Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 630
  • 737
  •   1
Отговори
# 330

The Cliff в Обзор. Страхотна база. Уникално местоположение, комфортни стаи. Имат да поработят още по кухнята и персонала, но като цяло много добър.

Още един глас за The Cliff Beach - Обзор след повторен опит миналата седмица се зарадвах да установя, че не са развалили нито хотела, нито качеството на обслужване  Peace Уникална морска гледка, комфортни стаи, добра храна и внимателно обслужване, спокоен плаж и страхотен релакс thumbsup

# 331
Някой почивал ли е в спа хотел Селект Велинград-моля за мнение

# 332

Не съм го посещавала, но в темата за хотелите във Велинград и в тази за спа хотелите в България, съм срещала доста мнения за него и преобладаващите бяха недоволни от престоя там.

# 333
  • София

Зависи какво очакваш. НЕ Е 5*!!! Мутренски стил, накичен на стара хижа. Стаите миришат малко на старо, но пък иначе СПА-то ми хареса. Бях със страхотна компания и изкарах страхотно, но има какво да се желае от хотела Simple Smile А, да - беше много студено зимата в стаите Simple Smile

# 334
Да препоръчам АП Предела2  в Банско,много уютно и чисто.

# 335

Не съм го посещавала, но в темата за хотелите във Велинград и в тази за спа хотелите в България, съм срещала доста мнения за него и преобладаващите бяха недоволни от престоя там.
Благодаря- ще го имам предвид

# 336
Бих искала да дам един положителен глас за х-л Лъки Лайт, Велинград.

След като прочетох доста - и положителни и отрицателни мнения за всички хотели във Велинград, с мъжа ми решихме да рискуваме и да видим какво ще стане.

Лъки Лайт ме спечели с милите хора, които работят тук - разведоха ни навсякъде, спа, ресторант и не отказаха на нито едно желание от наша страна.

Басейните са 2 - външен и вътрешен, и двата с много топла минерална вода, която постоянно се обновява и циркулира (т.е. има минимални количества химии в басейните, но със сигурност няма хлор). Супер е за децата, по цял ден киснат и не се притесняваш, че може да настинат. Има всякакви спа услуги в малкия, но достатъчен спа център.

В ресторанта също храната беше добра, стаите са много просторни и чисти.

И цените са нормални - 375 лв за 3 нощувки за 2-ма, с 3 вечери и закуски. Мисля, че е доста изгодно.

Препоръчвам и бих отишла отново през зимата, когато навали сняг, а аз си кисна в топлия басейн Simple Smile

# 337
Препоръчвам хотел ''Делта'' в Огняново/Гоце Делчев.  Peace
Много красив и уютен е, има хубав басейн, а и има къде да се разхождаш из Огняново.

# 338
  • София

След като прочетох доста - и положителни и отрицателни мнения за всички хотели във Велинград, с мъжа ми решихме да рискуваме и да видим какво ще стане.

Лъки Лайт ме спечели с милите хора, които работят тук - разведоха ни навсякъде, спа, ресторант и не отказаха на нито едно желание от наша страна.

Басейните са 2 - външен и вътрешен, и двата с много топла минерална вода, която постоянно се обновява и циркулира (т.е. има минимални количества химии в басейните, но със сигурност няма хлор). Супер е за децата, по цял ден киснат и не се притесняваш, че може да настинат. Има всякакви спа услуги в малкия, но достатъчен спа център.

И цените са нормални - 375 лв за 3 нощувки за 2-ма, с 3 вечери и закуски. Мисля, че е доста изгодно.

Препоръчвам и бих отишла отново през зимата, когато навали сняг, а аз си кисна в топлия басейн Simple Smile

Прекрасен е хотела с невероятно и топло обслужване. Ходила съм поне 10 пъти там. Ама айде да не наричаме вътрешния басейн, басейн, защото подвеждаме аудиторията Simple Smile Големината му е колкото вана.

# 339
  • Варна
Здравейте, тъй като ми предстои почивка и все още съм в процес на ориентиране относно хубавите хотели, някой може ли да ми предложи хубав спа хотел (от лични и скорошни впечатления). без значение дали е в Хисаря, Велинград, Сандански....
Благодаря!

# 340
Здравейте, тъй като ми предстои почивка и все още съм в процес на ориентиране относно хубавите хотели, някой може ли да ми предложи хубав спа хотел (от лични и скорошни впечатления). без значение дали е в Хисаря, Велинград, Сандански....
Благодаря!
Вчера се върнахме от хотел Севтополис Павел баня.Много сме доволни за пореден път. Peace

# 341
Препоръчвам СПА хотел "Аугуста" в Хисаря.Добра цена.2 вътрешни басейни- голям и детски с пързалка.Вечер програма в ресторанта/събота и неделя/.Много е отпускащо и приятно там.Единственият проблем е липсата на места по празниците.Трябва да се прави резервация доста по рано.

# 342

Прекрасен е хотела с невероятно и топло обслужване. Ходила съм поне 10 пъти там. Ама айде да не наричаме вътрешния басейн, басейн, защото подвеждаме аудиторията Simple Smile Големината му е колкото вана.

ОК, но нека не го наричаме и вана, защото не е вярно също.
Вътрешният басейн не е за плуване, а по-скоро за киснене, като доста голямо джакузи е.

# 343
Благодаря ви за отзивите за Лъки Лайт.  Hug Мои приятели също са били отсядали там и са много доволни. Живот и здраве другата година и ние ще отидем.  Peace

# 344
Благодаря ви за отзивите за Лъки Лайт.  Hug Мои приятели също са били отсядали там и са много доволни. Живот и здраве другата година и ние ще отидем.  Peace
И на нас Лъки Лайт ни е от любимите хотели във Велинград.

Общи условия

Активация на акаунт