Бял списък на хотели в страната - Тема 2

• 163 271
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
  • София
А дали вече имаш отзиви.
Така или иначе тръгваме в понеделник. Следях с интерес спора за Катарино, но в края на краищата избрах Пирин голф.

хотелът на Пирин Голф ще бъде отворен през септември, има още довършителни работи.
засега може да се почива чрез наем на частни апартаменти. но СПА центърът не работи, той ще бъде открит с хотела, строят се тенис кортовете, има си още неща за оправяне. иначе голф може да се играе и игрището било наистина невероятно.
работят няколко ресторанта, аз съм била само в централния, който е с разкошна гледка и храната, която си поръчахме също беше хубава.
родителите ми ще почиват там със сина ми 1 седмица в началото на Август и ще мога да дам повече отзиви тогава.

последните две седмици ходихме 2 пъти по 3 дни на Кемпински в Банско, това е моят абсолютен фаворит до момента, всеки път си затвърждавам мнението.
там се запознахме и сприятелихме с много приятно семейство и те ни препоръчаха Семеен хотел „ СПА Хебър” - http://www.grandhotelhebar.net/index_hebar.php?hotel=2&in=7&lang=bul, който се намира на брега на яз. Батак.
мислим съвсем скоро да го посетим Peace

# 46
Аз пък съм доволна от СПА ХОТЕЛ ДИКАС в град Смолян ( дори сега там си спА  Laughing )
За съжаление съм по-работа тук, но хотела си е  много приятен ( сравнение с останалите които видях  в района) . Препоръчвам го  newsm10

http://www.hotel-dikas.com/

# 47
Aurora , благодаря ти.
Ние се връщаме на 31.07 и аз ще дам отзиви.

# 48
  • Букурещ
Гранд хотел Поморие е най-най-любимият ми хотел.

http://www.grandhotelpomorie.com/

# 49
Здравейте. Миналата година почивахме в Приморско хотел "Свети Валентин" на 150м. от северния плаж. За семейство с деца е невероятен във всяко отношение:
- много близо до плажа;
- много достъпни цени;
- отговаря на трите си звезди;
- отпред има гостилничка на народни цени с разнообразни готвени ястия;
- много хубав басейн и джакузи;
- много отзивчиви собственици;
Но има едно голямо но, когато тази година се обадихме с конкретна резервация в края на юни нямаше места за целия сезон. Това си беше удар под кръста, защото си бяхме намерили нашето място и трябваше да започнем отново, но ще знаем от другата година да резервираме по отрано.

# 50
  • София
Слагам Пеликан / Дюни в белия списък.
Също и Риу Хелиос Бей / Обзор.

# 51
  • София
 Аз също искам да добавя РИУ Хелиос в Обзор, само с една дребна забележка, липсва  анимация на български, особено за децата си е проблем  Peace
 Фирмата на мъжа ми пък от години ходят на РИУ Хелиос в Слънчев бряг  Wink

# 52
Здравейте!
Аз искам да прибавя към вашия списък и апартхотел "Св.Георги"- гр. Чепеларе.
Дълго се колебаех, преди да организираме почивката си, кой хотел в Чепеларе да изберем и въпреки, че не успях да намеря конкретни отзиви за този хотел реших да рискувам и да запазя именно там места - ............и не сгреших! Сега с този постинг искам да помогна на други като нас да не се лутат, когато избират и да имат максимално много информация при избора на място за тяхната почивка.
Бяхме техни гости 14 дни и сме много доволни и от обстановката, и от обслужването и от коректността на собствениците. Има всички удобства, които са необходими за едно семейство - ние сме двама възрастни с две деца на 6г и 1 г - широко, уютно и практично в същото време. Зеленина в двора, към който гледат спалните; малко на брой апартаменти, което предполага една приятна и спокойна, отмаряща почивка; искрящобели хавлии /всяка жена в момента ме разбира, защо коментирам това....../. С две думи - препоръчвам!!! Peace

Да споделя и негативното си впечатление от семеен хотел "Чолакови" - гр. Хисаря
Отново само от интернет и по снимки решихме да преспим една нощ там, но.........
Пълно разочарование - тясно, малко, МРЪСНО, което най-много ме погнуси и в 38-градусовите жеги без климатик!!!! Един стар хладилник, който така бръмчеше вечер, че се налагаше да го изключваме; неподдържана мивка и тоалетна; баня и тоалетна в едно - едвам има къде да се обърнеш - трудно е да се изкъпеш, без да се блъснеш в нещо........... И най-вече неподдържано!Огромни паяци! Огромни пайжини!И това, след като знаеха 20 дена предварително, че ще дойдем в уречения ден......
Единственият плюс, който мога да изтъкна са що-годе хубавите  матраци и новата мебелировка в цвят ванилия и венге.
Изводът - пълно разочарование! Не препоръчвам!!!! Naughty
Дано съм била полезна на някого! Приятни почивки, момичета!

