Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 636
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Резерват "Северозапад"
Мирамар в Обзор - за мен наи-добрия морски хотел!

# 316
violenzaa
Благодаря за споделеното,няма значение дали е на север или юг,само хотела да е добър:))
зомбайо
благодаря за мнението:))

# 317
Хотел Бодуров - Китен

# 318
  • Бургас
А като изключим многозвездните СПА - величия, някой би ли ми препоръчал някое малко семейно хотелче някъде в дън-горите тилилейски...не държа изобщо на басейн, важното е да е чистичко, уютно и с мнооого зеленина. Ако може и някъде наблизо да има и някое язовирче, ще е супер, да се подмажа на съпруга, че е запален риболовец. Само да е по-наблизо (в източната половина на България), че горивото е скъпо!!! hahaha

# 319
Бързам да споделя пресни впечатления от хотел Пирин Ривър Банско.
Резервирахме по телефон ден преди да заминем.
Настанихме се, много добре си изкарахме.
Има външен басейн хотела, също и закрит.
Много любезен персонал, гледа на всички за всичко да угоди.
Стаите се почистват всеки ден плюс смяна на хавлии.
Ресторантът е с бедно, но вкусно меню.
Сутрин закуската на блок маса е повече от нормална, всичко има.
С две ръце препоръчвам.
Има и детска площадка с играчки, а също и цял апартамент с играчки.
Гадното е, че през зимния сезон цените за стаите са тройни.
Може да се отиде до ски влека, цената за човек е 10 лева, качват и колички..
Езерото Окото също е близо, леко каменист участък, имало е доста малки деца.
Аз заради камъните не тръгнах с малкия, баща му се катери.

# 320
  • София
Да се включа и аз с пресни впечатления.
Хотел "Свети Тома" на Аркутино.
На някой може да се стори скъп, но всеки лев си заслужава.
Не съм предполагала, че все още има място на Българското Черноморие, където в 10.30 да има свободни чадъри и шезлонги на плажа и да не си стъпваме по главите Wink. Хотелът има собствен плаж, а до плажа на Аркутино на 15 минути има организиран шатъл, а иначе пеша разстоянието е около 10 минутки.
Стайте са чисти, просторни, почти всички с изглед към морето.
Комплекса е с 5 басейна, има детска площадка и алеи, по които децата могат да карат колело.
В комплекса има 2 ресторанта, храната е много вкусна, а цените са като в хубав софийски ресторант.

# 321
Минотел Рашев Велико Търново

Семеен хотел Л Опера София

# 322
хотел "Свети Тома"-Аркутино.Наистина си починахме,въпреки температурите дето все ни морят. Grinning

# 323
хотел Морско конче - между Китен и Лозенец - прекрасно място за почивка с деца  Hug

# 324

Ти се шегуваш...

Такааа...Да споделя и аз...

The Cliff в Обзор. Страхотна база. Уникално местоположение, комфортни стаи. Имат да поработят още по кухнята и персонала, но като цяло много добър.

Една нощ ме завари в Балкана, наложи се да нощувам някъде и попаднах в Хитър Петър в Етъра, Габрово. Тихо, зелено, чисто, с уникално любезен собственик. Препоръчвам!

Spa &Wine Hotel Todoroff
- спа и вино - какво му трябва на човек... Mr. Green Много добро впечатление от собственика - мил и с лично отношение към всички гости.

Махала Кочорите - Пампорово. Самостоятелни къщи, огромни, всички удобства плюс сауна във всяка къща.

Перелик палас - Пампорово. Стандартен, но просто изкарах една страхотна Нова година там и ми се е запечатало. 4 дни не излязох от хотела - спа, ядене, пиене и боулинг. Mr. Green

Това на първо четене...

# 325
Оп, пропуснах най-добрия.. Blush

Но си заслужава отделен пост - Блек Сий Рама  Heart Eyes
У-н-и-к-а-л-е-н! Страхотни къщи, повечето със собствен басейн, райски изглед, изключителна кухня, добро обслужване... Аз не играя голф, но не съм скучала и секунда. Отсядала съм в двойна стая (с размерите на апартамент), в къща с 3 спални, в къща с 4 спални... Навсякъде различен стил. Идеален както за любовен уикенд, така и за смазваща седмица с приятели. Пак се размечтах... Минус - по време на турнирите рядко има места  Crossing Arms
Наблизо - мидената ферма Дълбока, Калиакра, Балчик, Каварна, плажовете на Трейшън клифс, р-нт Ел балкон в Калиакрия (малко прехвален, но с уникална гледка)...

# 326
Оп, пропуснах най-добрия.. Blush

Но си заслужава отделен пост - Блек Сий Рама  Heart Eyes
У-н-и-к-а-л-е-н! Страхотни къщи, повечето със собствен басейн, райски изглед, изключителна кухня, добро обслужване... Аз не играя голф, но не съм скучала и секунда. Отсядала съм в двойна стая (с размерите на апартамент), в къща с 3 спални, в къща с 4 спални... Навсякъде различен стил. Идеален както за любовен уикенд, така и за смазваща седмица с приятели. Пак се размечтах... Минус - по време на турнирите рядко има места  Crossing Arms
Наблизо - мидената ферма Дълбока, Калиакра, Балчик, Каварна, плажовете на Трейшън клифс, р-нт Ел балкон в Калиакрия (малко прехвален, но с уникална гледка)...
Разгледах го по повод на твоя коментар, но не видях цени, а явно е вид клубен хотел, насочен към чужденци, няма инфо на български, а само на англ. и руски. Та в тази връзка как става номерът с резервациите? И още нещо - и аз не играя голф - та какво друго може да се прави там? Питам, защото страшно ми харесва по снимки, а и съм любител на тези места още от времето, когато бяха трънливи поляни, но със същия страхотен изглед към морето.

# 327
Ами аз звъня директно на мениджър продажби - много приятно момиче... Сега и аз видях сайта - наистина няма българска версия, странно... А има основно българи, доста румънци също. Иначе има телефони, копирах това от сайта:

Villa reservations, Sales & Marketing: +359 886 601 158
or blacksearama@blacksearama.com

Reception: +359 884 004 071 , +359 579 79 601 100
Restaurant: +359 888 803 384
Proshop: +359 889 901 957
Events: +359 888 809 536

Ако искаш ще ти пратя и нейния телефон.

Има тенис кортове в комплекса, спа, билярд и тенис на маса. Зарибено езерце за риболовците. И все се каня да взема един-два урока по голф... А и както писах по-горе има много за гледане в околията, но трябва да мръднеш с колата. Между другото на последния Мерцедес трофи турнир имаше тест драйв за гостите на хотела Mr. Green
Цени ориентировъчни:
двойна стая, която всъщност е апартамент, в Бел тауър - нещо като хотелска част им се води- 50-60 евро със закуски.

вила с 3 и 4 спални - 150-180 евро, за закуски се доплаща според зависи колко човека сте.
Това на първа линия, назад са малко по-евтини. Но си заслужават всяка стотинка.

# 328
Мнохо моля да препоръчате хотел в Рибарица?   bouquet

# 329
  • В царството на игрите:)
Мнохо моля да препоръчате хотел в Рибарица?   bouquet

Няколко страници по - назад беше препоръчан хотел "Планината"

Общи условия

Активация на акаунт