"Столичани в повече" - тема 2

• 54 830
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677
  • София
18.30ч. по БТВ С. Лулчева в "Нека говорят". Да напомня  Peace

# 678
Гледах Силвия Лулчева при Росен- стабилна,класна, успяла жена Peace

# 679
http://www.btv.bg/shows/neka-govoriat/videos/video/644876370-Poj … iya_Lulcheva.html

Това си е сензация, че Силвия Лулчева е имала връзка със Слави Трифонов. Grinning
Цитат от един сайт "Силвия е била гадже на Слави Трифонов. Дългия посветил именно на актрисата песента “Френската гимназия, нея Господ пази я”."

Последна редакция: нд, 29 май 2011, 21:09 от angel4e_f

# 680

Това си е сензация, че Силвия Лулчева е имала връзка със Слави Трифонов. Grinning
Цитат от един сайт "Силвия е била гадже на Слави Трифонов. Дългия посветил именно на актрисата песента “Френската гимназия, нея Господ пази я”."

ВЕрно.  Shocked Тя смотолеви нещо, но не отрече.  Joy

Слаш, подписът ми пак зачезна.  Joy

# 681

ВЕрно.  Shocked Тя смотолеви нещо, но не отрече.  Joy

Слаш, подписът ми пак зачезна.  Joy

тук е, поне аз го виждам  Mr. Green този път невинна, нищо не съм барала. Понякога дейта бг имат някакви проблеми и може да зачезне, но е временно. Сега е тук ;р

# 682
Аз виждам само Аря с кученцето... твоят подпис - Андрей с Мимето, не го виждам. Shocked

# 683
Аз виждам само Аря с кученцето... твоят подпис - Андрей с Мимето, не го виждам. Shocked

Вижда се! Peace

# 684

Вижда се! Peace
Тенкс.  Peace
Значи само на мен не ми сЪ явява.  Shocked Паранормални явления стават тука...отГат' свърши сериалО.  Shocked  Joy

# 685

Вижда се! Peace
Тенкс.  Peace
Значи само на мен не ми сЪ явява.  Shocked Паранормални явления стават тука...отГат' свърши сериалО.  Shocked  Joy

Mr. Green
Най-вероятно е от браузера ти. Дай Ctrl+F5 и виж  Crazy

# 686

Най-вероятно е от браузера ти. Дай Ctrl+F5 и виж  Crazy

НИ помага.  Rolling Eyes Браузърът протестира явно  Grinning срещу спирането на сериалО и...подписът ми ще се появи наесен. Joy

# 687
  • София
и за мен беше новина, че са имали връзка със Слави Трифонов  Peace

# 688
О това винаги се споменава в неговата и в нейната биография. Тя е мисля първото му сериозно гадже. Силвия Лулчева е и прословутия глас на Кари Бардшоу.

Тази вечер гледах постановката "Идеалния съпруг" , където участва Иван Юруков. Има три реплики в началото за няколко минути минава през сцената и накрая дори не се появи за аплодисментите, което досега не се е случвало с актьор обявен в афиша и излизал на сцената. Не знам защо въобще пише, че участва. Иначе постановката е великолепна с Юлиан Вергов и Владо Карамазов в главните роли. Heart Eyes

# 689
О това винаги се споменава в неговата и в нейната биография. Тя е мисля първото му сериозно гадже. Силвия Лулчева е и прословутия глас на Кари Бардшоу.

Ето от къде ми е така безкрайно познат гласа й  Laughing Благодаря, благодаря, благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт