистриран и чета във филмографията на Иван Панайотов, че е сценарист на някакъв филм със заглавие Урок по социология. Хубаво, ама фълмът е от 1975 гадина. Нащо момче е 85-ти набор;)  Laughing Mr. Green

Последна редакция: пт, 22 апр 2011, 11:14 от slashwoman

# 280
  • Fort Worth, TX
Добър ден на всички.Сутринта по БТВ имаше статистика за най-гледани БГ сериали.На първо място е Столичани в повече.Стъклен дом е на 2-ри, следва сериал по БНТ и на последно място е Забранена любов на Нова.Весел празник желая на всички.  bouquet

# 281
  • Fort Worth, TX
Явно младежа хич не е наясно що е то кауза пердута.

# 282
Добър ден на всички.Сутринта по БТВ имаше статистика за най-гледани БГ сериали.На първо място е Столичани в повече.Стъклен дом е на 2-ри, следва сериал по БНТ и на последно място е Забранена любов на Нова.Весел празник желая на всички.  bouquet
Peace Браво:)
И Забранената можеше да води, но..Нова са си виновни.. Sick А и той свършва, остават само 11 серии..(хлип)
Забранена любов е уникален с това, че едва ли някога сценаристи, от който и да било сериал, настоящ или бъдещ, ще си позволят подобна свобода на фантазии и страсти. Евала за което!  Heart Eyes

# 283
  • Somewhere far away
"Столичанката в повече" Вили Марковска - рожден ден на Великден

Стоянка Мутафова - истории за празници и делници.

http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/news/story/1053158891-Za_b … te_balgarski.html

Гледайте тази неделя Росенчо ..ще има интересни гости! Party Mr. Green

# 284
Гледайте днес от 20:30 по БНТ1 Иван Юруков в "Ако някой те обича".  Heart Eyes

(тъкмо подпалвах печката с програмата за телевизията и виждам Стоянка Мутафова и си казвам:"а, може да пише нещо за "Столичаните" и виждам, че става въпрос за "Ако някой те обича", филм, който търся из торентите отдавна. Надявам се, сега след излъчването му по Канала, да бъде качен и из някой тракер.  Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт