Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Горещо препоръчвам комплекс "Усоето" до гр. Елена.Бяхме там миналата седмица,мястото е разкошно.Стаите са добре обзаведени и много топли,тихо и спокойно е,персоналът е много вежлив и храната в механата е супер.Освен това е доста евтино според мен.Надявам се да съм била полезна Peace

# 166
  • София
Гласувам за Риу Правец Ризорт- страхотен класен хотел, страхотна храна и спа център!!

# 167
Някой ако има добри оферти за Св. Валентин и има също желание да ни ги сподели, нека да препоръча хубаво, достъпно като цени местенце изискването ми е да е топло и чисто. Тази година нещо съм без особени идеи.  Thinking

# 168
Някой ако има добри оферти за Св. Валентин и има също желание да ни ги сподели, нека да препоръча хубаво, достъпно като цени местенце изискването ми е да е топло и чисто. Тази година нещо съм без особени идеи.  Thinking
 Виж за "Гранд хотел Велинград" има           Пакет Свети Валентин валиден за периода от 13 до 16.02.2012 г.

Включва:

•2  нощувки със закуска, туристическа такса, застраховка и ДДС
•Романтична вечеря за двама на свещи на 14ти февруари
•Джакузи за двама със шампанско и плодове или пилинг на тяло за двама
На Ваше разположение в хотела и стаята

•Голям басейн с полу-олимпийски размери с минерална вода, детски басейн, голямо джакузи с хидромасажни джетове с минерална вода, външен плувен басейн и детски кът, фитнес
•Сауна парк - парна баня, финландска сауна, био-сауна, ледена стая, емоционални душове, топли лежанки, вулканична стая, зона за релакс
•Безплатен безжичен интернет, LCD телевизор, IP телевизия и богата колекция от филми (Video on Demand) в стаята
•Сейф в стаята
•Паркинг

Цени за настаняване в Гранд Хотел Велинград в лева с ДДС
Тип настаняване Двойна делукс стая

Цена на пакета 340,00 лв.

Суми за заявени, но не консумирани услуги не се възстановяват.
Пакетът е валиден до изчерпване на възможностите

Анулации по направени резервации без неустойка - до 72 часа преди датата на настаняв

http://www.grandhotelvelingrad.com/bg/index.html

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 14:21 от Roo Roo

# 169
Препоръчвам х-л "Камелия" - Пампорово.
 Тъй като вече го коментирах в друга тема, копирам мнението си от там

Персоналът е изключително любезен.  Ангажирахме апартамент с 2 спални. Много красиво обзаведен, удобен, топъл .... Децата бяха в детския кът всяка свободна минута. От хотела ангажирахме една от камериерките да гледа децата за по 5 лв. на дете за час. Децата направо се влюбиха в нея!
За скиорите - много удобно, че е на пистата. Има и ски гардероб за 20 лв. или 25 лв. в зависимост от марката на оборудването. На Студенец пък взехме шейни за 5 лв./ден. Шейната с кучетата е 20 лв. на човек, но с договорки качихме децата и сестра ми за 40 лв. общо.
Цените в хотела - Оставям всеки да си прецени сам. Ще дам няколко примера - Водка Финландия 50 гр.- 4 лв.,  малка мин. вода - 2 лв., Супа за деня - 4 лв., Шопска салата /350 гр./  - 5.50 лв., Родопски сач /700 гр./ - 17 лв. Масажите са приблизително 1 лв. на минута.
Храната на блок масите според мен беше добра, макар да има какво да се желае. Преобладаваха евтините продукти   Grinning  Но по-важното е, че беше вкусно   chef

Друго, което за мен беше важно е ,че в хотела се пуши единствено в лоби бара и то след 20 ч.

# 170
Препоръчвам Спа хотел Радинас уей в боровец , http://www.radinasway.com/, миналата седмица бяхме цялото семейство и останахме много приятно изненадани от внимателния персонал, храната беше много вкусна и обилна.
Цените са повече от страхотни за 4-звезден хотел в Боровец, имаше безплатно бусче от хотела, което ни извозваше до пистите.Стаите са огромни, всеки ден се почистват и сменяват кърпите.
Със сигурност пак ще посетим този хотел.

