"Столичани в повече" - тема 2

• 54 934
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Ох...тая Гълъбинка като се усмихне...едни жълти зъбки! Mr. GreenА и да я бяха боядисали...

# 541
  • Fort Worth, TX
Голям номер им извъртяха с лайнарката. Mr. Green

# 542
Дали мога отнякъде да сваля мелодията от сцената с Андрей и Мария? И друг път са я пускали... Дали някой знае?  Simple Smile

# 543
  • Somewhere far away
Андрей е пич! Изтри снимките, доказа че любовта му е по-силна и по -важна от семейните интриги! Браво на него, наистина ми хареса този му ход!

# 544
може и да не ги е изтрил, но като чу диалога между родителското тяло да се отказал да ги дава  newsm78 за сега.

ПП: Гледах монитора и телевизора последователно. Обаче  Embarassed пропуснах защо Руслан (героя му) падна, ще кажете ли?

# 545
Голям номер им извъртяха с лайнарката. Mr. Green
Това и на мен ми допадна! Паднаха си на едно ниво с комшиите! Joy

# 546
  • Somewhere far away
може и да не ги е изтрил, но като чу диалога между родителското тяло да се отказал да ги дава  newsm78 за сега.
Ами изтри ги, дадоха му монитора на лап топа и съвсем ясно си се видя какво направи. Изтри цялата папка.

# 547
За мен е странна метаморфозата на Йордан. Какъв самоуверен стана, че и номерца върти Rolling Eyes
И Йовка каква интригантка излезе?! А Димчо се изкуши, а уж беше принципен и праволинеен! Интересно стана

# 548
Леле, сега и данъчен акт за 22 000 лв, в края на месеца ония с багера пак ще са на линия ... , трябваше да ги притиснат в ъгъла Лютови, че Йордан да покаже истинската си същност... ФЕЛДМАРШАЛ.  Mr. Green Joy

Андрей малко мЪ разочИрова и Йовка, тоже ...  Rolling Eyes Димето, обаче явно не страда от скрупули...щом парите не са описани, осчетоводени, заприходени... нЕма проблем сО съвест  tooth Joy , а може и да мисли че са на тъста ("тате").

# 549
 Mr. Green Брутален епизод. Много ми стана интересно защо Димче не куси от пържолите. Такива сочни бяха Mr. Green

# 550
Баба Марийка (най-красивата и най-умната  Grinning ) на два пъти захапа Димето ...  лигавичък май й идва ... Thinking

# 551
Лелеее,бабчето е страшно! newsm10 Смях се от сърце на нейните забивки!Хем чепато,хем остроумно. rotfImbo

# 552
Баба Марийка (най-красивата и най-умната  Grinning ) на два пъти захапа Димето ...  лигавичък май й идва ... Thinking
Защото е фен на Андрейко;)
Но, аз съм му казала на Димче- като не го иска Марийче- вземам го аз Mr. Green Така да ми прилича на моменти на един канадски актьор Гордън Кюри, че не нам  Mr. Green Heart Eyes

# 553
Ами изтри ги, дадоха му монитора на лап топа и съвсем ясно си се видя какво направи. Изтри цялата папка.

а кошчето изчисти ли  Joy ейй не само края съм изтървала явно.
Ама да питам пак, защо падна Руслан?

# 554
може и да не ги е изтрил, но като чу диалога между родителското тяло да се отказал да ги дава  newsm78 за сега.

а кошчето изчисти ли  Joy ейй не само края съм изтървала явно.
Ама да питам пак, защо падна Руслан?
Радко го проследи и му заложи мечи капан  Mr. Green Аз гледах - изчисти и кошчето. за да няма и грам колебание после Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт