"Столичани в повече" - тема 2

• 54 866
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
  • Разпиляна във въображението
Аз мисля, че е прекалено предвидимо Лютов да спечели. Все пак ние сме си заблудени от това, че циганите масово гласували за него, но те не са всички избиратели. Да, важен фактор, но все пак. Физиономията на кмета не ми се стори тъжна, а по-скоро изненадана, когато чу резултатите. Според мен или отиват на белотаж или печели. Ако е загубил тогава няма да е изненадан, защото той така или иначе в момента смята, че е губещ. Ако някой може да направи скринкаб на момента ще видим дали съм се заблудила.

# 646
Този сериал не се старае да бъде трудно предвидим. До тук познах, че Мимето ще разбере за това че Андрей е помагал на брат си да се добере до информация от нея, че Андрей ще изтрие снимките и че Радко и циганите ще прецакат Рангел  Grinning.

Наистина Рангел имаше леко просветнала физиономия докато говореха по телефона, но не вярвам да спечели.

Много ме издразни Андрей, като каза на Мимето, че като се върне след 7 години ще е дебела от раждането. Дори и да е шега бих се обидила  Twisted Evil.

Дали и този сериал няма да започне новият сезон след няколко години?

Много тъпо, че свърши толкова бързо този сезон, дано 2-я да е по-продуктивен.

# 647
  • София
Аз си мисля, че единият без ад иска ще убие другия. Няколко кадъра имаше с едно нещо метално на пода... Май някой ще си удари врата там. А, попът ме дразни адски много. Как ги наблюдава как се бият.

На мен ми заприлича на халка на капак  Thinking
Аз реших, че отдолу е съкровището, ама май попът ще го открие.

# 648
Халка има, да. Но аз все си мисля,че имането е в ковчега на дядо Радул........

# 649
То и "Стъклен дом" е предвидим, което не пречи да има резки и неочаквани завои.

# 650
То и "Стъклен дом" е предвидим, което не пречи да има резки и неочаквани завои.

Според мен стъклен дом не е от най-предвидимите, а в Столичани не е станало нищо, което да ме изненада до сега  Wink. Аз обичам изненадите, така, че чакам с нетърпение  Simple Smile.

# 651
Ами има някои неща в "Стъклен дом" до които успяваме да стигнем преди да го видим на екран. Имаше доста голяма дискусия относно гените за очите доста преди изобщо Пацо да отиде на курсове по биология.

Просто казвам, че не бива да оставаме с впечатлението, че "Столичаните" са предвидими и не е невъзможно точно Рангел да си остане кмет, въпреки че всичко е против него.

# 652
За изборите смятам,че ще има балотаж.......

# 653
За изборите смятам,че ще има балотаж.......

Дам, това е и едно от моите предположения. Интрига да има.

# 654
Ами има някои неща в "Стъклен дом" до които успяваме да стигнем преди да го видим на екран. Имаше доста голяма дискусия относно гените за очите доста преди изобщо Пацо да отиде на курсове по биология.

Просто казвам, че не бива да оставаме с впечатлението, че "Столичаните" са предвидими и не е невъзможно точно Рангел да си остане кмет, въпреки че всичко е против него.

Съгласна съм с теб  Peace. Ама ти вече предположи де, така че и да остане кмет Рангел пак ще има познал  Laughing. Оставиха си отворен финала, имат време да решат какво да правят Simple Smile/

# 655
  • София
Аз си мисля, че единият без ад иска ще убие другия. Няколко кадъра имаше с едно нещо метално на пода... Май някой ще си удари врата там. А, попът ме дразни адски много. Как ги наблюдава как се бият.

На мен ми заприлича на халка на капак  Thinking
Аз реших, че отдолу е съкровището, ама май попът ще го открие.
Да, точно на халка на капак приличаше това.
И балотажът е възможен вариант. Но, ако Рангел спечели, не ми се мисли за Лютови. Ще трябва да се изселят. Или любовта между Мимето и Андрей ще ги спаси...

# 656
Днес, най - харизматичният, най- талантливият за мен български актьор Иван Юруков има РОЖДЕН ДЕН!!!

# 657
Да му е честито!!!!!!!!!!!!
Колкото до изборите хем ми се иска единият да спечели, за да остане всичко почти същото, хем другия, че всичко да се промени. Просто ще е интересно да се видят и двете ситуации, ама не може.Освен ако Йордан не спечели и почне да си налага властта над Чеканови, пък и да го видим що за кмет ще е, ще изпълни ли обещаното или и той вярва в тезата "обещаното не е като завещаното".Рангел естествено няма да стои със скръстени ръце,може да извърти нещата и да направи така, че да изглежда, че Йордан е подкупил хората, примерно тия цигани и така да си върне властта. Йордан ще е унизен, но скоро примерно ще лъснат и кирливите ризи на Рангел/ което аз искам, да се разбере какъв е докато е кмет/.И така Извор да се окаже накрая с нов непознат кмет, а тия двамата с пръст в устата.
Като цяло сериала ми хареса, но тия избори и това имане малко ме дразнят,хем не обичам да гледам нещо с такава тематика и сега го правя само, защото е български,хем пък и в сериала се оляха с това, как няма да ти писне. Просто ми се иска във втори сезон да вкарат и някакви други теми в сериала,че покрай тия двете другото случващо се е като пълнеж.

Последна редакция: пт, 27 май 2011, 20:08 от skofiild

# 658
Да, и мен, Много назад оставиха Марийче, Димчето и Андрей. В последната серия бяха почти статични. Димо даже и реплика нямаше.

# 659
  • софия
В съседна тема една форумка беше писала , че го видяла на живо Юруков. Сигурно си е отишъл при родата  в Сандански да си празнува рождения ден човека.  : newsm59.

Общи условия

Активация на акаунт