Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 663
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Честно да кажа до сега не съм чула някой да е бил доволен от някой апарт хотел. Изглеждат прекрасно на снимка , но реалността се оказва друга! За семинари са ок Peace

Аз!  Simple Smile Синът ми /на 5/ е на диета, която изключва хранене по заведенията. За последните 3 години почиваме именно в апартхотели, доволна съм от Астра във Велинград, Панорама дриймс - Влас, Св. Никола- Черноморец и Грийн лайф- Созопол.

# 286
Честно да кажа до сега не съм чула някой да е бил доволен от някой апарт хотел. Изглеждат прекрасно на снимка , но реалността се оказва друга! За семинари са ок Peace

Аз!  Simple Smile Синът ми /на 5/ е на диета, която изключва хранене по заведенията. За последните 3 години почиваме именно в апартхотели, доволна съм от Астра във Велинград, Панорама дриймс - Влас, Св. Никола- Черноморец и Грийн лайф- Созопол.

Може ли малко повече инфо за Грийнлайф (ако искаш и на лични). Искаме да отидем някъде за 3 или 4 нощувки август (септември ще сме в Гърция), но нещо не ме блазнят БГ ол инклузив псевдо звездни хотели, а и искат минимум 5 нощувки, а някъде и 7.

Кажи как е настаняването, има ли някакви особености (къде да предпочетем и къде не), колко далече е от плажа, има ли заведение и т.н.

# 287
  • Пловдив
Препоръчвач хотел Боженци на 2км преди Боженци. Басейна към хотела е невероятен -вътрешен но целия остъклен водата много топла има и детска част . Има и разкошен детски кът със голям батут , къщички с пързалки икейски хамак за сядане Всеки детайл в хотела е пипнат. Храната  вкусна , нооо скъпа. Мястото е тихо и спокойно и е много подходящо за уикенд почивка.

# 288
Препоръчвач хотел Боженци на 2км преди Боженци. Басейна към хотела е невероятен -вътрешен но целия остъклен водата много топла има и детска част . Има и разкошен детски кът със голям батут , къщички с пързалки икейски хамак за сядане Всеки детайл в хотела е пипнат. Храната  вкусна , нооо скъпа. Мястото е тихо и спокойно и е много подходящо за уикенд почивка.

Този хотел не е ли точно до пътя? Ние само сме минавали оттам, но не ми изглежда да е много тихо, нито да има места за разходка наоколо.

# 289
Аз минавам да похваля хотел Луксор в с.Лозенец - чисти и уютни стаи, това което получаваш като услуга надхвърля това което плащаш Simple Smile

Бяхме на пълен пансион за една седмица и останахме много доволни Simple Smile

# 290
Мара Гидик Априлци. Страхотна почивка!
Много хубаво изглежда,може ли само да те попитам какви са цените за двойна стая,защото там пише но нещо не разбрах.Пише двойна стая 54лв,а отдоло пише,че цените са за 1 човек.Иначе много ми хареса.Ще съм ти много благодарна  Hug

Ние бяхме в апартамент -70 лв /2 в +1 дете/ със закуска, като в цените са включени басейн, шезлонг със шалте.
До колкото разбрах от 15 юли цените ще са по-високи, но са със закуска и вечеря. Така че може да е 54 на човек. Също мисля че и допълн. услуги са безплатни /джакузи, тенис корт- ние си плащахме за тях/
Звънни и попитай на рецепция. 

# 291
gqa ,

С каква настилка е тенис корта и със стандартните размери ли е?

# 292
  • У дома, при моето семейство
Хотел ЖЕРАВИ 2-Приморско -просто без забележки, досега на такъв ол инклузив не сме били. Всеки ден смяна на бельо и кърпи, разкошна храна-морски дарове, скара, специалитети, десерти-плодова салата, фламбирани плодове и т.н Страхотна база и невероятна чистота.

# 293
  • Пловдив
Този хотел не е ли точно до пътя? Ние само сме минавали оттам, но не ми изглежда да е много тихо, нито да има места за разходка наоколо.
Ние се разходихме пеша до Боженци , децата караха колелета дотам, на 2км е Боженци. Мястото е много тихо и спокойно , оттам минава пътя за Боженци , но движението изобщо не е натоварено , все пак това не е магистрала нито първокласен път.

# 294
Bliss, ние точно вчера се върнахме от green life, останах с много добри впечатления. Бяхме в апартамент с една спалня с разтегаем диван и там сложихме едната кошара, а др. кошара (с близнаци сме) беше при нас в стаята, Стаите са широки, има и кухненски бокс, с прибори, кафе машина, микровълнова, всичко, ако искаш да си готвиш. Басейните са няколко, като има и детски кът в единия, така че на децата им стига до кръста и е супер готино. Храната е много вкусна, плажа е на няколко мин с количката, има от къде да се мине. Всички са усмихнати, учтиви и така. Дано съм ти била полезна.

# 295
Благодаря nikolina-pikolina   bouquet

Съвсем ме убедихте. Ще го пробваме в края на август за няколко дни.

# 296
  • София
Хотел ЖЕРАВИ 2-Приморско -просто без забележки, досега на такъв ол инклузив не сме били. Всеки ден смяна на бельо и кърпи, разкошна храна-морски дарове, скара, специалитети, десерти-плодова салата, фламбирани плодове и т.н Страхотна база и невероятна чистота.

Явно след като са го взели от Александрия са оправили нещата. Ние бяхме през 2010, тъкмо го бяха открили и още си беше база на СОТ 161 - нищо общо с описаното от теб, освен, че базата наистина е страхотна и беше жалко да се съсипе с кофти сървис.
И в тази връзка въпрос за басейна - дали вече затоплят водата, защото когато ние бяхме водата си остана ледено студена през всичките дни.

# 297

Явно след като са го взели от Александрия са оправили нещата. Ние бяхме през 2010, тъкмо го бяха открили и още си беше база на СОТ 161 - нищо общо с описаното от теб, освен, че базата наистина е страхотна и беше жалко да се съсипе с кофти сървис.
И в тази връзка въпрос за басейна - дали вече затоплят водата, защото когато ние бяхме водата си остана ледено студена през всичките дни.

Водата в басеина беше около 30градуса денонощно-чехите и децата им се къпеша до 24ч нощем

# 298
мими-марти, за ЖЕРАВИ 2-Приморско - директно ли резервирахте или през агенция?  Simple Smile

Аз миналата година се пробвах там, докато беше още на СОТ, но нямаше места.

# 299
мими-марти, за ЖЕРАВИ 2-Приморско - директно ли резервирахте или през агенция?  Simple Smile

Аз миналата година се пробвах там, докато беше още на СОТ, но нямаше места.
През Съни турс

Общи условия

Активация на акаунт