# 53
  • София
Преди два дни се върнах от Мирамар - Обзор и смятам, че мястото на хотела е в белия списък определено. Нямаше нито една забележка, единственото неприятно нещо беше мръдналата надясно стрелка на кантара вкъщи... newsm77

# 54
1.Комплекс "Стари времена 2" Белинташ(край Асеновград)
2.Хотел'Девина" гр.Девин

# 55
  • София
Casa Art, Орешак - прекрасен хотел!

# 56
  • София
Вчера се завърнахме от Кемпински Банско, в който обслужването е на супер ниво, камериерката почистваше стаята ни по 4 пъти на ден, винаги когато излезем влизаше и оправяше всичко, сменяше всички ползвани кърпи и т.н. Напълно си отговаря на 5 звезди. Радвам се, че поне международните вериги си държат на качеството. Храната беше страхотна. Закуската е най-добрата от местата, на които съм била. Има фрешове. Има супер скъпи колбаси и всякакви видове сирена. Не изглежда претруфено и в същото време има просто всичко. Ресторант Галерия е чудесно зониран, което създава усещане за комфорт, а не за хамбар, въпреки размерите си.  Grinning  Вечеряхме в италианския ресторант и двете вечери, тъй като филипинците - готвачи в японския ресторант са в лятна ваканция и ще се върнат чак през ноември (все пак Банско си е зимна дестинация  Grinning ) Храната е много вкусна. Цените са страхотно високи. Добре че имаше промоционално меню. Единствената забележка, която имам е към ценообразуването на минералната вода. Не може един алкохолен коктейл да струва 7 лева и малка бутилка вода Девин да е също 7 лева... Написала съм го като препоръка към хотела. Новият бар Ла Веранда е страхотен. Спа центъра е много хубав, идеално поддържан, просторен и приятен. Много ни хареса ледената стая!  Grinning Дано да продължават да поддържат това високо ниво! Човек има нужда от време на време от истинско 5-звездно разглезване и това е един много подходящ хотел за целта!

# 57
Trixy,напиши малко повече за Casa art ,мислим да го посетим в най-скоро време , в коя стая бяхте,храната как е? Тематичната вечеря каква е и от какво зависи? Басейна с топла вода ли е? И въобще всичко което се сетиш.Предварително благодаря  Simple Smile

# 58
Вчера се завърнахме от Кемпински Банско, в който обслужването е на супер ниво, камериерката почистваше стаята ни по 4 пъти на ден, винаги когато излезем влизаше и оправяше всичко, сменяше всички ползвани кърпи и т.н. Напълно си отговаря на 5 звезди. Радвам се, че поне международните вериги си държат на качеството. Храната беше страхотна. Закуската е най-добрата от местата, на които съм била. Има фрешове. Има супер скъпи колбаси и всякакви видове сирена. Не изглежда претруфено и в същото време има просто всичко. Ресторант Галерия е чудесно зониран, което създава усещане за комфорт, а не за хамбар, въпреки размерите си.  Grinning  Вечеряхме в италианския ресторант и двете вечери, тъй като филипинците - готвачи в японския ресторант са в лятна ваканция и ще се върнат чак през ноември (все пак Банско си е зимна дестинация  Grinning ) Храната е много вкусна. Цените са страхотно високи. Добре че имаше промоционално меню. Единствената забележка, която имам е към ценообразуването на минералната вода. Не може един алкохолен коктейл да струва 7 лева и малка бутилка вода Девин да е също 7 лева... Написала съм го като препоръка към хотела. Новият бар Ла Веранда е страхотен. Спа центъра е много хубав, идеално поддържан, просторен и приятен. Много ни хареса ледената стая!  Grinning Дано да продължават да поддържат това високо ниво! Човек има нужда от време на време от истинско 5-звездно разглезване и това е един много подходящ хотел за целта!

Ах!
На тези цени ще се поглезя някъде из Европа.

# 59
Ах!
На тези цени ще се поглезя някъде из Европа.

Да, на редовни цени не бих го погледнала изобщо. На редовни цени съотношението цена/качество е много лошо. Не казвам, че е лош хотела,  напротив. Но за да покрият качеството, което да съответства на  редовните им цени в сайта им има още многоооооооо да е потрудят (писала съм и преди за дребните недоглеждания на персонала относно хигиената и нивото на външните им басейни). За цена, която в момента предлагат през сайтовете за групово пазаруване е ОК (има и приемливи оферти в някои ТА). Цената в момента е по-ниска например от Пирин и е на нивото на някои 5-звездни хотели във Велинград.  Не бих ползвала никаква храна извън пакета им, защото е безумно скъпа, а и от еднократния ни опит бих казал и не достатъчно качествена. Закуската действително е супер, но като цяло архитектурата на хотела не ми допада и наистина ми прилича на хамбар  Grinning, който в повече от времето е празен заради високите цени.

П.С. Не ми допада и хижарското обзавеждане, а еленските глави в лобито са ми даже скандални... да убиеш такова животно не е повод нито за гордост, нито за похвала.
Въпреки изтъкнатите недостатъци, на приемливи цени пак ще го посетим, даже вече имаме резервация през септември.

Общи условия

Активация на акаунт