"Столичани в повече" - тема 2

• 54 968
  • 735
  •   1
Отговори
# 420
И проблемът "тука в България става само по тоя, втория начин" (разбирай с дадено скришом под масата,  с връзки и т.н.)  И аз се смея, смея, ама като се сетя, че тая действителност не е само във филма, и смехът секва.   Confused
Оф, хубаво си коментирах аз само чарът на Иван Юруков.

newsm10"Тежко, тежко вино дайте...да пия... че да забравя... " newsm78 Joy Как беше нататък...  newsm78 Embarassed
Как мойта мила ме изостави в тежък час Mr. Green

Я, нИдей да бъзикаш Ристю - него са го занимавали национални работи  #Sniper box bash bambam bg, не нЕкви любими.   Joy

НаздравИ  tooth
beer2 beer3 beerDrunk Wine Glass smile3546  smokeuu beer cheers

# 421
И проблемът "тука в България става само по тоя, втория начин" (разбирай с дадено скришом под масата,  с връзки и т.н.)  И аз се смея, смея, ама като се сетя, че тая действителност не е само във филма, и смехът секва.   Confused
Оф, хубаво си коментирах аз само чара на Иван Юруков.
Горкият Андрей, призля му, докато гледаше как семейството му е готово да даде живота си за етажа. За българската действителност..И стоеше настрана, уж той е друг, различен, отделно от проблема, а всъщност си точно там и същият. но животът още не му е представил изненадите с пълната си сила. Надявам се, че ще последва моментът, в който и Андрей ще трябва да се намеси, да се смеси "със селяните". Засега мис е струва , че не осъзнава напълно настъпилото противоречие в себе си- иска ми се да видя вътрешната борба на героя и как Иван Юруков ще го изпълни. Знам, че ще е блестящо. Надявам се , че сценарият е в тази посока. Ако не, здраве да е  Mr. Green

Да, би било интересно да се види как ще  изиграе подобна вътрешна борба. Но аз да си призная не искам да се смесва, искам да го гледам такъв, идеализиран даже на моменти, но ярък контраст на характерите и ситуациите около него. Наивно може да е, ама хубаво ми става.  Simple Smile
Те вече постигнаха констраста, сега е вече време да покажат Андрей как започва да се променя, процеден през призмата на българската действителност Mr. Green

# 422
Да, би трябвало и сигурно така ще стане. Simple Smile 
Просто не обичам да гледам тоя сценарий - промяната заради действителността, защото си го гледам достатъчно на яве. Но си права, предполагам така ще се развият нещата. Peace

# 423
  • Somewhere far away
Колкото и да се промени -  никога няма да заприлича на брат си #Crazy... тоя негов брат простооо ..чудя му се на моменти как може да е толко елементарен и простоват - точно в сцената когато говореше с пациант по телефона и аз изкоментирах че има мн такиа лекари в БГ дето само по телефона и само ти казват "спокойно всичко е нарееед няма страшноо!" и се сетих колко реална гледка е тва по болниците и ми стана едно... криво  Confused Sad...
та както и да е- и в точно тоя момент влезе Андрей и той каза почти същото нещо, което аз си помислих "вече по телефона ли лекуваш хората?"... така, че не мисля че Андрей може да падне толкова ниско дори да се промени, дори да има вътрешна борба - той просто е по-различен от тях според мен.. .И не му е в характера да бъде дребнав, да се кефи на сеира и да се занимава с некви съседски спорове и махленски истории.

# 424
И аз не искам да се променя, пъъъък.  #Cussing out Съзнанието ще определя битието, пъъък. superuu А, и е до характер и вътрешна архитектура при всеки човек.  Wink

# 425
Аз не казвам, че като се промени ще стане простак. Но, ако е решил да променя нещо, ще трябва да "слезе" при тях и да се опита да промени нещата отвътре. А може и, докато се опитва да промени тях, когато започне да се бори и със себе си, накрая да разбере, че е имал нужда от точно това.  Crazy
ииии, абе не говоря за това..но няма как да излезе чист от цялата ситуация. поне аз тъй виждам нещата:)

# 426
  • Somewhere far away
Да... а и да остане.. той ще остане заради Мария, ясно е че собственото му семейство едва ли може да го спре да замине и няма много да му липсва - може би само Яна- но тя е сладурана и умно момиче /и направо и завиждам че има толкова готин и грижовен батко!/. Grinning

# 427
Аз не вярвам Андрей да се промени в тази насока  Wink. Не знам как ще умилостиви Мимето, но очаквам те да бъдат Ромео и Жулиета, отдадени на любовта си и против семействата си.

Страхотна беше серията, така ми се иска да го дават по-често  Grinning.

# 428
  • Пловдив
А, нееееееееее - то лютеница т'ва ... Joy

Дааа,бе и то от салата... Laughing

# 429
А представяте ли си съкровището на дядото, да е там, където искат да строят конкурентният хотел  Laughing, нали Пацо донесе някакви разкопи и каза, че отдолу цял град има  newsm78.

Не мисля, че Славея ще даде на Йордан да се откаже от кандидатурата, те вече са във война.

# 430
Столичани в повече имали Забранена любов, живеели в Стъклен дом Под прикритие.........
Joy Joy Joy

# 431
# 432
  • Пловдив
Сега се сетих...дали наистина ударениета на Извор пада и е наистина на "О" или просто е нарочно натъртено в сериала Rolling Eyes на мен ми звучи да е на "И",но.... Wink

# 433
  • София
Сега се сетих...дали наистина ударениета на Извор пада и е наистина на "О" или просто е нарочно натъртено в сериала Rolling Eyes на мен ми звучи да е на "И",но.... Wink
в западният край на България се произнася така,с ударението на О.По пътя за Кюстендил има село ИзвОр.От както се помня все така си се произнася,никога не ми се е струвало странно,може би съм свикнала с произношението.Действието на филма се развива близо до София,от там е дошло и произношението,така мисля.

# 434
Присъединявам се към почитателите на това страхотно бг сериалче:) Все повече ме кефи !

Общи условия

Активация на акаунт