# 171
  • Варна
Много съм доволна отхотел  Маунтийн лейк до гр.Смолян
http://mountainlake-bg.com/

Бяхме там семейно преди 4 дни и сме възхитени от обслужването, отношението към нас, от условията в хотела, от храната в ресторанта !
Имат много добра оферта за почивка в момента.
Ние бяхме с детето ни, на 4г, което беше настанено безплатно на отделно легло, както и закуската му също беше безплатна.
Възползвахме се също от безплатната сауна и парна баня, както и басейна след замръзването ни на вън на -10 градуса.

Последна редакция: нд, 12 фев 2012, 13:25 от norka76

# 172
Тази седмица бяхме на почивка в хотел "Метеор" - Чепеларе и останахме много доволни. Хотелът е топъл, храната в ресторанта - хубава, а персоналът беше много любезен и отзивчив. Определено си отговаря на категорията и цените са напълно справедливи за предлаганите услуги. Няма някакви специални "екстри" като басейн или сауна, но и хотелът не е голям (затова е и доста уютен). Малко е неудобно за слизане по стълбите с количка (има асансьор, но и всичко е разположено на полуетажи и винаги има по някоя стъпала за минаване), но не е невъзможно. Хубавото е също, че в ресторанта си има отделна зала за непушачи и по-малка за пушачи, така че май всички са доволни и не е задимено. Стаите са достатъчно големи и не е пестено от някои дреболии, така че в стаите си има сешоар, хубава тоалетна хартия, завеси, щори, душ-кабини.

# 173
 клуб хотел Мирамар, Обзор. Чудесно обслужване, чистота и приятна атмосфера. Чудесна анимация. Жалко, че след края на декември вече е трудно да се намерят места! Дъщеря ми страда, че няма да може да се отдаде на детската анимация, за която Neckermann са се погрижили.

# 174
клуб хотел Мирамар, Обзор. Чудесно обслужване, чистота и приятна атмосфера. Чудесна анимация. Жалко, че след края на декември вече е трудно да се намерят места! Дъщеря ми страда, че няма да може да се отдаде на детската анимация, за която Neckermann са се погрижили.

Ами идете в Риу Хелиос бей, пак е в Обзор, пак го предлагат от TUI България и е още по-хубав, макар че аз лично не виждам откъде може да идва голямото страдание за 8 немски песнички и детската дискотека с песни пак на немски, анимацията им е гола вода - може да се харесва на немските сополанковци, но за нашите деца не става, да не говорим за храната - вярно има много, но все полуфабрикати, пържилки, супите им са пресолени, оризът е блудкав, зеленчуците са замразени и съответно притоплени, тестените неща не са нищо особено, сладоледчето има вкус на оцветена водица, след всяко хранене там ми излизаха зверски киселини.Аз лично съм резервирала за Мирамар през месец май и имаше свободни места, но през туристическа агенция.

# 175
lidia_m,
не можах да разбера от коя храна не си доволна.На Мирамар или на Риу Хелиос Бей?Аз съм ходила само в Мирамар и съм много доволна.Все питам някой да е ходил в тия два хотела и да направи сравнение.Риу Хелиос много го хвалят,аз някак си не вярвам да е по-добър от Мирамар.Ако си ходила в двата кажи си мнението относно храната.

# 176
Мога да Ви препоръчам добро място за отсядане и хапване в град Пазарджик - http://www.konakaresidence.com/

# 177
lidia_m,
не можах да разбера от коя храна не си доволна.На Мирамар или на Риу Хелиос Бей?Аз съм ходила само в Мирамар и съм много доволна.Все питам някой да е ходил в тия два хотела и да направи сравнение.Риу Хелиос много го хвалят,аз някак си не вярвам да е по-добър от Мирамар.Ако си ходила в двата кажи си мнението относно храната.

От храната в Мирамар не бях доволна. А в Хелиос е една идея по уютно в стаите и общите пространства,макар че по отношение на стаите нямам забележки и за Мирамар лично на мен ми хареса вкуса на храната малко повече в Риу Хелиос бей.

# 178
Препоръчвам къща за гости Главатарци: http://www.hotel359.com/offer/2810/

Местността е много красива, условията и цената са отлични! Peace

# 179
  • София
незнам дали съм споменавала и преди Хотел Лъки Банско. Страхотен е !

Общи условия

Активация на акаунт